Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα


Η 5η αγωνιστική για την Α΄ κατηγορία έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού και τα έξι παιχνίδια (τρία το Σάββατο και τρία την Κυριακή) έχουν μεγάλο βαθμό… επικινδυνότητας! Ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός δοκιμάζεται στον Πλάνο με αντίπαλο τον Α.Ο. Τσιλιβή, ο Α.Ο. Λεβάντε πάει στον Αγγερικό για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Κατασταρίου που το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος. Η Θύελλα δοκιμάζεται στο Μαχαιράδο με αντίπαλο τον πάντα υπολογίσιμο Παναρτεμισιακό.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:


Σάββατο 9 Νοεμβρίου
ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ  (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο Ενωσιακό γήπεδο, με τον ουραγό Αχιλλέα να υποδέχεται τον Αετό Καλλιπάδου που σε 4 αγώνες έχει τρεις νίκες και μία ήττα, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ο Αποστόλης Τζαμαλής έχει αμφίβολο για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Αγγελόπουλο που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση. Ο Αχιλλέας βρίσκεται 11η θέση χωρίς ακόμα βαθμό και τέρματα 3-19.`
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ: Ο Θοδωρής Δραγώνας δεν υπολογίζει τον τραυματία Ανδρέα Χαρακτινό. Η ομάδα του Καλλιπάδου βρίσκεται στην 5η θέση με 9β. και τέρματα 9-7.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ – Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (15:00, Γήπεδο Πλάνου)
Πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό στο γήπεδο του Πλάνου, με τον Α.Ο. Τσιλιβή να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Α.Ο. Ζακυνθιακό που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Ο Παναγιώτης Τρουπιώτης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Παύλο Τσιόλη και Νίκο Καλογέρη (ο πρώτος θα εκτίσει την 5η και τελευταία ποινή του). Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Τάσης Μπάστας και βέβαια δεν υπολογίζεται για όλη την αγωνιστική χρονιά ο Στάθης Μπάστας. Το Τσιλιβή βρίσκεται στην 7η  θέση της βαθμολογίας με 5β. και τέρματα 7-7.
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ο Στράτος Κουρούμαλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μάριο Κωστάκη και Γιώργο Μποτώνη (ο πρώτος χειρουργείται την ερχόμενη Δευτέρα). Ο Ζακυνθιακός βρίσκεται στην 1η  θέση με 12β. και τέρματα 23-1.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Το Καταστάρι που σε 4 αγώνες έχει μόνο μία νίκη και τρεις ήττες, υποδέχεται στον Αγγερικό τον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Ο. Λεβάντε, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή κατάσταση.
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ο Σταύρος Σκιαδόπουλος είχε όλη την εβδομάδα στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του (και τον Δημήτρη Βυθούλκα) και φυσικά πάει με άλλη ψυχολογία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Καταστάρι βρίσκεται στην 9η θέση με 3β. και τέρματα 11-13.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Νίκος Μαβίδης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σταμίρη και Λογοθέτη (ο πρώτος θα εκτίσει την 5η και τελευταία ποινή του), τους τραυματίες Αντωνόπουλο, Πολυστάρη και Σαργκάνη, καθώς και τον Θανάση Τζιαφέρη που λείπει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός νησιού. Ο Λεβάντε βρίσκεται στην 2η θέση με 10β. και τέρματα 12-2.


Κυριακή 10 Νοεμβρίου
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Ένα ακόμα σπουδαίο που… «φιλοξενεί» η 5η  αγωνιστική είναι αυτό στο γήπεδο Μαχαιράδου, όπου ο πάντα υπολογίσιμος Παναρτεμισιακός Α.Ο. υποδέχεται την δις νταμπλούχο και 3η στη βαθμολογία, ομάδα της Θύελλας Αμπελοκήπων.
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Ο Νίκος Βεντουρής δεν υπολογίζει μόνο τον Βαρβαρίγο, που θα βρίσκεται εκτός νησιού, ενώ επιστρέφει μετά από τραυματισμό ο Τάρε. Ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. βρίσκεται στην 4η θέση με 9β. και τέρματα 10-4.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (15:00,  Ενωσιακό γήπεδο)
Ντέρμπι ουραγών στο Ενωσιακό γήπεδο, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται στη κοινή έδρα τον Ελατιακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο Σπύρος Φιορεντίνος δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τελευταία (12η) θέση χωρίς βαθμό και τέρματα 2-19.
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ: Ο Δημήτρης Καρτσακλής δεν υπολογίζει τον… εαυτό του για την 11άδα (τραυματίας), τους επίσης τραυματίες Θεοδόση Ν. και Κεφαλά Στ., καθώς και τους Τασούλα Αχ., Χασαλεύρη Διον. και Πλαρινό Μάνο για διαφορετικούς λόγους.  Ο Ελατιακός βρίσκεται στην 10η θέση και αυτός χωρίς βαθμό και τέρματα 6-20.

ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (15:00,  Γήπεδο Αγίου Λέοντα)
Άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό στο γήπεδο του Αγίου Λέοντα, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Μαχαιράδου.
ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ: Ο Νίκος Λιβέρης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Ρουσιάνο που θα βρίσκεται εκτός νησιού. Η ομάδα του Αγίου Λέοντα βρίσκεται στην 6η θέση με 9β. και τέρματα 9-7.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ο Νίκος Κοντονής θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τσιλίκη Ν. (τραυματίας) και Παππά (τιμωρημένος, ενώ αμφίβολος είναι και ο τραυματίας Κόρδας. Η ομάδα του Μαχαιράδου βρίσκεται στην 8η θέση με 4β. και τέρματα 5-7.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου