Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Άνετα 5-0 ο Αλυκανάς τον Αστέρα Πλάνου και μόνος στην κορυφή

Έπεσε πριν από λίγο η αυλαία της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, με τον Α.Ο. Αλυκανά να επικρατεί άνετα με 5-0 στο γήπεδο του Πλάνου, επί του τοπικού Αστέρα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με σουτ του Λυκομήτρου, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Καλαμαρά. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 55΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλαμαρά πέτυχαν το 0-2. Ο Τριανταφυλλίδης στο 69΄ χρίστηκε σκόρερ και στο 72΄ και 80΄ με δύο προσωπικά γκολ του Κονίδη το παιχνίδι έγινε 0-5. Έτσι η ομάδα του Αλυκανά φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 28β.
Καλή η διαιτησία του Βασίλη Μπέη και των βοηθών του Ψάρρη και Κλάδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ (Πατρίκ Ενγκεμά): Μαυρίας, Κολπονδίνος, Λίτα, Αρβανιτάκης, Φεράτι, Πάντος, Γιατράς Ι., Γιατράς Δ., Καραβίας, Σελμανάι (78΄ Μαμφρέδας), Τσιόλης (65΄Κωτσίνης).


Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (Άκης Μαρίνος): Κεμπά, Μαυρίας, Ζότκα, Τσουκαλάς, Μαρίνος Π., Καλαμαράς, Μαρίνος Δημ. (62΄ Κονίδης), Εγγλέζος (77΄ Κεμπά), Πλαρινός (15΄ λ. τρ. Μαρίνος Διον.), Λυκομήτρος, Τριανταφυλλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου