Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα βλέμματα στο Ενωσιακό γήπεδο

Στο Ενωσιακό γήπεδο, στρέφονται τα βλέμματα στην 21η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας καθώς ο τρίτος της βαθμολογίας, Α.Ο Λεβάντε φιλοξενεί τον πρωτοπόρο  Α.Ο Ζακυνθιακό σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι έχουν ελάχιστες ελπίδες για να βρεθούν στα μπαράζ και θα επιδιώξουν να τις εξαντλήσουν με τους φιλοξενούμενους από την άλλη πλευρά να ψάχνουν το τρίποντο για να διατηρήσουν την διαφορά των πέντε βαθμών στην κορυφή.

Κατά τα άλλα τα βλέμματα συγκεντρώνει και η μάχη της «ουράς» όπου Α.Ο Κατασταρίου, Αχιλλέας και Ελατιακός δίνουν μάχη για την παραμονή. Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ  22/3
Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ – Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ(ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ-15:00)
Τις λιγοστές ελπίδες που έχει για να βρεθεί στα μπαράζ για τον πρωταθλητή, παίζει απέναντι στον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό, ο Α.Ο Λεβάντε και χρειάζεται μόνο τη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών επί του ΑΟΚΙ, στοχεύουν σε μία ακόμη νίκη για να διατηρηθούν σε απόσταση πέντε βαθμών στην πρώτη θέση αλλά και να παραμείνει η καλή ψυχολογία στις τάξεις τους, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Κυπαρισσία την Τετάρτη.
Ο Α.Ο Λεβάντε βρίσκεται στην 3η θέση με 42 βαθμούς και τέρματα 62-20 και ο Ζακυνθιακός είναι στην 1η θέση με 58 βαθμούς και τέρματα 117-18.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ - ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ(ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ -15:00)
Με τον αέρα της μεγάλης νίκης στην έδρα του Άγιου Λέοντα, ο Αετός Καλλιπάδου, θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση.
Στις νίκες θα προσπαθήσει να επιστρέψει και ο Παναρτεμισιακός μετά την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο Τσιλιβή για να μην χάσει νέο έδαφος στην βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θέση με 25 βαθμούς και τέρματα 34-52 και οι φιλοξενούμενοι στην 6η θέση με 29 βαθμούς και τέρματα 40-38.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-15:00)
Εύκολο θεωρητικά έργο δείχνει να έχει η δεύτερη της βαθμολογίας, Θύελλα Αμπελοκήπων με αντίπαλο τον ουραγό της κατάταξης, Απόλλων.
Στόχος είναι το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτεί και τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Ζακυνθιακού και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.
Ο Απόλλων αγωνίζεται για το γόητρο του και θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση.
Η γηπεδούχος ομάδα είναι στη 2η θέση με 53 βαθμούς και τέρματα 80-13 και η φιλοξενούμενη στην 12η θέση με 4 βαθμούς και τέρματα 16-87.

ΚΥΡΙΑΚΗ  23 /3
Α.Ο ΤΣΙΛΙΒΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ(ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΝΟΥ-15:00)
Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Παναρτεμισιακού, ο Α.Ο Τσιλιβή ψάχνει για ένα ακόμη τρίποντο για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του συγκομιδή.
Ο Αχιλλέας από την άλλη πλευρά, παλεύει για την παραμονή του και θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να ελπίζει.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση με 35 βαθμούς και τέρματα 41-29 και οι φιλοξενούμενοι στην 10η θέση με 14 βαθμούς και τέρματα 19-64.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ –  ΑΕ ΑΓ.ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ -15:00)
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τους γηπεδούχους προκειμένου να πάρουν βαθιά «ανάσα» στον δρόμο για την παραμονή.
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους.
Ο Ελατιακός είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς και τέρματα 24-84 και η ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος στην 7η θέση με 28 βαθμούς και τέρματα 43-46.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  -Α.Ο  ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ(ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ-15:00)
Τη νίκη στην έδρα του θέλει ο Αστέρας Μαχαιράδου στην προσπάθεια του να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Όλα αυτά απέναντι στον Α.Ο Κατασταρίου που «καίγεται» για ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς δίνει μάχη για την παραμονή στην Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση με 30 βαθμούς και τέρματα 42-40 και οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με 14 βαθμούς και τέρματα 37-64 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου