Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα με 3-1 για την Δόξα από τον Πανηλειακό

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, χθες στην Ηλεία, η ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων, γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανηλειακό με 3-1, στο  γήπεδο Στρεφίου. Μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε ο τραυματισμός της Νένδου στο 25ο  λεπτό και όταν το σκορ ήταν στο 0-0. Βέβαια, οι γηπεδούχες ήταν τον έλεγχο του παιχνιδιού και σε μεγάλη μέρα την Κωστοπούλου που πέτυχε και τα τρία τέρματα. Από την άλλη, η τερματοφύλακας Παπαδάτου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, παρότι δέχτηκε τρία γκολ.
Τα γκολ της Κωστοπούλου σημειώθηκαν στα 17΄, 63΄και 74, ενώ το γκολ της Δόξας το πέτυχε η Βέρρα στο 83΄. Να τονίσουμε ότι προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού είναι ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ο οποίος έχει περάσει ως τερματοφύλακας από τον Αστέρα Μαχαιράδου.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τρυφωνόπουλος): Θεοδωροπούλου, Μιχαήλ (85΄ Μαρνέρα), Διονυσοπούλου, Καρτάλου, Δημοπούλου, Παπαστασινού, Παπασυργιοπούλου, Μπούρα, Κωστοπούλου (90΄ Δημητρακοπούλου), Ζαφειροπούλου, Ασημακοπούλου (75΄ Παπαχριστοπούλου).

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Ανδρέας Γκούσκος): Παπαδάτου, Σπαθή Λ. (68΄ Σπαθή Ε.), Μπιάζη, Νένδου (25΄ λ. τρ. Αγγελοπούλου), Γρίβα, Καραμπίλα, Παράσχη, Διαμαντοπούλου, Ανδρωνά (41΄ λ. τρ. Τσουκαλά), Βέρρα, Γιατρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου