Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Πρόβλημα με Γελαδάρη στη Δόξα!


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Ο Κώστας Βασιλακάκης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και μετά την προθέρμανση το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες, παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο και στημένες φάσεις σε επίθεση και άμυνα. Στο τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Δημήτρης Γελαδάρης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπάμπης Περπερίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπάμπης Μουρατίδης και Λάζαρος Θεοδωρέλης.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το Σάββατο στις 14:00 θα συγκεντρωθούν στο εστιατόριο «ΗΔΩΝΑΣ» για να γευματίσουν. Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κώστας Δαύκος, Ορέστης Μένκα, Γιάννης Στεργιανός, Νίκος Μπουτζίκος, Μανώλης Λιαπάκης, Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς, Σάββας Κυριακίδης, Στέφαν Κίκοφ, Νίκος Βλασόπουλος, Σάκης Στόικος, Χρήστος Ρούτσης, Ροβινσόν Μπέκα, Νίκος Σιάμπος, Χρήστος Αμανατίδης, Πασχάλης Κάσσος, Αλέξανδρος Χιντασέλι, Γιορντάν Ετόφ, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Σάββας Μουδούρογλου.

Δωρεάν εισιτήρια από «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ»

Μετά τον Μιχάλη Μποδούρογλου και η δραμινή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ σε συνεργασία με την ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει ότι διαθέτει δωρεάν 50 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους της Δράμας, οι οποίοι θα προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται μόνο 1 διαρκείας, ενώ μαζί τους θα πρέπει να φέρουν την κάρτα ανεργίας. Τα γραφεία είναι καθημερινά ανοιχτά από τις 9:00 έως τις 16:00.

πηγή:  mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου