Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Τα τελευταία νέα από την Δόξα Δράμας




Με μία αλλαγή σε σχέση με το σχήμα που αγωνίστηκε στο Καυτανζόγλειο θα υποδεχθεί σήμερα η Δόξα στο γήπεδο της την Ζάκυνθο. Στα πλάνα του Κώστα Βασιλακάκη υπάρχει μια αναγκαστική ανατροπή στην αρχική σύνθεση αφού ο Δημήτρης Γελαδάρης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από το πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και ήταν η αιτία να βγει και στην θέση του να μπει ο Σάββας Κυριακίδης.
Το σφίξιμο που ένιωσε ο «Μητσάρας» παρέμεινε σαν πρόβλημα, όσο και αν στην διάρκεια της εβδομάδας έγινε προσπάθεια από τον έμπειρο αμυντικό να το ξεπεράσει. Μετά και την χθεσινή προπόνηση όπου έκανε την τελική δοκιμή, διαπίστωσε ότι παρέμεινε η ενόχληση και φυσικά για προληπτικούς λόγους ενημέρωσε σχετικά τον προπονητή του ο οποίος όπως ήταν φυσικό τον έθεσε εκτός αποστολής.

 Ωστόσο η παρουσία του Κυριακίδη στην αριστερή πλευρά της άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού κόντρα στον Ηρακλή ικανοποίησε τον τεχνικό των «μαυραετών» ο οποίος θα τον εμπιστευτεί την ίδια θέση, στην σημερινή αρχική ενδεκάδα.
 Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο σχήμα –εντός τραγικού απροόπτου- θα είναι το ίδιο. Ο Δαύκος κάτω από τα δοκάρια με αμυντική διάταξη τους Στεργιανό Κυριακίδη στα άκρα και Μιλένκοβιτς με Λιαπάκη στη μέση. Αμυντικά χαφ ο Βλασόπουλος με τον Ρούτση και στις πλευρές ο Χιντασέλι με τον Κάσσο με κορυφή τον Ετόφ και στο χώρο μπροστά από τα χαφ και πίσω από το Βούλγαρο ο Στόικος.
 Στην 19μελή αποστολή θα βρίσκονται οι στρατευμένοι Διαμαντόπουλος και Μπουτζίκος. Ο πρώτος έκανε την προχθεσινή και την χθεσινήπροπόνηση και ο δεύτερος μόνο την σημερινή, ωστόσο η παρουσία είναι απαραίτητη μιας και είναι ο μοναδικός αμυντικός του πάγκου.
 Μετά το χθεσινό χαλάρωμα στο γήπεδο της ομάδας ο Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι Δαύκος, Στεργιανός, Λιαπάκης, Μιλένκοβιτς, Κυριακίδης, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Στόικος, Κάσσος, Χιντασέλι, Ετόφ (πιθανή ενδεκάδα) Μένκα, Μπουτζίκος, Μπέκα, Κίκοφ, Αμανατίδης, Μουδούρογλου, Διαμαντόπουλος και Σιάμπος.

Βασιλακάκης: «Προσέξτε να είστε σοβαροί από την αρχή»
Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο Βασιλακάκης με τις μακροχρόνιες απουσίες παικτών του, που του επιβαρύνουν συνέχεια τα αγωνιστικά του πλάνα και τις επιλογές, η συνεχής βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του, σίγουρα τον αφήνει ικανοποιημένο για την συνέχεια. Ωστόσο αν και το όνομα του σημερινού αντιπάλου δεν έχει το ίδιο ειδικό βάρος με αυτό του Ηρακλή ο τεχνικός των «μαυραετών» επέστησε χθες την προσοχή στους παίκτες του: «Μην κοιτάτε το όνομα του αντιπάλου. Παίξτε εσείς το παιχνίδι με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Αυτά τα παιχνίδια που κάποια τα θεωρούν «εύκολα» κρύβουν πάντα τις πιο πολλές παγίδες. Προσέξτε να είστε σοβαροί από την αρχή. Όμως θέλω αύριο να συνδυάσετε το καλό ποδόσφαιρο με την νίκη. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά πρέπει να δει και ο κόσμος μας καλή μπάλα. Να σκοράρουμε νωρίς για να παίξουμε χωρίς άγχος».

«Μια νύχτα για την Δόξα»
 Ο σημερινός αγώνας είναι ο πρώτος εξ’ ολοκλήρου νυχτερινός αγώνας που θα γίνει από το ξεκίνημα του υπό το φως των προβολέων. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ και θα χαρακτηρίζεται από τις εκδηλώσεις μνήμης που θα γίνουν πριν την έναρξη, για τον αδικοχαμένο Θεόφιλο Κομνηνό, όπως σας αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ.
 Παρά την τηλεοπτική κάλυψη γίνεται προσπάθεια να υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση των φιλάθλων. Στις 6 το απόγευμα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, η αγορά θα είναι κλειστή και τα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος θα έχουν ήδη τελειώσει. Η ικανοποιητική εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο, η ανάγκη της ομάδας για στήριξη από τον κόσμο και η μετεωρολογική πρόβλεψη που δίνει 15 βαθμούς θερμοκρασία και αραιή συννεφιά με σχετική υγρασία στο 40%, συνηγορούν για τους δραμινούς να δώσουν το παρών τους στο γήπεδο από το να δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Ήδη υπάρχει και αφίσα από τους οργανωμένους της θύρας 4 που αναμένεται να γεμίσει τα διάφορα σημεία της πόλης.
 Τα εισιτήρια θα είναι στις γνωστές πλέον τιμές: 5 ευρώ η Θύρα 4, 20 ευρώ στα επίσημα και 10 ευρώ στις υπόλοιπες Θύρες.

Σφυρίζει ο Σερραίος Φωτιάδης
Ο Ανανίας Φωτιάδης από τις Σέρρες θα διαιτητεύσει την σημερινή αναμέτρηση. Ήταν τέταρτος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Νίκη Βόλου και πέρσι έπαιξε στο περίφημο παιχνίδι της Δόξας στην Δράμα με την Επανομή το οποίο είχε αναβληθεί για την επόμενη μέρα λόγω της βροχής. Βοηθοί του είναι οι Νίκος Σάββας και Νίκος Κωτούλας από την ίδια ένωση με τέταρτο τον Ενγκίν Κιπτζή από την Θράκης και παρατηρητής Μίλτος Βλάχος (Θεσσαλονίκης).

Δωρεάν εισιτήρια και από τον «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ»
Μετά τον Μιχάλη Μποδούρογλου που πρόσφερε 200 εισιτήρια (έχουν απόμείνει λιγότερα από 40) και η δραμινή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ σε συνεργασία με την ΠΑΕ Δόξα θα διαθέσει δωρεάν 50 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους της Δράμας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας,το οποίο μπορεί να το παραλάβει από το Super Market «Γουντσίδης» στους Λαχανόκηπους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Πηγή:  sportdrama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου