Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ: Για το «διπλό» στο Αιγίνιο

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του δύσκολου αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον τοπικό Αιγινιακό. Αυτό θα είναι το τρίτο και δεύτερο συνεχόμενο τηλεοπτικό ματς της Ζακύνθου, όπου για τους προληπτικούς η ομάδα στα δύο προηγούμενα είχε μόνο νίκες. Στη Δράμα, επικράτησε με 1-0 της τοπικής Δόξας και την προηγούμενη Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο, νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, με τον Ιταλό προπονητή Τζανλούκα Κολονέλο να μην υπολογίζει τους τραυματίες Παύλο Κυριακίδη που τραυματίστηκε στο ματς της Κέρκυρας και θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στα τέλη της εβδομάδας, τον Γιάννη Βυθούλκα που τραυματίστηκε το Σάββατο στην προπόνηση στο πόδι και χρειάστηκε να βάλει ράμματα και φυσικά τον Νταμιάν Σολφερίνο.
Επίσης, για το ματς της Παρασκευής έχουν δηλωθεί για να εκτίσουν την ποινή τους οι Σολφερίνο και Οικονόμου, ο οποίος θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές (την άλλη θα την εκτίσει με την Καρδίτσα στη Ζάκυνθο, στην έναρξη του β΄ γύρου).
Από την άλλη επέστρεψε ο τραυματίας Μπάμπης Πετράκος που θέτει εαυτό στη διάθεση του Τζανλούκα Κολονέλο. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει αύριο για το Αιγίνιο, αφού ο Ιταλός προπονητής θέλει η ομάδα του να είναι ξεκούραστη και παραμονή του αγώνα να προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής.

Ένα μήνα εκτός ο Σολφερίνο
Όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει ο Αργεντίνος επιθετικός, Νταμιάν Σολφερίνο (ανάταξη στο κάταγμα του αριστερού τόξου του ζυγωματικού). Μάλιστα, ο άτυχος ποδοσφαιριστής θέλησε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστήσει και δημόσια τους γιατρούς και το προσωπικό του METROPOLITAN, τον γιατρό της ομάδας, Λεωνίδα Μαλιούφα, αλλά και όσους από την ομάδα έτρεξαν να τον βοηθήσουν στο πρόβλημα που αντιμετώπισε. Εκτιμάται ότι θα μείνει για ένα περίπου μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι έγιναν όλα τόσα γρήγορα και δύο ημέρες μετά το παιχνίδι, βρίσκομαι ήδη στο σπίτι μου και είμαι πολύ καλά. Αισθάνθηκα πολύ ήσυχος και ασφαλής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν και στα χέρια καλών επαγγελματιών. Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή που μου δείξατε και ότι ανησυχήσατε πραγματικά για μένα. Περιμένω μια γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο σύντομα, για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγο μου, στο Μαρτίν Πέρελμαν και τη Μαρία (Μπιάζη), που ήταν συνεχώς δίπλα μου. Χαιρετισμούς σε όλους».

Υ.Γ: Στο τέλος του μηνύματος του, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μας ζήτησε να μεταφέρουμε και κάποιες ξεχωριστές ευχαριστίες, για το γνωστό ορθοπεδικό Λεωνίδα Μαλιούφα, τους φανατικούς φιλάθλους της ομάδας αλλά και τον απλό κόσμο, για το ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του.  «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το γιατρό Λεωνίδα Μαλιούφα, τους «Απέναντι» και όλο τον κόσμο που στο καράβι της επιστροφής, μου έδειξε το ενδιαφέρον του ρωτώντας για την υγεία μου». 

Ανακοίνωση Βετεράνων
Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο των Βετεράνων του ΑΠΣ, θέλοντας να ευχαριστήσουν και δημόσια τον γιατρό της ομάδας, Λεωνίδα Μαλιούφα για τον άμεσο χειρισμό στην υπόθεση του τραυματισμού του Νταμιάν Σολφερίνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. των Βετεράνων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ευχαριστεί θερμά τον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο, Λεωνίδα Μαλιούφα για την προσφορά του στην ομάδα και τον συντονισμό για την πετυχημένη επέμβαση στον ποδοσφαιριστή, Νταμιάν Σολφερίνο.
Εκ του Δ.Σ.»

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Και επίσημα, πλέον, ανακοινώθηκε από την Football League το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με τη Ζάκυνθο να παίζει στην έδρα του Αιγινιακού με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ TV, στις 15:00 επειδή και το Αιγίνιο δεν έχει προβολής για απογευματινή μετάδοση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 13/12-15.00
Αιγινιακός – Ζάκυνθος (OTE TV)

Σάββατο 14/12-15.00
Πιερικός – Τύρναβος

Κυριακή 15/12-15.00
Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Δόξα Δράμας
Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα
Κέρκυρα – Εθνικός Γαζώρου (18.00-OTE TV)

Δευτέρα 16/12-15.00
Βατανιακός – Νίκη Βόλου


πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου