Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Σπουδαίο και ιστορικό «διπλό» της Ζακύνθου! (Photos & video)

Πέττας και Στόικος από το σημερινό ματς της Δράμας

Με «χρυσό» σκόρερ τον Σκαθαρούδη η ΠΑΕ Ζάκυνθος πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας με 1-0 στην Δράμα της τοπικής ομάδας, στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής! Η Ζάκυνθος είχε να αντιμετωπίσει και τη διαιτησία που τις γύρισε την πλάτη σε δύο φάσεις που οι νησιώτες είχαν 100% δίκιο!!!
Συγκεκριμένα, στο 14΄ ο Κυριακίδης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Στεργιανό, όμως ο διαιτητής δεν δείχνει την άσπρη βούλα. Και στο 63΄ ο Όττα με δυνατό σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και στην επιστροφή ο Σολφερίνο με τον βοηθό (κακώς!) να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ!!!

LIVE: Η σημερινή αναμέτρηση στην Δράμα


Παρακολουθήστε, λεπτό προς λεπτό, την αναμέτρηση της Δράμας, όπου η τοπική Δόξα υποδέχεται τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Football League.


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (Photos)

Ο σκόρερ Ραυτόπουλος πανηγυρίζει στον πάγκο της ομάδας του

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα 4 παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας, με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής και ένα στην Β΄ κατηγορία, για την 7η  αγωνιστική. Η Θύελλα Αμπελοκήπων «καθ’αρισε» άνετα το ματς με τον Αετό Καλλιπάδου (5-0), ενώ το ίδιο έκανε και ο Παναρτεμισιακός Α.Ο., επικρατώντας του Αστέρα Μαχαιράδου με 4-1, στο τοπικό ντέρμπι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

FOOTBALL LEAGUE: Νέα ισοπαλία (1-1) για τους Νέους του ΑΠΣ Ζάκυνθος!



Ισοπαλία (1-1) απέσπασαν οι νέοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην αναμέτρησή τους με την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Γαζώρου στη Νέα Ζίχνη Σερρών, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων της Football League. 

Το ένα και μοναδικό γκολ για τη Ζάκυνθο πέτυχε ο Τσάβος στο 53’ ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μόλις στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στη σύνθεση της ομάδας της Ζακύνθου συμμετείχαν οι: Ραψομανίκης, Νικολόπουλος, Καμπούρης, Ελέζι, Αριστομενόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κορσιάνο, Καψάσκης, Μασρέκου, Τσάβος και Γούτσιος.

FOOTBALL LEAGUE: Τα τελευταία νέα από την Δόξα Δράμας




Με μία αλλαγή σε σχέση με το σχήμα που αγωνίστηκε στο Καυτανζόγλειο θα υποδεχθεί σήμερα η Δόξα στο γήπεδο της την Ζάκυνθο. Στα πλάνα του Κώστα Βασιλακάκη υπάρχει μια αναγκαστική ανατροπή στην αρχική σύνθεση αφού ο Δημήτρης Γελαδάρης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από το πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και ήταν η αιτία να βγει και στην θέση του να μπει ο Σάββας Κυριακίδης.
Το σφίξιμο που ένιωσε ο «Μητσάρας» παρέμεινε σαν πρόβλημα, όσο και αν στην διάρκεια της εβδομάδας έγινε προσπάθεια από τον έμπειρο αμυντικό να το ξεπεράσει. Μετά και την χθεσινή προπόνηση όπου έκανε την τελική δοκιμή, διαπίστωσε ότι παρέμεινε η ενόχληση και φυσικά για προληπτικούς λόγους ενημέρωσε σχετικά τον προπονητή του ο οποίος όπως ήταν φυσικό τον έθεσε εκτός αποστολής.

FOOTBALL LEAGUE: Όλη η Ελλάδα βλέπει… Ζάκυνθο


Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 6, ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής, με την Δόξα Δράμας να υποδέχεται τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το συνδρομητικό κανάλι OTE TV Sport 4.
Το ματς είναι ιστορικό για την ομάδα της Ζακύνθου, αφού είναι το πρώτο που θα έχει πανελλαδική εμβέλεια και έτσι όλη η φίλαθλη Ελλάδα θα δει την ομάδα του Ιονίου!

Επίσης, θα είναι το πρώτο παιχνίδι για τους γηπεδούχους που θα παίξουν υπό το φως των προβολέων, ολόκληρο 90λεπτο, αφού από τη στιγμή που μπήκαν οι πυλώνες έχουν παίξει ένα ημίχρονο με τον Παναιτωλικό (πέρυσι) και 20 λεπτά με τη Νίκη Βόλου (φέτος). 

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  διαιτητές  των  αγώνων  της  6ης αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας  και  7ης αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας .

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι «άτακτοι» σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Η Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΕΜΠΤΗ  14/11/2013  αφού  ασχολήθηκε με   τα  Φ.Α. της 5ης Αγωνιστικής της  Α΄ Κατηγορίας  -  6ης Αγωνιστικής  της Β΄ Κατηγορίας   και με τις  απολογίες  παραγόντων αποφάσισε τα  κάτωθι :

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής


Στις Σέρρες (και στο Γάζωρο) ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και στους δύο ομίλους της Football  League.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

FOOTBALL LEAGUE: Πρόβλημα με Γελαδάρη στη Δόξα!


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Ο Κώστας Βασιλακάκης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και μετά την προθέρμανση το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες, παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο και στημένες φάσεις σε επίθεση και άμυνα. Στο τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Δημήτρης Γελαδάρης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπάμπης Περπερίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπάμπης Μουρατίδης και Λάζαρος Θεοδωρέλης.

Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Αναπάντεχο πρόβλημα με Εμίρη

Ο Εμίρης μαρκάρει τον Σκούφη, στο ματς της Ζακύνθου

Χωρίς τον Ηλία Εμίρη κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκαστεί να αγωνιστεί το Κορωπί ως το τέλος του 2013 καθώς προέκυψε ξαφνικό πρόβλημα με την υγεία του! Συγκεκριμένα ο 27χρονος γκαρντ αναγκάστηκε να εισέλθει σε νοσοκομείο όταν παρουσιάστηκαν επιπλοκές σε μια εγχείρηση ρουτίνας που είχε κάνει (σκωληκοειδίτιδα).Η κατάσταση του δεν κρίνεται ανησυχητική αλλά είναι πιθανό να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία είναι ικανή να τον κρατήσει εκτός για ένα τουλάχιστον μήνα.

FOOTBALL LEAGUE: «Πονάει» στη μέση ο ΑΠΣ

Ο Μπάμπης Πετράκος δεν θα μπορέσει αύριο να βοηθήσει 

Αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στην προετοιμασία της ομάδας στη Λυδία, όπου βρίσκεται η ομάδα από την Δευτέρα, μετά το ματς με τη Νίκη στον Βόλο. Συγκεκριμένα, ενοχλήσεις στα μετατάρσια και των δύο ποδιών του ένιωσε ο Μπάμπης Πετράκος! Ο 22χρονος αμυντικός είχε ενοχλήσεις και στο ματς με τη Νίκη, όμως αυτές έγιναν πιο έντονες στην αρχή της εβδομάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το ματς με την Δόξα στην Δράμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματός του.
Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί και ο αρχηγός, Κώστας Οικονόμου λόγω καρτών, οπότε οι λύσεις του Ιταλού προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο περιορίζονται κατά πολύ, αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή του πρωταθλήματος.
Η ομάδα προπονήθηκε χθες στις 6 το απόγευμα, ώρα που θα αγωνιστεί και αύριο στον αγώνα με την Δόξα και το οποίο θα μεταδοθεί «ζωντανά» από τον OTE TVSport 4. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα την δουν μέσα από το συνδρομητικό κανάλι.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τοπικό ντέρμπι στο Μαχαιράδο



Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο τον Άγιο Λέοντα, που από τα μέσα της εβδομάδας και επίσημα λέγεται Α.Ε. Αγίου Λέοντα-Κοιλιωμένος, ο Α.Ο. Λεβάντε υποδέχεται τον Α.Ο. Απόλλων, ενώ οι 3οι της βαθμολογίας, Θύελλα Αμπελοκήπων και Αετός Καλλιπάδου παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο Αμπελοκήπων. Επίσης, ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι του Μαχαιράδου, όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής:

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων»


Βρισκόμαστε ήδη στην 5η «στροφή» του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής και η ομάδα της Ζακύνθου, η οποία έχει παίξει 4 παιχνίδια, κάνοντας το ρεπό της στην 1η  αγωνιστική, δεν έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.
Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας για συγκάτοικο τον προσεχή αντίπαλο, Α.Ο. Γαλατσίου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει 271 πόντους (μ.ο. 67,7), ενώ έχουν δεχτεί 267 (μ.ο. 66,7) και έχουν πετύχει 18 τρίποντα (μ.ο. 4,5). Τους 271 πόντους έχουν πετύχει οι: Ακτύπης 50 (3), Χαλβαντζής 43, Σκούφης 39 (7), Μπονίκος 35 (1), Τζινόπουλος 31 (1), Κοτσέτας 29 (2), Καρακωσταντάκης 19 (3), Νικολόπουλος 16 (1), Ζάγκλας 7, Χαϊκάλης 2.
* Σκόρερ και τρίποντα είναι συγκεντρωτικά, ανεξάρτητα από το σε πόσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο κάθε παίκτης.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πρεμιέρα για Δόξα και Παναρκαδικό


Ανοίγει αυτή την Κυριακή η αυλαία του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με τις δύο ομάδες του νησιού μας (Δόξα Πηγαδακίων & Παναρκαδικό) να αγωνίζονται στον 3ο  Όμιλο. Συγκεκριμένα, η… «παλιά» στην Κατηγορία, Δόξα Πηγαδακίων θα ταξιδέψει την Κυριακή το πρωί στην Πάτρα, όπου στις 3 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Ζαρουχλέικων, τον τοπικό Ατρόμητο. Την ίδια ώρα και μέρα, αλλά στο γήπεδο Αγγερικού, ο Παναρκαδικός θα υποδεχτεί τις Αμαζόνες Κορινθίας. Στο άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Ροδιάς Ξυλοκάστρου, υποδέχεται τον Πανηλειακό Πύργου. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Ζ.Α.Ο.: Άρχισαν τις απεργίες οι διαιτητές


Ένα σύνηθες φαινόμενο βιώνουν και φέτος οι άνθρωποι του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου στο βόλεϊ, με τους διαιτητές και με το… καλημέρα στα πρωταθλήματα να κατεβαίνουν σε απεργία. Αυτή τη φορά ζητούν εκτός από την αμοιβή τους, οι γηπεδούχες ομάδες να τους πληρώνουν και τα οδοιπορικά, που κυρίως για τη Ζάκυνθο και τον ΖΑΟ είναι… απαγορευτικά!
Η Γυναικεία ομάδα, που φέτος ανέβηκε κατηγορία και θα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική του Εθνικού Περιφερειακού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου, αυτό το Σαββατοκύριακο θα έπαιζε δύο ματς εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο και στην Μεγαλόπολη Γ.Σ.Μ. Λυκαία και την Κυριακή στην Τρίπολη με Σ.Ε.Φ.Α. Αρκαδικό, ενώ οι Κορασίδες θα υποδεχόντουσαν στην Παναγούλα τις αντίστοιχες της Ολυμπίας.

πηγή:  Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

31ος ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Τα εντυπωσιακά νούμερα του επιτυχημένου αγώνα


Αριθμοί , που θυμίζουν Παγκόσμια πρωταθλήματα και άλλες μεγάλες διοργανώσεις, συνθέτουν το πάζλ της επιτυχίας του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας η αυλαία του οποίου έπεσε το βράδυ της Κυριακής στο Παναθηναϊκό στάδιο.
Στους χιλιάδες δρομείς που έλαβαν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο , τους λαϊκούς αγώνες  των 10 και 5 χιλιομέτρων , τους παιδικούς αγώνες αλλά και τον αγώνα των Special Olympics προσφέρθηκαν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να διασκεδάσουν τον αγώνα και να τερματίσουν υγιείς και με ασφάλεια.
Ακολουθούν αναλυτικά τα νούμερα των υλικών και μέσων που καταναλώθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν:

ΑΓΕΖ – ΣΤΙΒΟΣ: Σπουδαίες διακρίσεις (και) το 2013 για το ζακυνθινό σύλλογο


Άλλη μία διάκριση, ήρθε να προστεθεί στις τόσες που έχει το τμήμα στίβου της ΑΓΕΖ. Στην ετήσια αξιολόγηση σωματείων στίβου από το ΣΕΓΑΣ για το 2013, η ΑΓΕΖ κατέλαβε την 48η θέση, σε σύνολο 294 συλλόγων!!!
Το τμήμα στίβου της ΑΓΕΖ, είναι ο μοναδικός, ζακυνθινός, σύλλογος που έχει φέρει στο νησί τις περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις και έχοντας στο δυναμικό της μία από τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, στις μεγάλες αποστάσεις, την Μάγδα Γαζέα. Επίσης, βρίσκεται στην 4η θέση στην Περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας σε 25 συλλόγους και 2ος νησιώτικος σύλλογος, μετά τον Κερκυραϊκό, σε όλη την Ελλάδα και έχει φέρει στο νησί 7 Πανελλήνια μετάλλια! Και όλα αυτά; Χωρίς να μπορούν να προπονηθούν σε ταρτάν, όπως όλοι σύλλογοι στην Ελλάδα!

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Έλειψε η έκπληξη


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση της β΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, στα γραφεία της Ένωσης, στο Γαϊτάνι. Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 12 ομάδες της Α΄ κατηγορίας και οι ομάδες της Β΄ που είχαν περάσει και ήταν οι Α.Σ. ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ, Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ, Α.Ε. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, Α.Ο. ΑΛΙΚΑΝΑΣ, Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ και Α.Ο. ΔΟΞΑ  ΛΙΘΑΚΙΑΣ.
Στην αρχή έγινε κλήρωση για να βγουν δύο ζευγάρια, οι νικητές των οποίων θα παίξουν με τις υπόλοιπες 14 ομάδες.
Έτσι, αυτά τα ζευγάρια είναι:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μάχη των παραγόντων στα «ερτζιανά»


Η κόντρα διοίκησης-Κούρτη συνεχίστηκε χθες στα «ερτζιανά». Συμπερασματικά, οι παράγοντες του ΑΠΣ δεν θέλουν τον κ. Κούρτη στην ομάδα, σαν διοικητικό στέλεχος. Βέβαια, υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις οι οποίες και θα εκδηλωθούν σύντομα. Ο κ. Κούρτης επεσήμανε ότι θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στο νησί και θα δώσει συνέντευξη τύπου, μαζί με τον Ιταλό Κάρλο Πίτσι. Μάλιστα, η συνέντευξη θα γίνει παρουσία νομικού συμβούλου.
Τονίζουμε ότι η «ΗΜΕΡΑ» δεν πρόκειται να ασχοληθεί περισσότερο με τις αντιπαραθέσεις των παραγόντων που εκφράζονται σε άλλα μέσα. Εκείνο που ενδιαφέρει άμεσα, είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι στους Αμπελόκηπους


Ένα σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει η 7η  «στροφή» του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Αμπελοκήπων η Νέα Σάντα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναρκαδικό και σε περίπτωση νίκης τον πλησιάζει στον έναν πόντο. Από τα επτά παιχνίδια, ένα θα γίνει το Σάββατο και τα υπόλοιπα την Κυριακή (πρωί και απόγευμα). Το ματς της Δόξας Λιθακιάς με τον Κεραυνό Βουγιάτου αντί για το γήπεδο της Λιθακιάς (δεν είναι ακόμα έτοιμα τα αποδυτήρια) θα γίνει στο Ενωσιακό. Τέλος, ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο Αστέρας Πλάνου. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα αρχή με Γαλάτσι

 Δυστυχώς το ξεκίνημα για την ομάδα της ΑΓΕΖ στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν αυτό που περίμεναν, τόσο οι άνθρωποι της ομάδας, όσο και οι φίλαθλοι. Συγκεκριμένα, σε 5 αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις ήττες (δύο εκτός έδρας με Α.Ο. Αγρινίου και Προμηθέα και μία εντός με Γ.Σ. Κορωπίου) και μία νίκη με Γ.Σ. Μεσσήνης στην Παναγούλα, ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος ο Αθλητικός Όμιλος Γαλατσίου (εκτός έδρας) ο οποίος βρίσκεται μαζί με την ΑΓΕΖ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το ματς αυτό είναι κομβικό για την περαιτέρω πορεία στο πρωτάθλημα και των δύο ομάδων, αφού οι γηπεδούχοι αν χάσουν… «χάνονται» σε ότι αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αν χάσουν θα μείνουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μόνοι τους και σίγουρα η πορεία τους θα δυσκολέψει πολύ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πελματογράφημα στους αθλητές των Μικτών


Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου όπου κανονικά υπάρχει προπόνηση για τις Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι, δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά αντ’ αυτής όλοι οι παίκτες θα υποβληθούν από πελματογράφημα, μία χορηγία του Φυσικοθεραπευτή Νίκου Κουρούμαλου, σε συνεργασία με τον Ιατρό και Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ, Λεωνίδα Μαλιούφα.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Όλα καλά με Κωστάκη… όχι όμως με Χαρακτινό!


Πετυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Μάριο Κωστάκη για την αποκατάσταση των χιαστών και του μηνίσκου. Την επέμβαση έκανε ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθηγητής Αθανάσιος Κονίδης. Η επέμβαση κράτησε περίπου 2,5 ώρες και ο ποδοσφαιριστής ήδη από χτες βρίσκεται στο νησί.
Αντίθετα, ο άτυχος τερματοφύλακας Διαμαντής Χαρακτινός που τραυματίστηκε στο ματς με τον Α.Ο. Τσιλιβή υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου. Ο Χαρακτινός θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί στις 10 στο ιδιωτικό νοσοκομείο "ΙΑΣΩ GENERAL". Ο χειρούργος ορθοπεδικός Σταύρος Αλευρογιάννης, μαζί με τον γιατρό της ομάδας του Α.Ο Ζακυνθιακού Δημήτρη Ξανθόπουλο θα χειρουργήσουν τον Διαμαντή.

Ο σοβαρός τραυματισμός έρχεται να προστεθεί σε αυτούς των Μάριου Κωστάκη και Γιώργου Μποτώνη.

FOOTBALL LEAGUE: Ο Φωτιάδης (Σερρών) στη Δράμα



Τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Football League, γνωστοποίησε η ΚΕΔ, μέσω ανακοίνωσής της. Στη Δράμα σφυρίζει ο Σερραίος διαιτητής Φωτιάδης.

ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΩΝ: "Χόρευαν" στη βροχή οι Αχαιοί





«Βροχή» τα γκολ και στον αγώνα των Νέων, που ακολούθησε αυτόν των Παίδων, με τους Αχαιούς να επικρατούν με το ευρύ σκορ 1-6, επί την Ζακυνθινών που τα… παράδωσαν από νωρίς, αφού στο 21΄το σκορ ήταν ήδη 0-4!
Το… χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 9΄ ο Μπίτρα με ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, από σέντρα του Αυγέρη.  Στο 12΄ ο Σπυρόπουλος με σουτ από την περιοχή θα πετύχει το 0-2 και στο 17΄ ο Λεγάτος, από κόρνερ του Βασιλόπουλου, με προβολή θα πετύχει το 0-3. Ο Βασιλόπουλος στο 21΄ με σουτ εκτός περιοχής θα κάνει το 0-4, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αστυνομικός Διευθυντής στα γραφεία της Ένωσης




Όχι, όχι δεν είχε καμία σχέση η επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ζακύνθου, Νίκου Ιωαννίδη στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με την Ε.Π.Ο. (είσοδος εισαγγελέα και ΣΔΟΕ).
Απλά, ο Ταξίαρχος (συνοδευόμενος από τον αστυνομικό και προπονητή του Α.Ο. Τσιλιβή, Παναγιώτη Τρουπιώτη) επισκέφτηκε την Ένωση για να δει τους συμπατριώτες του από την Αχαΐα, κατά την επίσκεψή τους στο νησί, λόγω των Μικτών ομάδων. Ο κ. Ιωαννίδης είδε πολλούς φίλους από την Πάτρα και μάλιστα είχε αρκετή ώρα συνομιλία με τον Θανάση Πλώτα, Πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλημάτων και στις Μικτές της ΕΠΣ Αχαΐας (φωτό, κάτω).

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ: Βαριά ήττα της Ζακύνθου από την Αχαΐα (1-5)




Η καλύτερη Ένωση που έχει περάσει φέτος από τη Ζάκυνθο, είναι αυτή της Αχαΐας, η οποία σήμερα το πρωί επικράτησε με 5-1 και με πολύ καλή εμφάνιση!
Οι παίκτες του Φίλιππα Σχοινά προηγήθηκαν μόλις στο 9ο  λεπτό με πλασέ του Σουράνη, από ωραία πάσα του Βασιλόπουλου. Στο 21΄ ο Νιφορόπουλος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 0-2 και στο 27΄ από πάσα του Βασιλόπουλου ο Σουράνης και πάλι με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Ξεκίνησαν τα έργα στον Πύργο




Άρχισαν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου, Δεν θα γίνει τελικά αντικατάσταση του χλοοτάπητα για να μην χρειαστεί να... ξενιτευτούν οι «ερυθρόλευκοι».
Όπως ήταν προγραμματισμένο,, έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας, τα έργα ανακατασκευής του χορτοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Και τα οποία γίνονται με την πρωτοβουλία του Βασίλη Γκαγκάτση και με δαπάνες της ΠΑΕ Πανηλειακός.
Όπως διασαφηνίστηκε, αυτό που θα γίνει στην παρούσα φάση, είναι επανασπορά χλοοτάπητα, με συγκεκριμένη μέθοδο. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί αυτή την εποχή. Αν υπήρχε ο χρόνος θα γινόταν και ολική, "εκ βάθρων", ανακατασκευή, αλλά στην παρούσα φάση, μπορούν και θα γίνουν αυτές οι εργασίες.
Ώστε και η ομάδα να έχει ένα νέο και ...κανονικό γήπεδο, αλλά και να μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της χωρίς να τη στερηθεί.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS: «Βγάλτε τις μετοχές»


Με κοινή ανακοίνωση οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS» και «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS ATHENS» απαιτούν από τη διοίκηση της ομάδας να βγάλουν άμεσα τις μετοχές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αιχμές κατά Κούρτη


Σε ανακοίνωση, με αιχμές κατά του κ. Ντίνου Κούρτη, προχώρησε η φίλαθλος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Μαρία Μπιάζη. Η ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Αυτό που κάνω και θα εξακολουθήσω να κάνω σαν απλή φίλαθλος και μόνο, χωρίς κανένα συμφέρον, είναι να είμαι κοντά στον ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ επειδή πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται την ηθική αλλά κυρίως προσωπική στήριξη του κάθε ζακυνθινού και ποτέ μου δεν έκανα κάτι με σκοπό την τιμητική διάκριση.  Αν ο οποιοσδήποτε νομίζει ότι με μια πλακέτα των 70Ε ,μπορεί να εξαγοράσει την συνείδησή μου έχει κάνει σοβαρό λάθος.  Η πλακέτα έχει ήδη επιστραφεί στον κάτοχο της, έτσι ώστε να την χρησιμοποιήσει όπως αυτός νομίζει.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Και το όνομα αυτού Α.Ε. Άγιος Λέων-Κοιλιωμένος


Ο Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Λέοντος, πλέον θα αναγράφεται ως Αθλητική Ένωση Άγιος Λέων-Κοιλιωμένος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου.
Αναλυτικά η περίληψη τροποποίησης του καταστατικού: «Με την υπ’ αρίθμ. 14/2013 Διάταξη του Ειρηνοδίκη Ζακύνθου, δημοσιευθείσα την 04-11-2013, διατάχθηκε η εγγραφή της τροποποίησης των άρθρων 1,4 παρ. 3 και 6 παρ. 5 του Καταστατικού του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ», πλέον «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ-ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ», με έδρα την Τ.Κ. Αγ. Λέοντα Δ.Ε. Αρτεμισίων Δήμου Ζακύνθου, στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Ζακύνθου. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013.
Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Διονύσιος Γρυπάρης»

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Πάει για διακρίσεις στο Βουκουρέστι



Μόλις επέστρεψαν από την Αθήνα, οι αθλητές του «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ετοιμάζουν… βαλίτσες για την Ρουμανία και το Βουκουρέστι, όπου θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ -18 & -21 ετών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Πέμπτη κληρώνει για το Κύπελλο


Με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, www.epszakynthou.gr), ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 19:00 στα γραφεία της θα πραγματοποιηθεί η  κλήρωση  των  αγώνων  Κυπέλλου για την 2η φάση, με τη συμμετοχή 18 ομάδων. Αναλυτικά:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΣΙΛΙΒΗ: Μεγάλη διάκριση για δύο παίκτες τους στην MANCESTER UNITED!


Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησαν στο τεχνικό επιτελείο της MANCESTER UNITED οι δύο ταλαντούχοι παίκτες της Ακαδημίας Τσιλιβή Ζακύνθου, Γουσέτης Ντάνιελ και Πομόνης Κώστας, στο Trial που έκανε η Αγγλική ομάδα στα τέλη Οκτωβρίου. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Α.Ο. Τσιλιβή εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:
«Μεγάλη επιτυχία για τα δυο παιδιά Γουσέτη Ντάνιελ και Πομόνη Κωνσταντίνο, που η ακαδημία του Τσιλιβί έστειλε στο TRIAL της MANCESTER UNITED. Πέρασαν το πρώτο στάδιο με βαθμολογία που πλησίασε το άριστα, με αποτέλεσμα να ενδιαφερθεί η STOKE CITY, ομάδα της PREMIER LEAGUE που είναι δορυφόρος της MANCESTER σε επίπεδο ακαδημιών και έγινε πρόταση ώστε να πάνε για δυο εβδομάδες να κάνουν προπονήσεις στις ακαδημίες της STOKE CITY και εκεί θα αποφασίσουν αν θα τους εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν τη βαριά ήττα


Να ξεχάσουν γρήγορα αυτή τη βαριά ήττα από την Νίκη Βόλου θέλουν άπαντες στην ομάδα της Ζακύνθου και ήδη αυτό ξεκίνησε από χθες. Σίγουρα η ήττα αυτή είναι από τις πιο βαριές στην επαγγελματική πορεία της ομάδας και αυτό που προβληματίζει είναι ότι στα τέσσερα εκτός έδρας ματς, η ομάδα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί κανένα απ’ αυτά, με αποτέλεσμα να έχει δεχτεί συνολικά 12 γκολ και να μην έχει πετύχει κανένα (Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0, Εθνικό Γαζώρου 3-0, Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0 και στο Βόλο 5-0).

ΒΟΛΕΪ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Ήττα για τις Γυναίκες του ΖΑΟ


Την ήττα με 3-0 γνώρισαν το γυναικείο τμήμα του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου, από το αντίστοιχο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα και για το θεσμό του Κυπέλλου. Οι παίκτριες του Γρηγόρη Αβτζή προσπάθησαν, αλλά οι πατρινές ήταν καλύτερες και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν οι Κολοκοτσά και Σπίνου, ενώ η Ζαφείρη ήταν στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε γιατί ήταν τραυματίας.
Τα σετ ήταν 25-11, 25-13 και 25-15.

ΖΑΟ (Γρηγόρης Αβτζής): Βυθούλκα, Κολπονδίνου Φαίη, Μαρίνου, Σπαθάτου, Πλαρινού, Αβτζή, Σπίνου, Καμπή, Κοντονή, Κολοκοτσά, Ζαφείρη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.: Η Ζάκυνθος υποδέχεται την Αχαΐα


Συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα προεπιλογής Ε.Ο. με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, όπου η Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου θα υποδεχτούν στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αχαΐας. Το παιχνίδι των Παίδων, που θα προηγηθεί, θα ξεκινήσει στις 11:30π.μ., ενώ αυτό των Νέων, δύο ώρες αργότερα.
Διαιτητής της αναμέτρησης των Παίδων θα είναι ο Νίκος Σταυρόπουλος (Ηλείας) και βοηθοί του οι Αδαμόπουλος και Μάτσας (Ζακύνθου), ενώ στο ματς των Νέων θα σφυρίξει ο Αδαμόπουλος με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Μάτσα.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΚΟΡΕΡ: Ποιός θα συγκριθεί μαζί του;


Ασταμάτητος είναι ο έμπειρος επιθετικός του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Διονύσης Μαλαφούρης, αφού σκόραρε και μάλιστα δύο φορές και στην 5η αγωνιστική, με αντίπαλο τον Α.Ο. Τσιλιβή, στον Πλάνο και έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα (μ.ο. 3 ανά παιχνίδι). Ας δούμε όλους τους σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σημειώθηκε γκολ στο 6ο δευτερόλεπτο, στον Πλάνο!


Ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σημειώθηκε σήμερα στο γήπεδο του Πλάνου. Η ΑΕΖ υποδεχόταν την Δόξα Πηγαδακίων, ματς το οποίο ήταν για την  6η  αγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία. Η γηπεδούχος ομάδα είχε τη σέντρα και ο Γιακουμέλος Αλ. πάσαρε στον Στραβοπόδη, ο οποίος επιχείρησε το σουτ από τη μεσαία γραμμή, αιφνιδιάζοντας τον νεαρό τερματοφύλακα Μουζάκη, σημειώνοντας στο 6ο δευτερόλεπτο το 1-0! (Το πιο γρήγορο γκολ στον κόσμο έχει σημειωθεί στο 2ο δευτερόλεπτο στην Σερβία).
Στο 2΄ ο Μαμφρέδας Π. με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της Δόξας, ενώ στο 8΄ ο Μπακάμης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τη μεσαία γραμμή ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μαμφρέδα Δ. να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

ΑΓΕΖ – ΕΦΗΒΟΙ: Ήττα στις λεπτομέρειες


Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα (απουσίαζαν οι Μαυρίας, Διομαντάρης και Μαρκεσίνης) οι Έφηβοι της ΑΓΕΖ πάλεψαν το παιχνίδι στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες από τους αντίστοιχους του Πανηλειακού, με 57-50. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο 10λεπτο, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν λάθη σε κρίσιμα σημεία. Ο Ανδρέας Παπαδάτος, που είχε πάρει στην αποστολή και 4 παίκτες από το Παιδικό τμήμα, έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας.

ΑΓΕΖ-ΠΑΙΔΕΣ: Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση!


Ήταν όλοι τους υπέροχοι! Οι… «πιτσιρικάδες» του Αντώνη Ακτύπη κέρδισαν την Κυριακή το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Λεχαινών-Ανδραβίδας «ΑΕΘΛΕΙΟΝ», την αντίστοιχη του Στρουσίου με 67-55 και πήρε πανηγυρική πρόκριση για την επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ.
Με ένα καλό ξεκίνημα στο πρώτο 10λεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά 8 πόντων (13-21), παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Η λήξη του ημιχρόνου τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 35-29.

VIDEO: Δείτε τις φάσεις και τα γκολ στο ματς του Βόλου


Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις, καθώς και τα 5 γκολ στο ματς του Βόλου, Νίκη – Ζάκυνθος 5-0.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ – FOOTBALL LEAGUE: Άξιζε τη νίκη η Ζάκυνθος


Δεύτερη, συνεχόμενη, «λευκή» ισοπαλία για την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ζάκυνθος, χθες το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με αντίπαλο την αντίστοιχη της ΠΑΕ Καβάλας.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τη Ζάκυνθο να είναι καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο
Οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου μπήκαν… ορεξάτοι στο ματς και μόλις στο 9΄ έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν με σουτ του Καψάσκη, εκτός περιοχής. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για γκολ, αλλά ο αρμόδιος βοηθός Γιώργος Μπάστας έδειξε να ελέγχει τη φάση (είχε καλή θέση).

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Να διαγράψουμε άμεσα αυτή την ήττα» (video)


Εμφανώς στεναχωρημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο από τη βαριά ήττα και τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα να κάνουν… delete αυτό το ματς, αφού μέσα στην εβδομάδα (το ερχόμενο Σάββατο) αντιμετωπίζουν στην Δράμα την ισχυρή Δόξα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Παίξαμε με μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ενώ εμείς προσπαθούμε να σωθούμε και να μείνουμε στην κατηγορία. Όλοι γνωρίζουμε τη μεγάλη αξία της Νίκης που κέρδισε δίκαια. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για την επιτυχία της. Πρέπει να διαγράψουμε άμεσα αυτή την ήττα, γιατί σε πέντε ημέρες μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Έπεσε σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία και στην Β΄ ολοκληρώνεται αύριο η 6η  αγωνιστική. Στα σημερινά ματς της Α΄ η Θύελλα πέρασε δύσκολα από την έδρα του Παναρτεμισιακού (0-1), ενώ τα άλλα δύο ματς τελείωσαν ισόπαλα 1-1. Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Βαριά ήττα (5-0) από τη Νίκη στο Βόλο


Δυστυχώς για άλλο ένα εκτός έδρας αγώνα η Ζάκυνθος δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και μάλιστα σήμερα γνώρισε βαριά ήττα από την ανώτερη Νίκη Βόλου με 5-0! Η Ζάκυνθος για 4ο  παιχνίδι εκτός δεν μπορεί να πετύχει γκολ και δέχεται εύκολα και πολλά.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα από τους συναδέλφους του magnesiasports.gr:

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Νίκη στο παιχνίδι αφού με το "καλησπέρα" πέτυχε γκολ! Οι κυανόλευκοι, προειδοποίησαν με τον Ανιέτε, που ζήτησε πέναλτι στην πρώτη επίσκεψη της Νίκης στην περιοχή, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση και μόλις στο 3' ο Θοδωρής Παπαδόπουλος με συρτό σουτ βρήκε δίκτυα και έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ζάκυνθος απάντησε με κεφαλιά του Βολιώτη Οικονόμου, δύο λεπτά μετά, που σταμάτησε στο δοκάρι... Κι ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα προσπαθούσε να αντιδράσει στο πολύ γρήγορο γκολ που δέχτηκε, στο 9' ο Ανιέτε με ωραία ατομική ενέργεια και με σουτ έγραψε το 2-0!

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Δίκαιη νίκη του Κορωπίου (46-65) την ΑΓΕΖ (Photos)


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Παναγούλα, με την ΑΓΕΖ να χάνει, δίκαια, από την ανώτερη ομάδα του Κορωπίου με 46-65 στην κατάμεστη Παναγούλα.

LIVE: Η σημερινή αναμέτρηση Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος (και ραδιοφωνικά)


Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση του Βόλου, όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής η τοπική Νίκη υποδέχεται στις 3 την ΠΑΕ Ζάκυνθος. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε το παιχνίδι και ραδιοφωνικά.

31ος ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Πρώτη Ελληνίδα η Μάγδα Γαζέα! (video)



Μέσα σε αποθέωση από τους θεατές που βρίσκονταν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Κενυάτης, Χίλαρι Γέγκο, ήταν ο μεγάλος νικητής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Αφρικανός πρώτευσε με χρόνο 2:13:59 και έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από τους φίλους του αθλητισμού, που είχαν συρρεύσει στο Καλιμάρμαρο. Oι συμπατριώτες του, Κιμέλι Νίξον και Ντέβιντ Ρούτοχ ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στο Μαραθώνιο ήταν ο Χριστόφορος Μερούσης με χρόνο 2:23΄.59΄΄. Δεύτερος ήταν ο Κώστας Πούλιος και τρίτος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος. «Ρίσκαρα λίγο παραπάνω στην αρχή με αποτέλεσμα να κουραστώ. Πάλεψα πολύ και δικαιώθηκα», υποστήριξε ο Χιώτης ο οποίος τερμάτισε πρώτος.