Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ: «Τελείωσαν τα ψέματα»


Στο SkyGOAL.gr μίλησε ο Ντίνος Κούρτης μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
Mε τον εξωδοικητικό παράγοντα επικοινώνησε το SkyGOAL.gr με τον ίδιο να αναφέρει πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις εντός της ημέρας και πως η ομάδα έχει φτάσει εκεί που είναι από αυτούς αλλά και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όχι από τον κ. Γούναρη.


Αναλυτικά η δήλωση:
«Εντός της ημέρας πιθανότατα θα υπάρχουν ανακοινώσεις από τους Ιταλούς. Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα ο κ. Γούναρης».

Στην συνέχεια σε ερώτηση αν ο κ. Γούναρης φοβάται κάτι και δεν αποχωρεί ο Ντίνος Κούρτης είπε:
«Η ομάδα εδώ που είναι ,είναι από εμάς, έχει μάθει να δουλεύει μόνος του και να κάνει ότι θέλει, η ομάδα πρέπει να αλλάξει επίπεδο και να οργανωθεί. Έχει φτάσει καθαρά από τους παίχτες και προπονητές που είναι πολυτέλεια για το νησί μας, πρώτη φορά δουλεύει τόσο επαγγελματικά, όσο για τον κύριο Γούναρη,7 χρόνια δεν έχει ακαδημίες να βγάζει ταλέντα και παιδιά ντόπια, δεν έχει γραφεία, ταμία, όλα γίνονται στο πόδι και πρόχειρα».


Το δημοσίευμα του κ. Κούρτη
Με δημοσίευμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ντίνος Κούρτης ζητά από τον πρόεδρο της Ζακύνθου Στέλιο Γούναρη να βγάλει της μετοχές...
Συγκεκριμένα ο Ντίνος Κούρτης μετά την νίκη της Ζακύνθου επί του Τύρναβου ζήτησε από την Στέλιο Γούναρη να βγάλει τις μετοχές καθώς η ομάδα μεγαλώνει και θέλει οργάνωση για να προχωρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ήρθε η ώρα κύριε Γούναρη να αλλάξετε σελίδα, επειδή το καράβι μεγαλώνει πλέον και θέλει οργάνωση η ομάδα και πρέπει να προχωρήσει, και εσείς μας καθυστερείτε για τους δικούς σας λόγους, βγάλτε τις μετοχές ,η ομάδα ανήκει στον κόσμο της και σε ανθρώπους που φέραμε στο νησί που ούτε στον ύπνο σου δεν είχες δει... ασχολήσου με κάτι άλλο..»

πηγή:  skygoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου