Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΣ: Το ακμαίο ηθικό συνοδεύτηκε και από πληρωμές


Μέρος των οφειλομένων έδωσε χθες το πρωί οι διοίκηση στους παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος κι έτσι από χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ντέρμπι του Ιονίου, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00, στην Κέρκυρα.

Και αυτή την εβδομάδα απουσιάζει στην Ιταλία ο Τζανλούκα Κολονέλο, αφού παρακολουθεί σεμινάρια για να αποκτήσει το UEFA Pro (φωτό). Έτσι λοιπόν, η χθεσινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο (διπλή), έγινε υπό τις οδηγίες των βοηθών του Κολονέλο, Πάριντε Λάλι και Πάολο Φότι. Εκτός από τον προπονητή (ο οποίος επιστρέφει σήμερα το πρωί στο νησί) στη χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μπάμπης Πετράκος, που λόγω τραυματισμού του έχει συστήσει ο γιατρός ξεκούραση κι έτσι ο 22χρονος μέσος ήταν στο στάδιο με πολιτικά.

Επιστρέφουν Φωτιάς και Τορεζάνι, προπονήθηκε ο Νομικός
Εξέτισαν την ποινή της μία αγωνιστικής οι Φωτιάς και Τορεζάνι και έτσι βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα. Επίσης, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ανδρέας Νομικός, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αυτές υποχώρησαν και ο Κολονέλο θα έχει άλλη μία επιλογή στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Τίκας (Ευρυτανίας) στην Κέρκυρα
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 10ης «στροφής» της Football League.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής, διαιτητής ορίστηκε ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Ευρυτανίας) και βοηθοί του οι Τσίκνας (Αιτ/νίας) και Νιώτη (Τρικάλων), ενώ 4ος θα είναι ο Παναγιώτης Κέκελος (Αιτ/νίας).





πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου