Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενδιαφέρον σε Μαχαιράδο και Πλάνο

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας το διήμερο, με τον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ελατιακό, ενώ η Θύελλα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον περσινό κακό της… δαίμονα, τον Α.Ο. Κατασταρίου. Στα άλλα ματς ξεχωρίζουν αυτά του Αστέρα Μαχαιράδου με τον Α.Ο. Λεβάντε και του Α.Ο. Τσιλιβή με τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:



Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι αυτό στο Μαχαιράδο, όπου ο τοπικός Αστέρας θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Λεβάντε.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ο Νίκος Κοντονής δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τους Πάστρα (τιμωρημένος), Κόρδα, Τσιλίκη Επ. (τραυματίες), ενώ αμφίβολος είναι ο Βάλβης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με 11β. και τέρματα 13-15.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Νίκος Μαβίδης έχει αμφίβολο τον τραυματία Θανάση Τζιαφέρη. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση με 19β. και τέρματα 25-6.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ – ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (15:00, Γήπεδο Πλάνου)
Το δεύτερο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πλάνου, όπου ο Α.Ο. Τσιλιβή θα υποδεχτεί τον Παναρτεμισιακό Α.Ο.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Ο Παναγιώτης Τρουπιώτης δεν υπολογίζει μόνο τον τραυματία Νίκο Καλογέρη που έπαθε κάκωση έσω συνδέσμου και θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 10β. και τέρματα 14-14.
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Το νέο τεχνικό δίδυμο Κλάδης-Ραυτόπουλος δεν υπολογίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για το συγκεκριμένο ματς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 5η θέση με 12β. και τέρματα 18-16.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ  (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Το ντέρμπι των ουραγών φιλοξενεί η 9η αγωνιστική. Αχιλλέας και Απόλλων βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ο Αποστόλης Τζαμαλής δεν υπολογίζει τον τραυματία Σπ. Μαρίνο, τους Τζαβαλά και Τσιριγώτη που ταλαιπωρούνται από ίωση και τον Τσάκουλη που θα λείψει για επαγγελματικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 1β. και τέρματα 5-27.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο Σπύρος Φιορεντίνος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το συγκεκριμένο ματς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με 1β. και τέρματα 6-36.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Τον κακό της δαίμονα αντιμετωπίζει η Θύελλα Αμπελοκήπων. Ο Α.Ο. Κατασταρίου την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε κόψει 4 βαθμούς στην νταμπλούχο (δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια).
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ο Σταύρος Σκιαδόπουλος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μαρούδα και τον τραυματία Πίσκοπο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 9η θέση με 8β. και τέρματα 21-20.


Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ – ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Αμφίρροπο είναι και το παιχνίδι στον Αγγερικό, όπου ο Αετός Καλλιπάδου υποδέχεται την ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος που κάνει καλό πρωτάθλημα.
ΑΕΤΟΣ: Ο Θοδωρής Δραγώνας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Ανδρέα Χαρακτινού. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 12β. και τέρματα 12-21.
ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ: Ο Νίκος Λιβέρης έχει αμφίβολους τους τραυματίες Ανδρέα Βυθούλκα και Θεοδ. Παπαδάτο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση με 14β. και τέρματα 16-18.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Παιχνίδι για ένα ρόλο, το ματς του Ενωσιακού, με τον Ελατιακό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Α.Ο. Ζακυνθιακό.
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ: Ο Δημήτρης Καρτσακλής δεν υπολογίζει τον τραυματία Αλέξανδρο Τσουκαλά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 4β. και τέρματα 12-30.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ο Στράτος Κουρούμαλος δεν υπολογίζει τον τραυματία Σάκη Κλάδη, ενώ επέστρεψε ο Μπάμπης Μάργαρης. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 1η θέση με 24β. και τέρματα 47-8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου