Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΙΡΝΑΒΟΣ: Στη Ζάκυνθο χωρίς τον Κουρτεσιώτη


Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο του Τιρνάβου για την 9η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζάκυνθο. Οι Θεσσαλοί θα πρέπει αν καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ομάδα του Ιονίου καθώς οι παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο μετρούν μόνο νίκες στην έδρα τους, που τους έχουν φέρει στους 12 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τον Τίρναβο.


 Ο Διγκόζης έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το κυριακάτικο (24/11) ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λείπουν οι «πονοκέφαλοι» καθώς έχει να αντιμετωπίσει την απουσία συνολικά πέντε παικτών. Νοκ άουτ λοιπόν από το προσεχές παιχνίδι τέθηκε ο Κουρτεσιώτης (ΦΩΤΟ) καθώς έχοντας υποβληθεί σε μαγνητική λόγω του χτυπήματος που αποκόμισε από τον αγώνα με την Κέρκυρα, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στην επιγονατίδα.
Επίσης, εκτός πλάνων είναι και οι Χ. Καραγιάννης, Αντωνόπουλος, Πρίφτης και Σουλιώτης, με τον Διγκόζη να έχει στη διάθεσή του τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αντρέ, Ντε Πάουλα, Μπάρος, Βαγγελή, Γεωργίου, Γκαλίτσιο, Ζυγκερίδη, Τσούκαλο, Καραναστάση, Ευαγγέλου, Μάγγο, Ντάλλα, Νταντίδη, Πούτα, Σαχινίδη, Σιάτρα, Σκούπρα, Ομο, Τέλλο και Καραγιάννη Ηλία.

Πηγή:  a-sports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου