Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: «Έχουμε αξιοποιήσει την έδρα μας»

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Σπύρος Αποστόλου, με δηλώσεις του στον Arena FM 89.4 μίλησε για την πορεία της Ζακύνθου και είπε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην Football League αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του δίνουν τα πάντα.
Μίλησε επίσης για τον Τζιανλούκα Κολονέλο τον οποίο θεωρεί «δουλευταρά» αλλά και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, έχουμε πάρα πολύ καλή έδρα και την έχουμε αξιοποιήσει. Ήρθαν δυο συνεχόμενα κακά αποτελέσματα αν και η ισοπαλία με τον Ηρακλή δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα. Πλέον σκοράραμε και επιστρέψαμε στις νίκες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, υπάρχουν μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε ξεκάθαρο στόχο και κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι».
Για τα ταξίδια των ομάδων: «Τα οικονομικά όλων των ομάδων είναι δύσκολα φέτος. Σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για έναν ποδοσφαιριστή όταν κάθεται 14 ώρες σε ένα λεωφορείο. Νομίζαμε ότι θα το συνηθίζουμε, αλλά τελικά δεν γίνεται. Από εκεί πέρα παρόλα τα ταξίδια, δίνουμε ότι μπορούμε».
Για τον προπονητή της ομάδας και το γεγονός ότι είναι ξένος: «Ο κ. Κολονέλο είναι πολύ δουλευταράς, υπάρχουν κάποια προβληματάκια στην επικοινωνία αλλά συνεννοούμαστε κανονικά στα Αγγλικά. Περνάμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, μας έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα, παρόλο που δεν έχουμε πολύ μεγάλα ονόματα και πολύ μεγάλους παίκτες».
Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής θα φτάσει στην Σούπερ Λιγκ φέτος με την αξία του, εκεί δηλαδή που πρέπει να βρίσκεται. Το αξίζει και βάση της ιστορίας του αλλά και του κόσμου του».


Πηγή:  SkyGOAL.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου