Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Συνέχεια με νέα νίκη

Σε ένα παιχνίδι που λίγο έλλειψε να μετατραπεί το γήπεδο σε ρινγκ η ομάδα της ΑΓΕΖ κατάφερε και πήρε άλλη μια σπουδαία νίκη επί του Πατρέα με τελικό σκορ 32-33. Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα δεν προσήλθε και το παιχνίδι ξεκίνησε κατόπιν συμφωνίας και των δύο ομάδων με ένα μόνο διαιτητή. Η ελλιπής αλλά και κακή διαιτησία και για τις δύο ομάδες δημιούργησε πλασματικό αποτέλεσμα στο σκορ, αφού τα χτυπήματα δεν δίνονταν ως φάουλ και η μπάλα πήγαινε και ερχόταν.

 Η ομάδα αξίζει να σημειώσουμε επίσης κατάφερε και πήρε την νίκη χωρίς τις δύο βασικές ψηλές της, την Μασλάρη και την Σιδηροκαστρίτη που απέχουν λόγω τραυματισμών αλλά και της Καραγιαννοπούλου λόγω υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά το πάλεψε και πήρε το πολυπόθητο διπλό. Ο προπονητής Σπύρος Νέγκας είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις παίχτριες του και τις συγχαίρει για το πείσμα και την θέληση που έδειξαν σήμερα στο παρκέ.
Με τη χθεσινή αγωνιστική κλείνει ο 1ος γύρος με 5 νίκες και 2 ήττες για την ομάδα μας. Στην επόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκες» θα κάνουν έμμεσο ρεπό αφού ο Ίφιτος Πύργου απέχει.


Α.Γ.Ε.Ζ. (Νέγκας):  Κυπριώτη 10, Τζαμπάζη 8, Σκλήβα 7 (1), Ζώντου 5 (1), Μαλεβίτη 3, Γιατρά


πηγή: agez.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου