Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Πάτησαν»… Καραϊσκάκη!


Την όμορφη εμπειρία να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να μπουν χέρι με χέρι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» με τα ινδάλματά τους, είχαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ολυμπιακού Ζακύνθου, που εδρεύει στα Πηγαδάκια. Ήταν προσκεκλημένοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην είσοδο των ομάδων του Ολυμπιακού και του Πλατανιά, ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου το όνομα της Ακαδημίας, αλλά το κυριότερο, ακούστηκε η Ζάκυνθος!

Το παιχνίδι συνέπεσε με την παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου και οι μικροί αθλητές κρατούσαν ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας, μπορεί να ιαθεί».
Επίσης, η ζακυνθινή αποστολή το Σάββατο το πρωί έδωσε αγώνες με άλλες ακαδημίες του Ολυμπιακού, παρουσία του βετεράνου τερματοφύλακα, Νίκου Σαργκάνη, ενώ το ίδιο έγινε και την Κυριακή το πρωί, με την παρουσία του προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στα ’97-’98, Χαράλαμπου Ζελενίτσα.
Η αποστολή που ταξίδεψε από Ζακυνθο για Αθήνα, αποτελείτο από 80 ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, 15 κοπέλες της γυναικείας ομάδας (την Κυριακή αγωνίστηκαν στο Ξυλόκαστρο με την τοπική Ροδιά) και 30 γονείς.

Η Σχολή Ολυμπιακού Ζακύνθου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ζακυνθίων και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο Αθλητισμού, Διονύση Μουζάκη και την Κοινοπραξία πλοίων «IONΙAN FERRIES», για την πολύτιμη βοήθειά τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου