Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΑΓΕΖ: Μόνιμη κάτοικος… Αθηνών (;)



Η ΑΓΕΖ κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να εξασφαλίσει στο... παρά πέντε την παραμονή της στον 1ο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής και από του χρόνου αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα. Η διοίκηση έχει αποφασίσει τη μετακόμιση της ομάδας από τη Ζάκυνθο στην Αθήνα, με έδρα τον Άγιο Κοσμά.
Αιτία; Τα πολλά έξοδα με τη στέγαση και σίτιση των παικτών εκτός νησιού, που έβγαζαν εκτός... ορίων τους διοικούντες. Βέβαια, προς τιμήν τους είναι τυπικοί στις πληρωμές τους και δεν έχουν αφήσει ανοιχτά κεφάλαια. Στόχος είναι, πλέον, να βρουν Αθηναίο προπονητή και παίκτες από το λεκανοπέδιο της Αττικής, στους οποίους θα έχουν να πληρώνουν μόνο το μισθό τους.

FOOTBALL LEAGUE: Στην Επισκοπή ο Πετράκος



Νέο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής είναι ο 23χρονος Μπάμπης Πετράκος και την Παρασκευή 13/6 ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου και οι δηλώσεις του παίκτη:
«Η ΠΑΕ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της φετινή μεταγραφή. Ο Χαράλαμπος Πετράκος είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.
Στο παρελθόν, ο Πετράκος έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Διαβατού (τοπική κατηγορία), στη Νάουσα, στους Πόντιους Κατερίνης ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε με ιδιαίτερη επιτυχία στη Ζάκυνθο».

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Football League: Οι δυο όμιλοι της σεζόν 2014-15

Μετά και το μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου το… παζλ των 28 ομάδων που συγκροτούν την Football League της περιόδου 2014-15 είναι πλέον συμπληρωμένο. Έτσι, μπορεί να γίνει ο διαχωρισμός των δυο ομίλων χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείονται κάποιες αλλαγές. Άλλωστε ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άρης, ενώ όπως αναφέρεται είναι πιθανό η Ζάκυνθος να ζητήσει να συμμετέχει στον Νότιο όμιλο.
Οπότε, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ο διαχωρισμός των 28 ομάδων σε δυο ομίλους (Νότιο, Βόρειο) των 14, έχει ως εξής:

ΑΝΟΖ – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πολλές πρωτιές και στο Αργοστόλι

Νέες επιτυχίες για το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου, που συμμετείχε με 90 αθλητές-τριες στη διμερή συνάντηση στο γειτονικό Αργοστόλι. Για το θέμα αυτό, αλλά και για τη διοργάνωση καλοκαιρινών τμημάτων κολύμβησης, ο Όμιλος εξέδωσε το κάτωθι δελτίο τύπου:

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ MΕ ΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑMΑΛΙΚΗ: Θέλει να τους κρατήσει

Στον ΑΟΠ Ζακυνθιακός… πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν! Η διοίκηση των νταμπλούχων της ΕΠΣ Ζακύνθου μετά και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ξεκίνησε αμέσως τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά που σίγουρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη γι αυτήν, τόσο στο διοικητικό, όσο και στον αγωνιστικό τομέα, ως… «πρωτάρα».
Το μέγα πρόβλημα που καλούνται να λύσουν είναι το οικονομικό κομμάτι. Από κει ξεκινούν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα αγωνιστική χρονιά. Ήδη έχουν ενδιαφερθεί και είναι κοντά στην τελική συμφωνία δύο μεγάλοι χορηγοί που θέλουν να προβληθούν κι εκτός νησιού μέσω του Ζακυνθιακού.
Επίσης, θα γίνει διεύρυνση του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου, έχοντας… «κλειδώσει» δύο νέα πρόσωπα (γερά χαρτιά), τα οποία δεν ανακοινώνει ακόμα η διοίκηση, για ευνόητους λόγους! Μάλιστα, η διοίκηση προσανατολίζεται άμεσα να πάει σε Γενική Συνέλευση, με πιθανότερη ημερομηνία, το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο προπονητής των επιτυχιών

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι πολύ γνωστός στη Ζάκυνθο για την 20ετή και πλέον ασχολία του με τις Πολεμικές Τέχνες και τους πρωταθλητές που έχει βγάλει σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο. Ο δάσκαλος μίλησε στον Γιώργο Αναγνωστόπουλο για αυτόν προσωπικά, για τη σχολή αλλά και τις επιτυχίες που έχει φέρει στο νησί. Ας τον απολαύσουμε:

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 11Χ11: Τα «σάρωσε» όλα ο STRATOS FC


Φέτος τελικά ήταν η χρονιά του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού. Μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, ήρθε η άνοδος στην Γ΄ Εθνική και την Κυριακή το απόγευμα πανηγύρισε την κατάκτηση του 3ου Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά 11Χ11. Η ακαδημία του συλλόγου, επικράτησε στον μεγάλο τελικό της Σχολής Ολυμπιακού/ΑΠΣ Ζάκυνθος με 4-0, ενώ νωρίτερα η Ακαδημία του Τσιλιβή είχε επικρατήσει στον μικρό τελικό του Εθνικού Σκουλικάδου με 4-2.
Σε ότι αφορά τον τελικό, η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ (7΄) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιριγώτη, το οποίο είχε κερδίσει ο Σπύρη. Το 2-0 πέτυχε Τσουκαλάς στο 50΄ με τον Τσιριγώτη να σκοράρει στο 74΄ και 77΄ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0 και το δικό του στα τρία. Οι αντίπαλοι είχαν δοκάρι με τον Τζανάρη στο 80΄+ 1΄.

ΑΓΕΖ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Λαμπρή γιορτή στην Παναγούλα

Έπεσε την Κυριακή η αυλαία και της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τις Ακαδημίες της ΑΓΕΖ στο τμήμα του μπάσκετ. Το Κλειστό της Παναγούλας (σχεδόν) γέμισε από μικρά παιδιά, καθώς και από τους γονείς τους, ενώ καλεσμένη ήταν η αντίστοιχη Ακαδημία της Ολυμπιάδας Πατρών, η οποία εκπροσωπήθηκε από 40 περίπου αθλητές και τους συνοδούς τους.
Την επίβλεψη τους είχαν οι Αντώνης Ακτύπης, Γιώργος Ζάγκλας, Διονύσης Χαϊκάλης, Μαίρη Μαλεβίτη, Θεοδώρα Κυπριώτη, Διονύνης Θεοδωρίτσης, Νίκος Θεοδόσης ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησαν  ο Πρόεδρος Γιώργος Μάργαρης και οι Νίκος Θεοδωρίτσης, Διονύσης Καψαμπέλης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των διαγωνισμών:

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ζακυνθιακό

Η ΕΠΣ Ζακύνθου με αφορμή την άνοδο του ΑΟΠ Ζακυνθιακού στην Γ΄ Εθνική, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«ΗΤΑΝ  ΟΛΟΙ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΑ  ΜΑΣ  ΠΑΙΔΙΑ
Ένα   άπιαστο   όνειρο  μας  χάρισαν  μια  χούφτα  Ζακυνθινόπουλα. Μια  νοικοκυρεμένη  Διοίκηση  με  στόχους και  πλάνο, μας  έκαναν  υπερήφανους  όλους. Με  αγωνιστική  διάθεση, με  ήθος και  σεβασμό  από  τους  αντιπάλους  τους , οδήγησαν  τον  Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ   στα σαλόνια  της   Γ΄ Εθνικής. Το  Ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο έχει  ανάγκη  από  επιτυχίες , απέδειξαν ότι  έχουν  ταλέντο.