Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΕΤΡΑΚΟΣ: «Ο αδύναμος κρίκος την πληρώνει πάντα»

Για τη φάση της μη τήρησης του Fair Play όπου και προήλθε το γκολ της Κέρκυρας αλλά και για την αδικία που νιώθει η Ζάκυνθος σε κάποια παιχνίδια, μίλησε στο SkyGoal.gr ο Μπάμπης Πετράκος...
Ο παίκτης της Ζακύνθου μίλησε στο SkyGoal.gr για τη φάση που δέχτηκε η Ζάκυνθος το γκολ τονίζοντας πως «η φάση αυτή χάλασε όλο το παιχνίδι». Επίσης αναφέρθηκε και για την αντίδραση των συμπαικτών αλλά και του ίδιου.


Πες μας τι έγινε εκείνη την στιγμή για να καταλάβουν όσοι δεν είδαν το παιχνίδι.
Τραυματίστηκε ο Πέττας και ο Ξενοδόχοφ έβγαλε την μπάλα έξω γιατί ο παίκτης δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι μπήκε το ιατρικό τιμ στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ξανά άρχισε το παιχνίδι με πλάγιο έπρεπε λογικά να τηρηθεί ένα fair play που παγκοσμίως είναι γνωστό και αυτό είναι που κάνει την διαφορά στον αθλητισμό κατά την άποψη μου και δεν τηρήθηκε. Από εκείνη την φάση δεχτήκαμε ένα γκολ και ηττηθήκαμε. Αυτή η φάση χάλασε όλο το παιχνίδι.

Με την μη τήρηση του fair play τα αίματα άναψαν ποια είναι η προσωπική σου άποψη γι αυτό το συμβάν;
Νομίζω πως όποια ομάδα κι αν ήταν θα αντιδρούσε έτσι. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν λογικό, αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο, δεν μπορείς να μένεις πάντα σιωπηλός. Κάποτε θα ξεσπάσεις και αυτό έγινε την χειρότερη στιγμή.

Νομίζεις πως η ομάδα σου έχει αδικηθεί στα τελευταία παιχνίδια;
Νομίζω πως ναι. Με το σημερινό παιχνίδι τα έχουμε δει όλα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αδύναμος κρίκος την πληρώνει πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου