Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ: Με Μαυρία για τη νίκη οι Ελπίδες

Με τον ζακυνθινό Χάρη Μαυρία στην σύνθεση της, η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται στην Κατερίνη αύριο (16:30),  το αντίστοιχο συγκρότημα της Τουρκίας για τα προκριματικά  του EURO 2013/15.
Ο άσος της Σάντερλαντ έδωσε μάλιστα το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών και αναφερόμενος στο παιχνίδι, είπε:
« Την Τετάρτη θα δώσουμε ένα από τα δυσκολότερα και σημαντικότερα παιχνίδια για τον όμιλό μας. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα της Τουρκίας, άλλωστε την αντιμετωπίσαμε στην Αττάλεια την προηγούμενη χρονιά. Αν και έχουμε μόνο δύο ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα γιατί ύστερα από τόσα χρόνια μαζί έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια. Θα δουλέψουμε πάνω στο πλάνο των προπονητών και μπορώ να σας πω ότι στην καλή μας μέρα δεν φοβόμαστε καμία ομάδα».
Η Εθνική Ελπίδων χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα μπαράζ της διοργάνωσης απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Ο  ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας ο οποίος προ ημερών βρέθηκε μάλιστα στην Ζάκυνθο και το σεμινάριο προπονητικής UEFA C, δήλωσε για τον αγώνα:« Ένα ακόμη σημαντικό ματς παίζουμε στην Κατερίνη και είμαστε όλοι χαρούμενοι, γιατί τον περασμένο Νοέμβρη κόντρα στη Σουηδία ο κόσμος και η τοπική Ένωση αγκάλιασαν την ομάδα και την βοήθησαν να πάρει μια σπουδαία νίκη με 5-1. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι της Εθνικής θα γεμίσουν ξανά το γήπεδο και θα δώσουν ώθηση στα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες για να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στην προκριματική φάση και μετά τη λήξη του αγώνα της Τετάρτης θα γνωρίζουμε τι μπορούμε να περιμένουμε για τη συνέχεια. Η αναμέτρηση με την Τουρκία θα είναι δύσκολη, καθώς θα αγωνιστούμε κόντρα σε μια ομάδα γρήγορη και ποιοτική. Ασφαλώς, κι εμείς διαθέτουμε αξιόλογους παίκτες και δυνατό σύνολο, αν και από αυτόν τον αγώνα θα μας λείψουν αρκετοί διεθνείς. Φυσικά, στην αποστολή υπάρχουν 18 εξαιρετικοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για να φτάσουμε σε μια σημαντική βαθμολογικά νίκη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου