Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ: Με νέες λύσεις στα Πατήσια

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της ΑΓΕΖ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης εκτός έδρας με τον Σπόρτιγκ την Κυριακή για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου στη Γ΄ Εθνική.
Η τεχνική ηγεσία έχει ξεκινήσει και την προσπάθεια για ανόρθωση του ηθικού των παικτών μετά την ήττα από το Γαλάτσι.
Όσον αφορά στα καθαρά αγωνιστικά, ο Κώστας Ακτύπης δείχνει ετοιμοπόλεμος και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα, σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στο ματς με το Γαλάτσι όπου ακόμη δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Ο Τάσος Χαλβατζής εξάλλου έχοντας πάρει και χρόνο συμμετοχής  στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι πλέον μία ακόμη λύση για τους Νίκο Θεοδόση και Νίκο Κλάδη.
Μοναδική απουσία είναι αυτή του Γιώργου Ζάγκλα ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα μπει στη διαδικασία για την επιστροφή του στα παρκέ.

Νίκη στον πρώτο γύρο
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής, η ΑΓΕΖ είχε επικρατήσει με 67-62 του Σπόρτιγκ στο κλειστό της Παναγούλας.
Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα της Ζακύνθου βρέθηκε να προηγείται και με 12 πόντους διαφορά αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, πλησιάζοντας στους δύο πόντους στο φινάλε(61-59).
Οι γηπεδούχοι όμως παρέμειναν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών που τους έστελναν οι παίκτες του Σπόρτιγκ για να σταματούν τον χρόνο και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 67-62.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 17-19, 31-27, 51-40, 67-62.
ΑΓΕΖ: Κοτσέτας 1, Ακτύπης 15, Σκούφης 8, Χαλβατζής 9, Τζινόπουλος 10, Μπονίκος 9, Νικολόπουλος 15.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ : Παπανόγλου 4, Κακαβάς 5, Τσακίρης 10, Χαρακτινός 8, Μητσόπουλος 7, Κλήμης 9, Ταταρούνης 14, Δρακάκης 5.


Επίσημα ο Ραχωβίτσας στον Σπόρτιγκ
Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας είναι και επίσημα από την Τετάρτη, ο νέος προπονητής του Σπόρτιγκ και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο στο ματς με την ομάδα της ΑΓΕΖ.
Η παραίτηση του Αλέξη Καρατζά έγινε δεκτή και ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Νίκης Αμαρουσίου, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας των Πατησίων. Η ανακοίνωση του Σπόρτιγκ, ανέφερε:
«Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ έκανε μετά λύπης του δεκτή την παραίτηση του κου Αλέξη Καρατζά και παράλληλα νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον Σύλλογο αναλαμβάνοντας σε μια δύσκολη στιγμή τα ηνία της Ανδρικής Ομάδας και καταφέρνοντας να την επαναφέρει στις Εθνικές Κατηγορίες.
Επίσης ευχόμαστε ότι καλύτερο στον κο Καρατζά στην μετέπειτα προπονητική του καριέρα. Τέλος το Δ.Σ του Συλλόγου ανακοινώνει την πρόσληψη του κου Μιχάλη Ραχωβίτσα ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του κου Καρατζά και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου