Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ: Φιλικές ήττες από Παναιτωλικό

Μετά τη Κ19, η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος δημιουργεί δύο ακόμα τμήματα υποδομής. Πρόκειται για την Κ-13 και την Κ-15. Και τα δύο τμήματα ήδη δουλεύουν με τους Σπύρο Φιορεντίνο (που είναι και στην Κ-19) και τον Ανδρέα Γκούσκο.
Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο και τα δύο τμήματα έπαιξαν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια και μάλιστα με αντίπαλο της SUPER LEAGUE!!! Στο νησί βρέθηκαν τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Παναιτωλικός και έπαιξαν στις 12 το μεσημέρι η Κ-13 στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου και δύο ώρες αργότερα η Κ-15 στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου.
Και στα δύο παιχνίδια οι Αγρινιώτες, όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησαν. Συγκεκριμένα στην Κ-13 νίκησαν με 4-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Τζανάρι, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι που παίζουν αρκετό καιρό μαζί κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα και να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0.
Στο άλλο παιχνίδι (της Κ-15) το παιχνίδι κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με τους Αγρινιώτες να επικρατούν με 5-1. Το μοναδικό γκολ της Ζακύνθου πέτυχε ο Σπίνος.
Πάντως, αν και οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος δεν έχουν πολύ μεγάλο διάστημα που προπονούνται, έδειξαν και στα δύο φιλικά, απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο, ότι διαθέτουν πολύ ταλέντο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου