Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Προς λύση το μετοχικό

Μετά την επίλυση του θέματος που είχε προκύψει με την εγγυητική επιστολή με τη συγκέντρωση των χρημάτων που χρειάζονταν ώστε ο ΑΠΣ να αποφύγει το βαρύ πρόστιμο των 50.000 ευρώ, πλέον έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για να λυθεί και το θέμα με το μετοχικό κεφάλαιο. Η συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής με τους επιχειρηματίες του νησιού  που επιθυμούν να βοηθήσουν τον σύλλογο είναι προς αυτή την κατεύθυνση και ο ΑΠΣ δείχνει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.


Το δρομολόγιο έκανε… Κυριακή το ματς
Οριστικά την Κυριακή(23/2-15:00), όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΑΠΣ Ζακύνθου με την Δόξα Δράμας για την 21η αγωνιστική της Football League. Μετά το αίτημα για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του παιχνιδιού λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων την Κυριακή στο νησί που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί η αστυνομία να εγγυηθεί την ασφάλεια της αναμέτρησης, είχε προκύψει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η συνάντηση το Σάββατο(22/2). Χθες όμως ενώ και η Δόξα Δράμας έδειχνε να αποδέχεται το αίτημα του ΑΠΣ, το γεγονός ότι οι ιθύνοντες των «μαυραετών» πληροφορήθηκαν ότι από τη Ζάκυνθο για Κυλλήνη το Σάββατο, τελευταίο δρομολόγιο είναι στις 16:00 την ώρα του αγώνα, οπότε θα χρειαζόταν επιπλέον διανυκτέρευση, οδήγησε στην απόφαση να… μείνει  το παιχνίδι την Κυριακή. Μάλιστα για την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού σε συνδυασμό με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, θα ενισχυθούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας της Ζακύνθου,  από την  Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Ιονίων Νήσων.
Ντεμπούτο Τσουκαλά
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Δημήτρης Τσουκαλάς αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΠΣ κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα με την Δόξα καθώς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ. Παράλληλα όμως στην αποστολή ως δεύτερος τερματοφύλακας, θα βρίσκεται ο ζακυνθινός, Σπύρος Λειβαδιώτης.  Υπενθυμίζεται ότι στο απουσιολόγιο του προπονητή της ομάδας, Τζανλούκα Κολονέλο είναι και οι τιμωρημένοι Τορεσάνι και Κυριακίδης. Ο τελευταίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από το ματς με την Δόξα Δράμας θα απουσιάσει και από τους επόμενους αγώνες με τον Τύρναβο εκτός έδρας και την Κέρκυρα εντός.
Με προβλήματα η Δόξα
Με απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΣ, η Δόξα Δράμας. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Κάσσος, Ρούτσης, Στόικος και Μπέκα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Πέμπτη οι Μουδούρογλου και Κυριακίδης ενώ ο Νατσούρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά από το πρόγραμμα. Από την άλλη πλευρά στην αποστολή αναμένεται να είναι οι Γελαδάρης, Περπερίδης που προπονούνται κανονικά.
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ/Κ-19: Για θετικό αποτέλεσμα στο Μαχαιράδο
Στο γήπεδο του Μαχαιράδου, η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος  υποδέχεται τον Εθνικό Γαζώρου την Κυριακή(23/2-11:30) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Μετά την ήττα με 2-4 από την Καβάλα την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του νησιού θέλει εντός έδρας να καταγράψει ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Γιαννόπουλος του συνδέσμου Αχαϊας. Βοηθοί του θα είναι οι Χαρίλαος Πέττας και Γιώργος Μπάστας του συνδέσμου Ζακύνθου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου