Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: "Άναψαν" στο Κερί από τη διαιτησία στο ματς με Απόλλωνα - Παράπονα και από τους φιλοξενούμενους!

Επεισοδιακή ήταν η νίκη του Απόλλωνα στη Λιθακιά για την 18η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας, αφού με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Παναγιωτόπουλο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κέρδισε το Κερί με 3-2.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Στον τελικό κυπέλλου με ΑΟ Κατασταρίου!

Σε ένα κλασσικό ντέρμπι, ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός κατάφερε τελικά να λυγίσει το Τσιλιβή με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο και να τσεκάρει το εισιτήριο της για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου, όπου θα αντιμετωπίσει το Καταστάρι την 25η Μαρτίου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαία νίκη ο Εθνικός Σκουλικάδου! – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Κουτσουρεμένη είναι η 18η  αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, λόγω των αγώνων της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Και πάλι στον τελικό ο ΑΟ Κατασταρίου

Με 4-0 επικράτησε ο ΑΟ Κατασταρίου πριν από λίγο (15/03) του Εθνικού Σκουλικάδου στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, σκόραραν οι Λιβέρης, Κωστάκης, Μυτιλήνης και Κάρδαρης Θ.
Στο 59ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής (με 2η  κίτρινη κάρτα) του Ρίκου.

«Βούλιαξε» η Πλ. Σολωμού από τους αγανακτισμένους πολίτες (photos)

Μέγα πάθος και μέγα πλήθος, αν και για πολλούς το αναμενόμενο, στην προγραμματισμένη, διαφημισμένη διαμαρτυρία με σκοπό να λυθούν άμεσα τα δύο πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος.

ΑΝΟΖ: Νέες διακρίσεις στην Πάτρα

Το Σάββατο 12/03/2017 πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα οι Χειμερινοί Περιφερειακοί αγώνες 9 έως 12 ετών . Η ομάδα του ΑΝΟΖ συμμετείχε με πολλά νέα μέλη που για πρώτη φορά έπαιρναν μέρος σε αγώνες υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Διονύση Μαρίνου.

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΑΓΕΖ: Οι διαιτητές... πρωταγωνιστές στην ήττα από Ποσειδώνα Παραλίας

«Φωνάζει» για την διαιτησία η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ που γνώρισε την ήττα στο τέλος από τον Ποσειδώνα Παραλίας με 65-67 εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ | Κάτοικοι της Αγριλιάς διαμαρτύρονται για τα σκουπίδια | Έκλεισαν δρόμους και ανάρτησαν πανό (φωτο)

Με πανό και πλακάτ τα οποία ανήρτησαν και έφεραν το σύνθημα «Η ανικανότητά σας βλάπτει σοβαρά την υγεία και την δουλειά μας» έκλεισαν από το πρωί οι κάτοικοι της Αγριλιάς στη Ζάκυνθο τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Λαγανά διαμαρτυρόμενοι για ακόμη μια φορά για το σοβαρό πρόβλη των σκουπιδιών.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ριζική αλλαγή στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου!

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ: Η ΑΓΕΖ τίμησε τον θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ (φώτο)

Με τους ήχους τους «Final Countdown» να παίζουν στα μεγάφωνα υποδέχθηκε η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Το Κλειστό της Παναγούλας γέμισε από φίλους της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι αποθέωσαν και τίμησαν τον «Δράκο» του Ελληνικού μπάσκετ, σε μια ζεστή εκδήλωση το πρωί της Κυριακής.

ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τιμητικές βραβεύσεις και ηχηρά μηνύματα για τις υποδομές (photos)

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, η οποία τίμησε αθλητές και ερασιτεχνικά σωματεία που διακρίθηκαν στο νησί μας στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Εύκολο διήμερο για τους πρωτοπόρους της Α΄ Κατηγορίας σε ότι αφορά την 17η  αγωνιστική. Το ντέρμπι στην Β΄ Κατηγορία (Αίολος-Βασιλικός) έγειρε… δεξιά, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1 στον Αγγερικό. Αναλυτικά: