Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Απαγορευτικό απόπλου από και προς Ζάκυνθο – Αναβάλλονται αγώνες




Αποκλεισμένη λόγο των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο, βρίσκεται η Ζάκυνθος. Τα καράβια είναι δεμένα στο λιμάνι του νησιού καθώς τα 9-10 μποφόρ κάνουν απαγορευτικό τον απόπλου. Νέα ανακοίνωση για τον απόπλου, αναμένεται μετά τις έξι το απόγευμα.

Αναβολή αγώνων
Το απαγορευτικό, μεταξύ των άλλων, δημιουργεί προβλήματα και στη διεξαγωγή κάποιων αθλητικών γεγονότων. Έτσι λοιπόν, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αγώνες:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Φάση από το σημερινό ντέρμπι Α.Ο. Λεβάντε-Θύελλα Αμπ.

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία και ένα ματς στην 9η αγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Θύελλα Αμπελοκήπων επικράτησε 2-1 του Α.Ο. Λεβάντε στο Ενωσιακό γήπεδο και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Α.Ο. Ζακυνθιακό που παίζει αύριο Κυριακή, εντός έδρας με τον Αετό Καλλιπάδου.
Τα αποτελέσματα:

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Δεν υπάρχει θέμα για μας, τρεις ομάδες θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα»


Για τη Β’ Εθνική αντικείμενο συζήτησης για το πόσες ομάδες θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα στο τρέχον πρωτάθλημα δεν υπάρχει, αφού θεωρεί πως αυτές θα είναι τρεις. 
Αυτό διατυμπάνισε και ο πρόεδρος του διοικητικού φορέα της δεύτερης κατηγορίας σε δηλώσεις του στο a-sports.gr, μετά το Δ.Σ. της διοργανώτριας την Παρασκευή (29/11).

ΑΓΕΖ – ΣΤΙΒΟΣ: Άλλη μία σπουδαία διάκριση – Πρωτιά για την Λίκα Αουρόρα!


Δεν έχουν σταματημό οι διακρίσεις για τον ζακυνθινό σύλλογο (ΑΓΕΖ) και στο τμήμα του στίβου, αφού ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, η επίσημη αξιολόγηση για τις νέες ακοντίστριες της χρονιάς και πρώτη σε αυτές είναι η Λίκα Αουρόρα, με το 47.92, επίδοση που πέτυχε στις Σέρρες στις 16 Ιουνίου. Αναλυτικά οι καλύτερες της χρονιάς που φεύγει:

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: Νοκ άουτ και ο Μάθιου Γκόμεζ




Το οστικό οίδημα που «κληρονόμησε» ο Μάθιου Γκόμεζ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα του στερήσει τη συμμετοχή στα τρία προσεχή ματς της Κέρκυρας. Ο Γάλλος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, θα λείψει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα τον υπολογίζει για τις αναμετρήσεις με Ζάκυνθο, Καβάλα και Εθνικό Γαζώρου.
Νοκ άουτ στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Ζάκυνθο βρίσκονται και οι Μπαλντολβαλίεφ, Καραδέμητρος, Ναγιάρ και Κόντος.

Πηγή:  flnews.gr

ΖΑΟ-ΒΟΛΕΪ: Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Γυναικών & Παγκορασίδων




Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων με τα αιτήματα των διαιτητών, για μία ακόμα αγωνιστική, αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του Σαββάτου (30/11) στο Κλειστό της Παναγούλας, όπου οι Γυναίκες του ΖΑΟ θα υποδεχόντουσαν τις αντίστοιχες του Μεσσηνιακού και οι Παγκορασίδες με αυτές του Πυργέα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου




Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε/Δ. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές των  αγώνων  της  8ης  Αγωνιστικής της  Α΄ Κατηγορίας  και  9ης  Αγωνιστικής  της  Β  Κατηγορίας.

1η ΦΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ UK TRIALS: 21-23 Δεκεμβρίου στη Ζάκυνθο!


Το τριήμερο 21 με 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στο Τσιλιβή, η 1η Φάση αξιολόγησης UK TRIALS Επτανήσων, για το TRIAL στο MANCHESTER (ηλικίες 2003-1995) .

Το πρόγραμμα για τα παιδιά που θέλουν να λάβουν μέρος, είναι:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος σφυρίζει Α.Σ. ΑΧΑΪΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γ΄ Εθνική)


Διαιτητή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  όρισε η  Κ.Ε.Δ. της  Ε.Π.Ο. να  διευθύνει τον  αγώνα  για  το  Πρωτάθλημα  της  Γ΄ Εθνικής  Κατηγορίας   μεταξύ  των   ομάδων  Α.Σ. ΑΧΑΪΑΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ε.  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ   που  θα  διεξαχθεί  την  ΚΥΡΙΑΚΗ  01/12/2013  και  ώρα  15.00   στο  ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι… «άτακτοι» σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Η  Πειθαρχική    Επιτροπή  της    Ε.Π.Σ . Ζακύνθου κατά   την   συνεδρίασή της την  ΠΕΜΠΤΗ 28/11/2013  αφού ασχολήθηκε, με τα Φ.Α.  της 7ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας, 8ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας και με τις απολογίες παραγόντων και Σωματείων, αποφάσισε τα κάτωθι :

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με τη… συνταγή της Δράμας


Με ανεβασμένη ψυχολογία αναχωρεί αύριο το μεσημέρι η αποστολή του ΑΠΣ για την Κέρκυρα, όπου την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι του Ιονίου, στο ΕΑΚ Κέρκυρας.
Ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο (που επέστρεψε χθες το πρωί από την πατρίδα του) εκτός από τον τραυματία Μπάμπη Πετράκο έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και αυτό σίγουρα τον χαροποιεί, αφού έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις για τη συγκρότηση της ιδανικότερης ενδεκάδας γι αυτό το σημαντικό, εκτός έδρας, παιχνίδι.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Όλα τα βλέμματα στο Ενωσιακό


Με την 8η  «στροφή» συνεχίζεται το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται αύριο στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, όπου ο Α.Ο. Λεβάντε υποδέχεται την Θύελλα Αμπελοκήπων. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Να γεμίσει η Παναγούλα


«Ετοιμοπόλεμοι» είναι όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ενόψει του πολύ δύσκολου και κρίσιμου αγώνα με τον ιστορικό Σπόρτιγκ, την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) στο Κλειστό της Παναγούλας.
Ο Περικλής Ταυρόπουλος είχε… βιντεοθεραπεία προχθές το βράδυ, αφού είδε δύο DVD με αγώνες του προσεχούς αντιπάλου (ο ένας ήταν με την Πεντέλη) και έβλεπε τα συμπεράσματά του για τον τρόπο που παίζει ο Σπόρτιγκ. Έτσι, η χθεσινή και σημερινή προπόνηση είναι βασισμένες στα συστήματα και την τακτική που θα προσπαθήσει ο έμπειρος κόουτς στους παίκτες του.

ΑΓΕΖ – ΠΑΙΔΙΚΟ: Υποδέχεται τον Σπόρτιγκ Πατρών


Αυτήν την Κυριακή η ΑΓΕΖ σε Άνδρες και Παίδες υποδέχονται τον Σπόρτιγκ, με τη μόνη διαφορά ότι οι Άνδρες παίζουν με την ιστορική ομάδα, εξ Αθηνών, ενώ οι Παίδες τον Σπόρτιγκ Πατρών. Οι παίκτες του Αντώνη Ακτύπη θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην β΄ φάση του Παιδικού

ΖΑΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Σπουδαίο ματς με Μεσσηνιακό


Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Β΄ Εθνική Κατηγορία του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Π.Ε. Πελοποννήσου, η Γυναικεία ομάδα του Ζ.Α.Ο. υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 12:00 (Κλειστό Παναγούλας) την αντίστοιχη του Μεσσηνιακού, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Μάλιστα οι υπεύθυνοι στην ομάδα έχουν βγάλει και μία ωραία αφίσα που καλούν τον κόσμο (φωτό).
Να θυμίσουμε ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο ΖΑΟ έχει από μία νίκη και μία ήττα (με ΣΕΦΑ Αρκαδικό και ΓΣΜ Λυκαία, αντίστοιχα) και θέλει να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα. Βέβαια, πληροφορίες της «ΗΜΕΡΑΣ» κάνουν λόγο ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αναβληθεί ο αγώνας, με την φιλοξενούμενη ομάδα να κάνει αίτημα αναβολής για δικούς τους λόγους. Σήμερα το μεσημέρι θα γινόταν γνωστή η αναβολή ή μη του συγκεκριμένου αγώνα.


ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ο Χρ. Κούλης (Ηλείας) στο Μαχαιράδο


Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν την 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και τον 3ο  όμιλο, όπου αγωνίζονται οι δύο ζακυνθινές ομάδες, Δόξα Πηγαδακίων και Παναρκαδικός. Η ομάδα των Πηγαδακίων θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Βαρβάσαινας την αντίστοιχη του Πανηλειακού. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αχαιός διαιτητής Λάμπρος Τζαγκαράκης, με βοηθούς τους Κακαφώνη και Τσοτσισβίλι  (Αχαΐας).

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής


Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι διαιτητές για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Νότου, της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά:

ΑΠΣ: Το ακμαίο ηθικό συνοδεύτηκε και από πληρωμές


Μέρος των οφειλομένων έδωσε χθες το πρωί οι διοίκηση στους παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος κι έτσι από χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ντέρμπι του Ιονίου, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00, στην Κέρκυρα.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Αγωνιστική δράση την Κυριακή


Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξουν να κάνουν οι δύο γυναικείες ομάδες του νησιού, Δόξα Πηγαδακίων και Παναρκαδικός. Δυστυχώς η πρεμιέρα πριν 12 ημέρες, δεν ήταν ιδανική για τις ομάδες μας. Η Δόξα ηττήθηκε στα Ζαρουχλέικα από τον τοπικό Ατρόμητο με 3-0, ενώ ο Α.Ο. Παναρκαδικός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τις Αμαζόνες Κορινθίας, στο γήπεδο του Αγγερικού. Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, ΠΑΣ Ροδιά Ξυλοκάστρου-Πανηλειακός ήρθαν ισόπαλες 1-1.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τραγωδία με τρεις νεκρούς στο «Arena Corinthians»!


Μέρος του στεγάστρου στο μουντιαλικό στάδιο κατέρρευσε μαζί με γερανό που χρησιμοποιούνταν στα έργα και παρέσυρε στο θάνατο τους άτυχους εργάτες
Η Βραζιλία προετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ένα φοβερό δυστύχημα που συνέβη χθες έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη χώρα.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το ντέρμπι του Αγγερικού


Πολύ μεγάλο παιχνίδι φιλοξενεί η 9η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας, με τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό Σκουλικάδου να υποδέχεται στο γήπεδο του Αγγερικού, τον Παναρκαδικό στο ντέρμπι κορυφής. Ο τρίτος… συγκάτοικος στο ρετιρέ της βαθμολογίας, Α.Ο. Αλυκανάς έχει εύκολο ματς, απέναντι στη Δόξα Πηγαδακίων, στην κοινή έδρα του γηπέδου Πηγαδακίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟΙ: Καλή αρχή, κακό τέλος


Αν και προηγήθηκε μέσα στον Πύργο, η Μικτή Ζακύνθου δεν κατάφερε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και έχασε τελικά με 4-2, από την ανώτερη ομάδα της Ηλείας.
Οι παίκτες του Νίκου Μαβίδη ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς (10΄) με σουτ του Λούντζη, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 3΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπινιώρη. 
Η ισοφάριση ήρθε στο 36’ με ωραίο σουτ του Καλογερόπουλου έξω από την περιοχή, ενώ πάλι ο Καλογερόπουλος στο 42’ με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Νέους της Ηλείας, με σκορ 2-1.

ΠΑΙΔΕΣ: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Ηλείας


Πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους ήταν σήμερα οι Παίδες της Ζακύνθου και επικράτησαν με 3-1 στο Ενωσιακό γήπεδο Ηλείας (περιοχή Σπιάντζας). Μορφή του αγώνα ήταν ο επιθετικός Άκης Τσιριγώτης που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, ενώ είχε και χαμένες ευκαιρίες. Το άλλο γκολ πέτυχε ο Τσουκαλάς.

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής




Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 10ης «στροφής» της Football League.

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις


Το εντυπωσιακό 102-91 και μάλιστα εκτός έδρας, της ΑΓΕΖ επί του Γαλατσίου, ήταν το θέμα συζήτησης στα μπασκετικά στέκια της Γ΄ Εθνικής. Το πολύ καλό… «στήσιμο» της ομάδας από τους Ταυρόπουλο-Θεοδόση σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά ποσοστά των παικτών, έφεραν αυτή τη μεγάλη νίκη.
Τεχνική ηγεσία και παίκτες κρατούν τη νίκη και με καλή ψυχολογία κοιτούν μπροστά και το επόμενο, εντός έδρας, ματς με τον ιστορικό Σπόρτιγκ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Κυριακή (12:00) στα Γιαννιτσά


Ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Νέων και τον Βόρειο Όμιλο, που ανήκει η ομάδα Κ-19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Η ομάδα του νησιού θα αναχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι για τα Γιαννιτσά, όπου την Κυριακή το πρωί και ώρα 12:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση, στο γήπεδο Νέου Μυλότοπου.
Η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου αριθμεί στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ισάριθμες ισοπαλίες και μάλιστα οι δύο με 0-0 και οι άλλες δύο με 1-1! Έτσι, θα επιδιώξουν στα Γιαννιτσά να σπάσουν το ρόδι και να γυρίσουν στο νησί με την πρώτη και συνάμα ιστορική νίκη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Δικαιώνονται οι αγώνες μας»


Καλεσμένος (μέσω τηλεφώνου) στην εκπομπή «3ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ» του IONIAN CHANNEL, ήταν την Δευτέρα το βράδυ ο προπονητής της σχολής πολεμικών τεχνών, «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Αρκετά συγκινημένος, δεν έκρυβε την ικανοποίηση για το χάλκινο μετάλλιο του Διονύση Γιακουμέλου, αλλά και γενικότερα για την παρουσία της 6μελής αποστολής του ζακυνθινού συλλόγου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.: Στην Ηλεία σήμερα οι Μικτές Ζακύνθου


Στην πρωτεύουσα της Ηλείας, τον Πύργο, βρίσκονται από το πρωί οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου, για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ηλείας, στο Ενωσιακό γήπεδο.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: «Ψάχνεται» ο Γρηγορίου


Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Κέρκυρα παρά την ήττα από τον Ηρακλή. Αυτό που προβληματίζει πάντως τον Μιχάλη Γρηγορίου δεν είναι το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους «Φαίακες».

FOOTBALL LEAGUE: Ο ΑΠΣ έτοιμος για το μεγάλο άλμα


Η εντυπωσιακή εμφάνιση (κυρίως στο πρώτο 45λεπτο) στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Τύρναβο και η 4η θέση στο πρωτάθλημα, μετά από 9 αγώνες στον Βόρειο Όμιλο της Football League, αναμφισβήτητα έχουν ανεβάσει στα ύψη τη ψυχολογία στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο, αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων, αφού την Κυριακή το απόγευμα, αλλά και χθες ήταν το θέμα συζήτησης σε όλα τα στέκια του νησιού. Όποια εφημερίδα κι αν βλέπαμε χθες, όποια αθλητική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, θα παρατηρούσαμε ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι τίτλοι ήταν μία… διαφήμιση για την ομάδα και κατ΄ επέκταση για το νησί.

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΠΑΙΔΙΚΟ: Άντεξαν έως το 23ο λεπτό


Στην πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ η ομάδα της ΑΓΕΖ κάνοντας καλή εμφάνιση μέχρι το 23ο λεπτό (21-25) ηττήθηκε τελικά στην Πάτρα από τον Προμηθέα, μη αντέχοντας την πίεση σε όλο το γήπεδο που άσκησε η ομάδα της Πάτρας στα υπόλοιπα 17 λεπτά. Σημειωτέον ότι δεν αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, στην πρώτη φάση, Μάργαρης Μιχάλης λόγω τραυματισμού στο γόνατο,αλλά όλα τα παιδιά προσπάθησαν και τα κατάφεραν μέχρις ενός σημείου, να παίξουν και γι αυτόν.

ΖΑΟ – ΒΟΛΕΪ: Δύο νίκες και μία ήττα


Πολύ δύσκολο το Σαββατοκύριακο για τις αποστολές του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Πελοπόννησο. Η συγκομιδή ήταν θετική, παρόλη την ταλαιπωρία (ταξιδεύοντας πολλά χιλιόμετρα και με καταρρακτώδης βροχή), αλλά και τους τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, οι Κορασίδες νίκησαν στην Αμαλιάδα και οι Γυναίκες είχαν μία νίκη (επί του Γ.Σ.Μ. Λυκαίας) και μία ήττα (από ΣΕΦΑ Αρκαδικό). Αναλυτικά:

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Έγραψε ιστορία στο Βουκουρέστι


Με ένα παγκόσμιο μετάλλιο (χάλκινο) στις αποσκευές της, επέστρεψε στη Ζάκυνθο η αποστολή του «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», που πήρε μέρος με 6 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που έλαβε χώρα στο Βουκουρέστι.
Ο αθλητής, Διονύσης Γιακουμέλος (-21, +94) είναι αυτός που φέρνει στο νησί τη μεγαλύτερη διάκριση (παγκόσμιο μετάλλιο) σε συλλογικό επίπεδο και σίγουρα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για όλους τους Ζακυνθινούς!

FOOTBALL LEAGUE: Ο Ηρακλής ήταν… Ηρακλής! – Επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας


Επιτέλους… νίκη για τον Ηρακλή, ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League.
Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό… μπάσιμό τους στην αναμέτρηση, όπου πίεσαν για το γρήγορο τέρμα και τα κατάφεραν με τον… κεραυνό του Γιάρολιμ στο 15’ ο οποίος είδε εκτός εστίας τον Βρονταρά και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Οι ευχαριστίες του Διαμαντή Χαρακτινού


Ο άτυχος τερματοφύλακας του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Διαμαντής Χαρακτινός θέλησε μέσω των τοπικών ΜΜΕ να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που του στάθηκαν στον τραυματισμό του. Η ανακοίνωση:

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δίκαιη μοιρασιά στο Ενωσιακό (Πειρατής-Γερακαρία 2-2)


Μοιρασμένο παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο, μεταξύ του γηπεδούχου Πειρατή ΖΑΓΟ και της Α.Ε. Γερακαρίων και το τελικό 2-2, κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Φυτιλόπουλο και Γιούσεφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Γ. Παράσχη και Βούρτση. Διαιτητής ήταν ο Μπέης και βοηθοί οι Πέττας και Μάτσας.

ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΖΑΓΟ: Νήρος, Λιβέρης Χ. (90′ Ζέρβας), Κρινάς (51′ Γιούσεφ), Καμπιώτης, Μαρίνος Δ., Παπαδάτος Δ., Ντρούνης, Φυτιλόπουλος, Μικρώνης, Κίτος, Μπαϊράμι (70′ Χρυσκόπουλος).
ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ: Σιγούρος, Πατρίκιος (60′ Ζαραλίγκας), Παράσχης Θ., Παράσχης Γ., Λομποτέσης, Βορίσσης, Κορδέλος, Παράσχης Δ., Μουζάκης – Βαλλιάνος, Βούρτσης, Μουζάκης Χ. (55′ Μαρόπουλος Ν.)


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΕΖ… 5 Αστέρων


Μπορεί να επικράτησε με το ευρύ 5-1 η ΑΕΖ του Αστέρα Πλάνου, στο ντέρμπι του Πλάνου, όμως η ομάδα του Κώστα Αναστόπουλου τα… χρειάστηκε, αφού στο α΄ μέρος προηγήθηκε με 1-0, αλλά στην επανάληψη οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με τον Κρεζία. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πετύχουν άλλα τέσσερα γκολ και να πάρουν τη νίκη με 5-1.

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ: «Τελείωσαν τα ψέματα»


Στο SkyGOAL.gr μίλησε ο Ντίνος Κούρτης μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
Mε τον εξωδοικητικό παράγοντα επικοινώνησε το SkyGOAL.gr με τον ίδιο να αναφέρει πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις εντός της ημέρας και πως η ομάδα έχει φτάσει εκεί που είναι από αυτούς αλλά και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όχι από τον κ. Γούναρη.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΚΟΡΕΡ: Αμετάβλητη η κορυφή


Για 7ο συνεχόμενο ματς, σκοράρει ο Διονύσης Μαλαφούρης (πέτυχε ένα από τα επτά γκολ εις βάρος του Παναρτεμισιακού) και φτάνει τα 19 τέρματα, έναντι 10  που έχει πετύχει ο έτερος επιθετικός του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Στάθης Καραμαλίκης. Ας δούμε όλους τους σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ: «Η Ζάκυνθος ενωμένη μπορεί να πάει ψηλά»


Χθες αργά το βράδυ μας ήρθε μία ανακοίνωση από την πλευρά των Ιταλών που είναι στην ομάδα και συγκεκριμένα των κ.κ. Carlos Leonardo Pizzi , Ισαάκ Κανακίδης , Omar Hakim, η οποία αναφέρει τα εξής:

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1: Κολλημένη με τα «Χ»


Τέσσερα παιχνίδια έχει δώσει έως τώρα η Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος και μετράει ισάριθμες ισοπαλίες και μάλιστα οι δύο με 0-0 και οι άλλες δύο με 1-1! Σήμερα το πρωί και στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου αναδείχτηκε ισόπαλοι 1-1 με την αντίστοιχη του Πιερικού, παρουσία 50 περίπου φιλάθλων που αψήφησαν τη βροχή. Από την άλλη, η ομάδα της Κατερίνης κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής



Εύκολο απόγευμα για Θύελλα Αμπελοκήπων και Α.Ο. Κατασταρίου που επικράτησαν εύκολα επί των Ελατιακού και Απόλλωνα, αντίστοιχα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α΄ & Β΄ Κατηγορίας:

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Μοίραζε χαμόγελα και αγκαλιές (και) στη συνέντευξη τύπου  ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο, σε αντίθεση με τον Άγγελο Διγκόζη που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό πρώτο 45λεπτο της ομάδας του. Εκτός από τους δύο προπονητές, στη συνέντευξη τύπου βρέθηκαν οι Αλέξανδρος Μπίρης (Ζάκυνθος) και Χρήστος Ζυγκερίδης (Τύρναβος). Αναλυτικά:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Με κατοστάρα το πρώτο «διπλό» της ΑΓΕΖ


Εντυπωσιακή ήταν σήμερα η ΑΓΕΖ στο Γαλάτσι και επικράτησε δίκαια της τοπικής ομάδας με 101-95, κατακτώντας το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα, εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που είχε συνεχώς την πρωτοπορία στο σκορ (55-70, 63-79 στο 35'). Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να «σπάσουν το ρόδι» μένοντας στο 0/6.

ΠΑΕ Ζάκυνθος: Δεν χάνει στο κάστρο της – 3-0 τον Τύρναβο (Photos)

Παίζοντας ένα καταπληκτικό α΄ημίχρονο η Ζάκυνθος ευτύχησε να κλειδώσει το παιχνίδι από τα πρώτα 45 λεπτά με τα γκολ των Οικονόμου στο 10΄, του Όττα στο 21΄και του Κυριακίδη στο 31', δίνοντας έτσι άλλη ψυχολογία τόσο στην ομάδα όσο και στους 800 περίπου φιλάθλους που αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο.