Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Στροφή» στις σχέσεις με την ΕΠΣ Ζακύνθου

Η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση, με την οποία θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ζακύνθου, αλλά και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου για την αφιλοκερδή βοήθειά τους στα φιλικά που δίνει ανά καιρούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση-ευχαριστήριο:
«Η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ θέλει να ευχαριστήσει τον  ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και την ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ για την αφιλοκερδή βοήθειά τους στα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποιεί η ομάδα μας στα εντός έδρας που κάνει.
Ο Πρόεδρος Της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ».


Θετικό πρόσημο στο ματς με την Εθνική Νέων Αλβανίας
Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι βοηθοί του Τζανλούκα Κολονέλο, Πάριντε Λάλι και Πάολο Φότι από το φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης με την Εθνική Νέων της Αλβανίας.
Συνολικά χρησιμοποίησαν 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τον αρχηγό Κώστα Οικονόμου που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και προτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ να ξεκουραστεί.
Έτσι λοιπόν έπαιξαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε κάποιο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού (στο β΄ μέρος) χρησιμοποιήθηκαν στην ίδια ενδεκάδα και οι τρεις ζακυνθινοί ποδοσφαιριστές Νίκος Πέττας, Σπύρος Λειβαδιώτης και Γιάννης Βυθούλκας, με τον τελευταίο μάλιστα να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Επέστρεψε στο νησί ο Κολονέλο
Από χθες βρίσκεται στη Ζάκυνθο ο Ιταλός προπονητής Τζανλούκα Κολονέλο που βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να παρακολουθήσει τα σεμινάρια έτσι ώστε να πάρει το δίπλωμα του UEFA Rro. Ο κ. Κολονέλο ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Νέων της Αλβανίας και σήμερα το πρωί είχε προγραμματίσει προπόνηση, αφού το μεσημέρι θα προπονηθεί στο Στάδιο η ομάδα της Αλβανίας.
Ο Ιταλός τεχνικός θα είναι κανονικά στον πάγκο για το επόμενο, πολύ δυνατό φιλικό με τον Παναιτωλικό (ομάδα SUPER LEAGUE). Και σε αυτό το ματς, που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη στις 17:00, όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί και ο αρχηγός, Κώστας Οικονόμου (μπορεί για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα).

Με Κέρκυρα αύριο οι Νέοι στο Δημοτικό Στάδιο
Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να έχει ολοκληρωθεί από τις 30 Μαρτίου, όχι όμως και αυτό των Νέων, με τους… «μικρούς» της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος να υποδέχονται αύριο το πρωί στις 11 στο δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου τους αντίστοιχους της Κέρκυρας.
Διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα είναι ο Νίκος Σταυρόπουλος (Ηλείας) έχοντας για βοηθούς του τους ζακυνθινούς διαιτητές Χάρη Πέττα και Κώστα Ψάρρη.

Φιλικό παλαιμάχων ΑΠΣ με Έσπερο!
Παλιές δόξες του ζακυνθινού ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν και πάλι, μετά από πολλά χρόνια. Άλλοι με άσπρα μαλλιά πλέον, άλλοι με… κοιλίτσες θα θυμηθούν τα παλιά και θα περάσουν ένα ευχάριστο 90λεπτο, μακριά από αντιπαλότητες και σκοπιμότητες. Έτσι λοιπόν, την Μεγάλη Τετάρτη οι Βετεράνοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του Εσπέρου.
Όλοι μας θα πρέπει να βρεθούμε σε αυτό το φιλικό για να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε αυτά τα τεράστια ονόματα του ζακυνθινού ποδοσφαίρου, που όπου έπαιζαν έκαναν τους πάντες να υποκλίνονται στην αξία τους!


πηγή:  Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου