Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Γνωρίστε τον αντίπαλο του Ζακυνθιακού

Ο ΑΟΚΙ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ με 26 βαθμούς (8 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες, τέρματα 26-13) πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ (39) και τη δεύτερη Εικοσιμία (31). Ξεκίνησε το καλοκαίρι με προπονητή τον Ρέτζι Γκόνι αλλά μεσούσης της σεζόν απομακρύνθηκε επειδή είχε αντιπαραθέσεις με βασικά στελέχη της ομάδας που αποχώρησαν προσωρινά από την ομάδα. Αυτοί ήταν οι Γιάννης Βουκελάτος, Μάκης Χαλιώτης και Χάρης Λαμπρόπουλος. Ωστόσο, επέστρεψαν στην ομάδα μόλις ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Τζουγανάτος, παλιός παίκτης επί σειρά ετών της ομάδας και γενικός αρχηγός.

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ επικράτησε του «αιώνιου» αντιπάλου της, της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, κόντρα στα προγνωστικά με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάκη Πολλάκη, ο οποίος όμως παρουσιάστηκε στον στρατό την επόμενη ημέρα του αγώνα και δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Γενικότερα, η ομάδα πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι σήμερα και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου. Καθοριστικό προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η μεταγραφή του Αλέξανδρου Λυκούδη, μέσου από τον Παλληξουριακό που έχει βοηθήσει μέχρι τώρα την ομάδα. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος παίκτης της ομάδας είναι ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Βουκελάτος με έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Έξι γκολ έχει ακόμα ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέκος Πολλάτος (η οικογένεια του διατηρεί μεγάλο κατάστημα μαναβικής στην παραλιακή του Αργοστολίου και είναι στο… τιμόνι της ομάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου