Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις


Το εντυπωσιακό 102-91 και μάλιστα εκτός έδρας, της ΑΓΕΖ επί του Γαλατσίου, ήταν το θέμα συζήτησης στα μπασκετικά στέκια της Γ΄ Εθνικής. Το πολύ καλό… «στήσιμο» της ομάδας από τους Ταυρόπουλο-Θεοδόση σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά ποσοστά των παικτών, έφεραν αυτή τη μεγάλη νίκη.
Τεχνική ηγεσία και παίκτες κρατούν τη νίκη και με καλή ψυχολογία κοιτούν μπροστά και το επόμενο, εντός έδρας, ματς με τον ιστορικό Σπόρτιγκ!

Η προετοιμασία ξεκίνησε από χθες και ο κ. Ταυρόπουλος με τον συνεργάτη του έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες. Ο κόουτς έχει ήδη στα χέρια του DVD με τους αγώνες του Σπόρτιγκ (κάτι που κάνει πριν από κάθε παιχνίδι) και έχει ξεκινήσει τη… μελέτη.
Πάντως, ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας στο Γαλάτσι, ανήκει στο «διάβασμα» του αντιπάλου μέσω DVD, αλλά και ανθρώπου που παρακολούθησε το φιλικό με την Κύμη.

Οι σκόρερ της ομάδας στα 6 ματς
Έχουν περάσει 6 αγωνιστικές στον 1ο Όμιλο του Νότου της Γ΄ Εθνικής, με την ΑΓΕΖ να έχει αγωνιστεί στις 5 εξ αυτών, αφού την 1η  αγωνιστική έκανε το ρεπό του. Η «ΗΜΕΡΑ» σας παραθέτει όλους τους σκόρερ των «ερυθρολεύκων»:
Σκούφης 59 (9), Ακτύπης 58 (4), Μπονίκος 53 (1), Κοτσέτας 51 (4), Χαλβαντζής 49, Τζινόπουλος 41 (2), Νικολόπουλος 26 (1), Καρακωσταντάκης 23 (3), Ζάγκλας 10 (1), Χαϊκάλης 2.

Σύνολο ενεργητικού-παθητικού: 372 (μ.ο. 74,4)-359 (μ.ο. 71,8). Τρίποντα: 25 (μ.ο. 5). Σκόρερ και τρίποντα είναι συγκεντρωτικά, ανεξάρτητα από το σε πόσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο κάθε παίκτης.

πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου