Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ: Το μυαλό στον Σπόρτιγκ

Επιχείρηση ανασύνταξης, ξεκίνησε στην ΑΓΕΖ μετά την ήττα-σοκ από το Γαλάτσι στο κλειστό της Παναγούλας που έφερε σε δύσκολη βαθμολογικά θέση την ομάδα.
Το βάρος έχει πέσει στον ψυχολογικό τομέα με στόχο να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η τελευταία αποτυχία και η ομάδα να κοιτάξει μπροστά και ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σπόρτινγκ για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου στην Γ΄ Εθνική.
Η ΑΓΕΖ δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σε ένα παιχνίδι που «καιγόταν» για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο πλέον καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος αυτής της ήττας για να «αναπνεύσει» βαθμολογικά.

Στον αγωνιστικό τομέα, τα νέα είναι ευχάριστα για το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Θεοδόση και Νίκου Κλάδη, σχετικά με την κατάσταση του Κώστα Ακτύπη ο οποίος στην αναμέτρηση με το Γαλάτσι φάνηκε να έχει ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα.
Ο παίκτης της ομάδας της Ζακύνθου προπονείται πλέον κανονικά και  βρίσκεται ξανά σε φουλ ρυθμούς με αποτέλεσμα η τεχνική ηγεσία να μπορεί να τον υπολογίζει ενεργά για τον αγώνα που ακολουθεί.
Ο Τάσος Χαλβατζής εξάλλου πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από πολλές αγωνιστικές στο τελευταίο παιχνίδι και αναμένεται πλέον στη συνέχεια να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.
Με όλα αυτά το μοναδικό όνομα που εξακολουθεί να βρίσκεται στο απουσιολόγιο είναι αυτό του Γιώργου Ζάγκλα ο οποίος αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση από την επόμενη εβδομάδα.

Αλλαγή στον αντίπαλο
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, με νέο προπονητή θα εμφανιστεί ο Σπόρτιγκ καθώς ο Αλέξης Καρατζάς αποτελεί παρελθόν και ο Μιχάλης Ραχωβίτσας φέρεται να ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Ο νεαρός τεχνικός αποχώρησε από τη Νίκη Αμαρουσίου και πήρε προβάδισμα στην κούρσα για τον πάγκο του Σπόρτιγκ ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο και για επαφές με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Ηλυσιακού, Δημήτρη Λιόγα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου