Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Καθάρισε» στο Ενωσιακό ο Α.Ο. Ζακυνθιακός – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Με το επιβλητικό 4-1 πέρασε το … εμπόδιο του Α.Ο. Λεβάντε, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Α.Ο. Ζακυνθιακός. Η δεύτερη της βαθμολογίας, Θύελλα Αμπελοκήπων είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ ο Παναρτεμισιακός επικράτησε του Αετού Καλλιπάδου, στον Αγγερικό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, καθώς και το πρόγραμμα της Κυριακής:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα λάθη… πληρώνονται – Το Σκουλικάδο μείον τρεις και πρόστιμο

Η Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΕΜΠΤΗ  20/03/2014  αφού  ασχολήθηκε με   τα  Φ.Α. της 20ης Αγωνιστικής της  Α΄ Κατηγορίας  -  25ης Αγωνιστικής  της Β΄ Κατηγορίας   και με τις  απολογίες  παραγόντων αποφάσισε τα  κάτωθι:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου

Από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν οι Διαιτητές των  αγώνων  της  21ης  αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας , και της  26ης αγωνιστικής  Β΄Κατηγορίας. 

Α.Ο ΤΣΙΛΙΒΗ: Έναρξη ακαδημίας κοριτσιών

Την έναρξη τμήματος ποδοσφαίρου για κορίτσια ηλικίας 6 έως 15 ετών, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του, ο Α.Ο Τσιλιβή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΣ: Επιζητεί τη νίκη απέναντι στον Αιγινιακό

Με τον καλύτερο τρόπο θα επιδιώξει να ρίξει την αυλαία στην έδρα του για την φετινή σεζόν, ο ΑΠΣ απέναντι στον Αιγινιακό την Κυριακή(15:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League.
Η ομάδα του νησιού έχοντας ήδη πετύχει τον βασικό της στόχο στην πρώτη της συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με μία νίκη.

ΑΓΕΖ: Με ανεβασμένο ηθικό στο Μαρούσι


Η επικράτηση επί του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΓΕΖ να δει με πιο αισιόδοξο μάτι την συνέχεια και πλέον με ανεβασμένο το ηθικό, θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Νότου, τη Νίκη Αμαρουσίου.
Στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν, η ομάδα του νησιού θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο από κάθε παιχνίδι με απαρχή την επικείμενη αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που είχε νικήσει εύκολα στον πρώτο γύρο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Με πολλά προβλήματα στην Πάτρα

Με καλή ψυχολογία λόγω και των δύο συνεχόμενων νικών, απέναντι σε Τρίτωνα και Απόλλωνα αλλά και πολλά αγωνιστικά προβλήματα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ, αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας τον Πατρέα στην Πάτρα(14:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ΕΣΚΑΗ,  με στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Νέγκας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα καθώς εκτός πλάνων είναι η Σιδηροκαστρίτη που υπέστη κάταγμα στο πόδι ενώ αμφίβολες είναι  η Μασλάρη που έχει ενοχλήσεις στη μέση αλλά και η Σκλήβα και η Τζαμπάζη.

BOΛΕΪ: «Καρέ» αναμετρήσεων στην Πελοπόννησο

Πλούσιο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ομάδες ανδρών και γυναικών του ΖΑΟ το Σαββατοκύριακο καθώς θα βρεθούν στην Πελοπόννησο για να δώσουν συνολικά τέσσερις αγώνες.
Το Σάββατο οι άνδρες θα αγωνιστούν στις 17:00 στο Άστρος της Κυνουρίας ενώ την ίδια ημέρα, οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν τον Αρκαδικό στην Τρίπολη στις 18:30.
Την Κυριακή εξάλλου, οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν στις 11:00  στην Μεγαλόπολη τον Γ.Σ.Μ. Λυκαία ενώ οι άνδρες θα αγωνιστούν στην Καλαμάτα στις 14:00 με αντίπαλο τον Ακρίτα.


Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα βλέμματα στο Ενωσιακό γήπεδο

Στο Ενωσιακό γήπεδο, στρέφονται τα βλέμματα στην 21η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας καθώς ο τρίτος της βαθμολογίας, Α.Ο Λεβάντε φιλοξενεί τον πρωτοπόρο  Α.Ο Ζακυνθιακό σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι έχουν ελάχιστες ελπίδες για να βρεθούν στα μπαράζ και θα επιδιώξουν να τις εξαντλήσουν με τους φιλοξενούμενους από την άλλη πλευρά να ψάχνουν το τρίποντο για να διατηρήσουν την διαφορά των πέντε βαθμών στην κορυφή.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Ο αγώνας του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Αιγινιακό στο Δημοτικό στάδιο, ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του τριημέρου ενώ υπάρχει αγωνιστική δράση στην Α΄και την Β΄ Κατηγορία. Αναλυτικά:

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

VIDEO: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο ματς ΑΟΚΙ - Α.Ο. Ζακυνθιακός

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ματς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΑΟΚΙ - Α.Ο. Ζακυνθιακός  4-5.

FOOTBALL LEAGUE: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και 5.000€ πρόστιμο η Ζάκυνθος

Χωρίς την παρουσία των οπαδών του θα υποδεχθεί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου (2014-2015), η Ζάκυνθος. Ο αθλητικός δικαστής, με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα με την Κέρκυρα,  επέβαλε στους ζακυνθινούς μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League :

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου ο Α.Ο. Ζακυνθιακός με την Κυπαρισσία

Σήριαλ έγινε με την έδρα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και στο ματς Α.Ο. Ζακυνθιακός-Κυπαρισσία. Αρχικά όλοι ήξεραν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς, όπου πλέον είναι η έδρα της ζακυνθινής ομάδας. Τελικά, με τελευταία ενημέρωση, το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο. Και εκτός αυτού, παραχωρήθηκε επίσης και για τα μπαράζ πρωταθλητή και αν περάσει ο Ζακυνθιακός εκεί θα παίξει και στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης 26 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 15:30.

ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Τα ταξίδια μας είναι σαν να πηγαίνεις στην Ιαπωνία»

Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στην Αθήνα για να απολογηθεί στη διοργανώτρια αρχή της Football League για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Τύρναβο και για τα όσα είπε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Το SkyGoal.gr τον βρήκε και μίλησε μαζί του.
Ο Τζιανλούκα Κολονέλο αναφέρθηκε για τα όσα έζησε από την αρχή που βρέθηκε στο νησί τις δυσκολίες που γνώρισε, τα ταξίδια που κάνει η ομάδα τονίζοντας πως η αποστάσεις που διανύει η ομάδα είναι σαν να πηγαίνουν στην «Ιαπωνία».

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα

Την Τρίτη 25 Μαρτίου και ώρα 7.00μμ στο κλειστό της Παναγούλας,  το Επιμελητήριο Ζακύνθου διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της ΑΓΕΖ και των Παλαιμάχων της ΑΓΕΖ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ).

Να είστε όλοι εκεί!!!

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Ο Μπλάνας στο Ζάκυνθος-Αιγινιακός

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και οι βοηθοί της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ο Μπλάνας στο Ζάκυνθος-Αιγινιακός. Ο Μεσσήνιος διαιτητής είχε σφυρίξει και το ματς με την Καβάλα στη Ζάκυνθο, στις 6 Οκτωβρίου 2013 (φωτό). Αναλυτικά:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Αποκλείστηκε η Νίκη Τραγανού- Ήττα 2-1 στην Κυπαρισσία

Τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών γνώρισε η κυπελλούχος Ηλείας, Νίκη Τραγανού, μετά την ήττα της με 2-1 από τον ΑΟ Κυπαρισσίας εκτός έδρας.
Ο Σπύρος Αντωνόπουλος, έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι της Α1 Κατηγορίας την προσεχή Κυριακή, καθώς προσπάθησε νε ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες, δίνοντάς τους λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Δύσκολη πρόκριση του Ζακυνθιακού (4-5 τον ΑΟΚΙ)!

Πλούσιο σε γκολ ήταν το παιχνίδι στην Κεφαλονιά, με τον Α.Ο. Ζακυνθιακό να… «κλέβει» την πρόκριση στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατώντας του ΑΟΚΙ με 5-4, με γκολ του Λιβέρη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκαν η 21η αγωνιστική στην Α΄ και η 26η στην Β΄ Κατηγορία

Από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκε  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  21ς  αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας , της  26ης αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας  και ο ορισμός  αγώνα της  21ης  αγωνιστικής της  Β΄ Κατηγορίας  που  είχε αναβληθεί. Αναλυτικά: 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στα μαλακά για τα επεισόδια με την Κέρκυρα

Στα μαλακά αναμένεται να πέσει σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΠΣ για τα επεισόδια στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League με αντίπαλο την Κέρκυρα.
Η ομάδα του νησιού απολογήθηκε χθες ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και σύμφωνα με πηγές, η τιμωρία που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο θα είναι μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χαμηλό χρηματικό πρόστιμο.

ΑΓΕΖ: Στροφή στη… Νίκη Αμαρουσίου

Με τον αέρα της μεγάλης νίκης επί του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, η ΑΓΕΖ ξεκίνησε πλέον την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Νότου.
Η ψυχολογία στην ομάδα του νησιού είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και αυτό είναι κάτι στο οποίο «ποντάρουν» η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες ενόψει των πέντε αγώνων που απομένουν και την προσπάθεια για την παραμονή.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΖ: Συγκροτήθηκε σε σώμα

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ζακυνθινού Ναυτικού Ομίλου, με νέο Πρόεδρο τον πρώην ιστιοπλόο και γνωστό μέλος του σωματείου Γιάννη Μαρίνο. Η ανακοίνωση:
  

ALL STAR GAME: Ραντεβού αστέρων στο ΟΑΚΑ για την Κεφαλονιά

Με κεντρικό σύνθημα: «Όταν θέλει, η Ελλάδα μπορεί», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με φιλανθρωπικό σκοπό, ο αγώνας ποδοσφαίρου  All Star Ελλάδας-All Star Μεικτής Ευρώπης, θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ την Παρασκευή 28 Μαρτίου(19:00).
Τα  έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό  κατοίκων στην Κεφαλονιά. Χορηγός επικοινωνίας είναι το «IONIAN CHANNEL».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΑΟΚΙ - Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Τετάρτη 19/3, 14:00)

Με στόχο να επιστρέψει με την πρόκριση στις αποσκευές του, ο Α.Ο Ζακυνθιακός αντιμετωπίζει αύριο στην Κεφαλονιά (14:00) τον Κυπελλούχο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ΑΟΚΙ.
Ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας Ζακύνθου και Κυπελλούχος μετά τη νίκη του στον τελικό της ΕΠΣ με αντίπαλο την ΑΕ Άγιου Λέοντα/Κοιλιωμένου, θα ταξιδέψει αυθημερόν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά

Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου  η  2η  αγωνιστική   του  3ου Ενωσιακού  Τουρνουά  στην  κατηγορία  8 Χ 8 που  διοργανώνει  η  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΝΟΖ: Νέες επιτυχίες για τον ζακυνθινό όμιλο!

Άλλη μια επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές του Α.Ν.Ο.Ζ οι οποίοι συμμετείχαν στο χειμερινό πρωτάθλημα περιφέρειας , Πελοποννήσου και Ν. Ιονίων Νήσων για προαγωνιστικές ηλικίες (9-10-11-12 ετών) που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ στη ΠΑΤΡΑ το Σάββατο 15/02/2014, με τη συμμετοχή 11 συλλόγων και 250 περίπου αθλητών.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Από νίκη σε νίκη

Η γυναικεία ομάδα μας πέτυχε σήμερα την τρίτη αγωνιστικά νίκη της (τέταρτη στα χαρτιά με τον Ίφιτο) κόντρα στον Τρίτωνα Πατρών. Με καλό παιχνίδι αλλά σημαντική αστοχία μετέτρεψε το παιχνίδι σε ντέρμπι όπου έληξε 40-37. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο όπου πετύχαμε μόνο 5 πόντους και αυτό επηρέασε όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά ο προπονητής Σπύρος Νέγκας είναι ευχαριστημένος γιατί τα κορίτσια του έδειξαν χαρακτήρα και πείσμα και δεν άφησαν να χαθεί η νίκη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εύκολο απόγευμα για τα φαβορί – Τι έγινε σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα, ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός επικράτησε με το ευρύ 8-0 του Ελατιακού. Η δεύτερη Θύελλα Αμπελοκήπων νίκησε με 4-1 τον Α.Ο. Κατασταρίου. Ο Αχιλλέας πήρε ευρεία νίκη με 5-1. Αναλυτικά:

ΑΠΣ: Νέα (εκτός έδρας) ήττα – Έχασε 2-1 στην Καλαμαριά (video)


«Πληρώνοντας»  τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΠΣ γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά (2-1) σε ένα παιχνίδι όπου με την εικόνα στην επανάληψη, έδειξε ότι θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Ζακύνθου βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού μετά το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Προβατίδης σε χέρι του Τσερκουετάνι μέσα στην περιοχή στο 25’  και την κοντινή προβολή του Μπερτέν στο 36’.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να μειώσουν το σκορ στο 75’ με τον Οικονόμου.

ΑΓΕΖ: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη 79-58 τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου (Photos)

Τι κι αν έπαιζε με τον τρίτο της κατηγορίας; Η ΑΓΕΖ πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι στην Παναγούλα και επικράτησε, δίκαια, του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου με 79-58. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της παραμονής τους στην κατηγορία και στα 5 εναπομείναντα παιχνίδια θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς!!!