Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Για τη νίκη με τη Νίκη


Ξεκίνησε και επίσημα από χθες η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. Η Ζάκυνθος υποδέχεται την 2η ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, Νίκη Βόλου που έρχεται στη Ζάκυνθο με ανεβασμένη ψυχολογία, λόγω της πολύ μεγάλης νίκης της στο Καυταντζόγλειο, επί του Ηρακλή.
Ο Τζανλούκα Κολονέλο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η διοίκηση κάνει… αγώνα δρόμου για να εκδώσει το δελτίο του 24χρονου Σλοβένου μέσου, Ένες Ρούγιοβιτς για να έχει μία ακόμα λύση την Κυριακή ο Κολονέλο στη μεσαία γραμμή.

Η κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής για τη φιλοξενούμενη ομάδα, αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον των συναδέλφων δημοσιογράφων από τον Βόλο που θα ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο, ενώ θα υπάρχει «ζωντανή» κάλυψη του αγώνα από το ραδιόφωνο του SPORT FM Βόλου.

Κόβουν την πίτα τους
Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, η ομάδα των Νέων και οι Παλαίμαχοι κόβουν απόψε στις 20:30 την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στο ξενοδοχείο «ZANTE MARIS» του κ. Χρήστου Ξένου, στο Τσιλιβή. Αναλυτικά η πρόσκληση, αναφέρει τα εξής:
«Η οικογένεια του Α.Π.Σ. Ζάκυνθος και ο Σύλλογος Βετεράνων σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής πίτας, που θα γίνει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:30μ.μ. στο ξενοδοχείο «ZANTE MARIS» στο Τσιλιβή. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος                                      Για το Σύλλογο Βετεράνων Ζακύνθου
  Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Πρόεδρος
Στέλιος Γούναρης                                                              Ιωάννης Μουζάκης»

Μοίρασε 10.000€ ο Πάτσης!
Σε πελάγη ευτυχίας μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή έπλεε ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας ανακοίνωσε πριμ ύψους 10.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές για το «διπλό» στο «Καυτανζόγλειο», ενώ σε δηλώσεις του στον Blue Star FM του Βόλου, τόνισε πως το κλίμα ενότητας στη Νίκη Βόλου είναι το μυστικό της επιτυχίας.

ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: «Μπορούμε να αντέξουμε την Super League»
Ο Έλληνας προπονητής, με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 ανέφερε ότι στόχος της ομάδας από τον Βόλο είναι η καθημερινή βελτίωση ώστε να αντέξει στην Super League. Επίσης, αναφέρθηκε για τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, την «τετράδα» και για το ματς με τη Ζάκυνθο. Αναλυτικά:
Για την μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή: «O Ηρακλής ήταν πολύ βελτιωμένος, έκανε πολλές νίκες συνεχόμενες, βλέπαμε μια ομάδα με κατοχή και πάσες και ερχόντουσαν τα αποτελέσματα. Ο προπονητής έχει περάσει αυτά που θέλει. Εμείς διαβάσαμε το παιχνίδι και με πολύ πίεση ψηλά του χαλάσαμε τα σχέδια και τον αιφνιδιάσαμε ώστε να μην έχει ηρεμία. Μετά την αποβολή είχαμε ένα προβληματάκι να βρούμε ισορροπία όμως μας πήγε καλά το παιχνίδι. Στο ημίχρονο δεν κλειστήκαμε γιατί ο Ηρακλής έχει καλούς παίκτες με την μπάλα, ξανά αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο και πιστεύω δεν φάνηκε η απώλεια του ποδοσφαιριστή».
Για τις ομάδες που διεκδικούν την τετράδα: «Έφτασε στο πόντο για την τετράδα η Καρδίτσα. Είχε τέσσερις χιλιάδες κόσμο κάτι που ψάχνεις να βρεις στην Σούπερ Λιγκ. Αυτές οι πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν την τετράδα και τις δυόμιση θέσεις που έχασε η Φούτμπολ Λιγκ. Γιατί δυστυχώς χάθηκε η θέση. Όλοι πλέον ζούνε για την Σούπερ Λιγκ. Κάποιες ομάδες αδύναμες είδαν κάποια χρήματα και θέλησαν να τα πάρουν».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Το επόμενο παιχνίδι είναι στην Ζάκυνθο. Αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη πιστεύω θα κερδίσει, διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει όλα τα παιχνίδια να έχουν ίδια αντιμετώπιση ώστε να επιστρέψει μετά από τόσα χρόνια η Νίκη Βόλου στην μεγάλη κατηγορία. Προσπαθούμε όλη την βδομάδα να περάσουμε την σωστή νοοτροπία στον κόσμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου