Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με υπηρεσιακό δίδυμο ο Αστέρας Μαγούλας στη Ζάκυνθο

Σε σύγχυση βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Μαγούλας. Ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Αντώνης Αυλωνίτης, ο οποίος δεν άντεξε με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και αποχώρησε, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι τα βήματά του.

ΑΣΑ: Η 20άδα του Θεοδοσιάδη για το ματς με τη Ζάκυνθο

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Λαμία και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών θέλουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Οι δύο σερί νίκες (πριν το ματς με την Λαμία) βελτίωσαν αισθητά την βαθμολογική θέση της ΑΣΑ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι»… καίγονται για το τρίποντο ούτως ώστε να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαίο "διπλό" των Γερακαρίων (4-5) επί του Παναρτεμισιακού! (Photos)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τα Γερακαρία να κάνουν την έκπληξη. Αναλυτικά είχαμε:

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Ωραία βραδιά στην κοπή της πίτας

Μπορεί την προηγούμενη Πέμπτη να έπαιζε ο Ολυμπιακός στο EUROPA LEAGUE, όμως στο Τσιλιβή ο ΑΟ Τσιλιβή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του ΔΣ, του προπονητικού τιμ και τις πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών, στον καταπληκτικό χώρο του Mambo Cocktail Bar, ιδιοκτησίας του Γ.Α. Τάκη Γκλαβά.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η Ζάκυνθος τηλεοπτικά με Λαμία και Ηρακλή!

Διαβάστε τις αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

21η αγωνιστική
Παρασκευή 6/3
18.00: Λαμία - Ζάκυνθος

Κοντονής: «Να εγκαλούνται οι ΠΑΕ για τα επεισόδια των οπαδών»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί και η 26η αγωνιστική της Super League άφησε ο Σταύρος Κοντονής.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για τις ευθύνες των ΠΑΕ στο θέμα της βίας.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας   Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων της  17ης  αγωνιστικής   Α΄ Κατηγορίας και  18ης Β΄ Κατηγορίας.
  

 Αναλυτικά :  

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο... καιρός πάει πίσω την έναρξη του Παιδικού

Από  την  Επιτροπή Πρωταθλήματος  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκε,  ότι  αναβάλετε   η  έναρξη  την  αγώνων  του 4ου  Ενωσιακού  Παιδικού  Τουρνουά  στην  Κατηγορία  8 Χ 8   (1η Αγωνιστική ) που  είχε  προγραμματιστεί  για  το  ΣΑΒΒΑΤΟ  28/02/2015    λόγω  των  δυσμενών  καιρικών  συνθηκών  που  επικρατούν  στο  νησί.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Α2 ΕΣΚΑΗ: Ροζ φύλλο αγώνα για τις ΙΤΙΕΣ/FDL (Photos)

Η ΕΑ Παραλίας είχε εξ’ αρχής δύσκολη αποστολή με τον Κρόνο Πατρών και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα, αφού η ομάδα του προπονητή-παίκτη Διονύση Παστού επικράτησε με 82-79, σε ένα χορταστικό ματς, που κρίθηκε στην παράταση (64-64 κ.δ.).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τι συμβαίνει με το ματς Λαμία - ΑΣΑ;

Οι "κυανόλευκοι" επικράτησαν 2-1, ωστόσο ο Μουμίν έχει τιμωρηθεί με 7 αγωνιστικές και οι "'κιτρινόμαυροι" σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com καταθέτουν εντός της ημέρας ένσταση. Ακολουθούν κι άλλες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον!

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου - Ο Γκριτζέπης (Αρκαδίας) στη Ζάκυνθο

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (26/2) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 20ής αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Αναλυτικά:
Σάββατο 28/2
Αιολικός-ΠαναρκαδικόςΓρίμμας, Νιδριώτης, Κορωνιός (Αθηνών)

4ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8: Όλα είναι έτοιμα! - Η 1η αγωνιστική

Με   αφορμή   την   έναρξη   του   4ου   Ενωσιακού   Παιδικού   Τουρνουά  ( ΣΑΒΒΑΤΟ 28/02/2015 ) για  την  Κατηγορία  8 Χ 8 , ποδοσφαιρικής  περιόδου 2014 - 2015,  η  Επιτροπή  Πρωταθλήματος   ενημερώνει  τα  σωματεία  τα  οποία  συμμετέχουν,  οτι    μέχρι   την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27/02/2015   και  ώρα  13.00  πρέπει  να  έχουν  προσκομίσει  όλα τα  δικαιολογητικά  που  απαιτούνται  στην  Γραμματεία  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου για  την  έκδοση   των     ειδικών  δελτίων των  ποδοσφαιριστών που  θα  συμμετέχουν , για  να  μη  υπάρξουν  διάφορα  προβλήματα και  να  είναι δυνατή  η  έκδοσή  τους.  Σε  διαφορετική  περίπτωση  δεν θα  γίνονται  δεκτά.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η απάντηση του Χρ. Δημόπουλου στα τελευταία γεγονότα!- "Ζητάμε ανθρώπινα συγνώμη, η ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα"

Σκοπός του ποδοσφαίρου είναι η ανάπτυξη της φιλίας μεταξύ των ανθρώπων, καθώς και η ευγενής άμιλλα.
Αυτό το είχαμε και θα το έχουμε σαν αρχή στον Ηρακλή Πύργου και για το λόγο αυτό καταδικάζουμε απερίφραστα τα πρόσφατα επεισόδια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: Ανακουφισμένος ο Ακίνο, πίκρα για Αλεξίου!

Ανακουφισμένος για τη νίκη παρά την μέτρια εικόνα της Ζακύνθου έδειξε ο Ντάνι Ακίνο. «Δεν δικαιούταν τίποτα ο αντίπαλός μας, θα παλέψουμε για παραμονή», είπε ο Αλεξίου!

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ζάκυνθος-Εθνικός Σερρών (1-0):

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής στην Β΄Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων της 17ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα των αγώνων σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 17ης  αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας και 18ης Αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κοντονής: «Δεν διεξάγονται αγώνες την Κυριακή»

Την απόφαση για τη μη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE για το Σαββατοκύριακο (28/2-2/3) ανακοίνωσε ο Σταύρος Κοντονής μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από Καυτανζόγλειο και Βόλο

Δείτε πώς ήρθε η τέταρτη σερί νίκη των ερυθρολεύκων και με ευρύ σκορ κόντρα στον Πιερικό, αλλά και η δύσκολη νίκη του Ηρακλή επί του ουραγού Φωκικού με 1-0!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Επεισόδια στη Λαμία!

Στα χέρια πιάστηκαν φίλαθλοι της Λαμίας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, πριν τη σέντρα του αγώνα των δυο ομάδων!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δύσκολο... "τρίποντο" (1-0) με Εθνικό Σερρών (Photos)

Δύσκολα μεν... δίκαια δε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος κατάφερε να επικρατήσει με το ρευστό 1-0 του Εθνικού Σερρών, με το γκολ του Κριτσμάρεβιτς μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ίσως να έφταιγε το παιχνίδι του αντιπάλου, ίσως οι παίκτες της Ζακύνθου να υποτίμησαν τον αντίπαλο, ωστόσο αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι οι τρεις πόντοι που μας κρατούν στην 3η προνομιούχο θέση για τα play off ανόδου.

Λουκέτο στη Super League, ανοιχτό για υπόλοιπα

Η επ’ αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων που άφησε να εννοηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη σύσκεψη με τους φορείς του ποδοσφαίρου, ίσως τελικά δεν αφορά όλο το ποδόσφαιρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Αναστολή των πρωταθλημάτων για τρεις εβδομάδες

Ο Σταύρος Κοντονής, μετά και τα γεγονότα που ακολούθησαν τα επεισόδια στα ντέρμπι του βόλεϊ (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ) και του ποδοσφαίρου (Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός), με το άγριο ξύλο στο Δ.Σ. της Superleague, αποφάσισε οριστικά να λάβει σκληρά μέτρα για την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στον ελληνικό αθλητισμό.

Το μεσημέρι στον Τσίπρα ο Κοντονής

Άλλαξε τελικά το πρόγραμμα του Σταύρου Κοντονή και θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνομιλία με τους φορείς του ποδοσφαίρου.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Αποφασίζει την αναστολή των πρωταθλημάτων

Ιδιαίτερα κρίσιμη προμηνύεται η Τετάρτη (25/2) για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα ανακοινώσει μέτρα κατά της βίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τερματοφύλακας συμπλήρωσε... 5.000 προπονήσεις!!!

Σήμερα Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 είναι μία ιστορική ημέρα για τον τερματοφύλακα του Παναρτεμισιακού Α.Ο. Ντίνου Κυπριώτη (ΠΑΛΙΟΥΚΑ). Ο φίλος Ντίνος συμπλήρωσε στην καριιέρα του τις... 5.000 προπονήσεις!!! Ο Ντίνος όταν σταματούσαν τα πρωταθλήματα, αυτός συνέχιζε τις προπονήσεις μόνος του, φτάνοντας σήμερα σε αυτό το απίστευτο ρεκόρ.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ: "Εκτός από τραμπούκοι είστε και ψεύτες"

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Πρόεδρος του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιός απαντά στα όσα έγραψαν οι διοικούντες του Παναργειακού. Ο κ. Κορωνιός έγραψε:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Με πολλά προβλήματα στη Ζάκυνθο

Πολλά προβλήματα ξανά για τον Εθνικό Σερρών στο ντεμπούτο του Αλεξίου κόντρα στη Ζάκυνθο.
Το Πάσχα αργεί ακόμα, αλλά ο Εθνικός Σερρών επιβάλλεται να κάνει ένα... fast forward στο Μεγάλο Σάββατο μπας και δει... άσπρη μέρα!

Ανακοινώνει μέτρα κατά της βίας ο Κοντονής

Συνάντηση με τους προέδρους της ΕΠΟ, Super League και Football League θα έχει το μεσημέρι της Τετάρτης (25/2) ο Σταύρος Κοντονής.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: "Να ανακαλέσουν, ειδάλλως..."

Άμεση ήταν η απάντηση του Δ.Σ. του Παναργειακού στην ανακοίνωση-καταγγελία του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, για το μεταξύ τους παιχνίδι, το Σάββατο στο Άργος.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Όμορφη βραδιά με Αγγελική Ηλιάδη (Photos)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο LA CITE Music Hall (στο Βανάτο), την προηγούμενη Παρασκευή 20/2 ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του, χωρίς όμως το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού την επομένη αγωνιζόταν στο Άργος με τον πρωτοπόρο Παναργειακό.

Φωκικός-Ζάκυνθος 1-2 (video)

Φάσεις και γκολ απ' τη νίκη-ανατροπή των νησιωτών στην Άμφισσα.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: «Οχετός» ποδοσφαίρου…

Απίστευτα πράγματα έγιναν, τελικά, στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Άργος, με τα όσα έζησε η αποστολή του Ζακυνθιακού! Για το λόγο αυτό η διοίκηση έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Στο ποδόσφαιρο αν είσαι θετικός και αγωνίζεσαι με πάθος, κερδίζεις"

Ολοκληρωτική κυριαρχία της Ζακύνθου στο δεύτερο ημίχρονο είδε ο Ντανιέλ Ακίνο. Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας για τον Φωκικό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά τη λήξη του αγώνα στην Άμφισσα...

Football League: Μπλόκο για Λαμιά, «διπλά» για Αναγέννηση, Ζάκυνθο

Στάση... Κατερίνη, για τη Λαμία, που έμεινε στο 0-0 με τον Πιερικό, ενώ «διπλά» ανάσας πήραν Ζάκυνθος και Αναγέννηση Καρδίτσας
Δεν μπόρεσε να νικήσει στην Κατερίνη η Λαμία, με τον Πιερικό να την κρατά στο 0-0. Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε μεγάλη νίκη στις Σέρρες με 3-0, απέναντι στον Εθνικό, ενώ η Ζάκυνθος πήρε το «τρίποντο» με ανατροπή στην Άμφισσα, καθώς επικράτησε 2-1 του Φωκικού. Σημαντική νίκη πήρε ο Παναιγιάλειος, που επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών, στο μοναδικό παιχνίδι του Νότιου ομίλου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στα δύσκολα... γίνεται σοβαρός και 2-1 μέσα στην Άμφισσα!

Αν και οι γηπεδούχοι και ουραγοί στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Β΄ Εθνικής κατάφεραν να αιφνιδιάσουν μόλις στο 4ο  λεπτό της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο, παίζοντας σοβαρά (κυρίως στην επανάληψη) κατάφεραν με ατογκόλ και με τον Καλλιβωκά να κάνουν την ολική ανατροπή και να φύγουν νικητές από την Άμφισσα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE : Ήττα της Ζακύνθου (4-1) στην Ερμιονίδα (Photos & video)

Άνετη επικράτηση της ομάδας νέων της Ερμιονίδας  επί της αντίστοιχης της Ζακύνθου το Σάββατο το απόγευμα
στην Ερμιόνη με σκορ 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Παλαιοπάνος ο οποίος πέτυχε τρία γκολ.

Παναργειακός-Ζακυνθιακός 5-1: Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα (video)

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Παναργειακός απέναντι στον Ζακυνθιακό, επικρατώντας με το ευρύ 5-1.
Οι νησιώτες προηγήθηκαν, αλλά οι «λύκοι» απάντησαν άμεσα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί. Με τον Σωτήρη Αντωνίου να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο, ο Παναργειακός έδειξε πως είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Football League.