Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΜΑΓΔΑ ΓΑΖΕΑ: Θα τρέξει στις σκυταλοδρομίες στη Ραφήνα



Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες των μεγάλων αποστάσεων, η Μάγδα Γαζέα θα πάρει μέρος στο «1ο RafinaStreetRelays» που θα διεξαχθεί στη Ραφήνα την Κυριακή 13 Απριλίου.
Η τρεις φορές πρωταθλήτρια στην Κλασική Διαδρομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου, παρά το γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή έτρεξε και κέρδισε στο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, θα έρθει να αγωνιστεί στις Σκυταλοδρομίες, γιατί όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Με συναρπάζει η ιδέα της σκυτάλης. Είναι πολύ πρωτοποριακή ιδέα. Μακάρι να ήμασταν μαζί με την Ντενίζ Δημάκη (σ.σ. θα τρέξει την Κυριακή στο Μαραθώνιο του Ρότερνταμ) και άλλες κορυφαίες αθλήτριες, γιατί ήταν ένας διαφορετικός αγώνας. Για μένα σε τέτοιες κούρσες σταματάει ο ανταγωνισμός και ξεκινάει η κοινή προσπάθεια, καθώς πρέπει οι αθλήτριες να συνεργαστούν σε μια σκυταλοδρομία».
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ήταν νικήτρια στην Κλασική Διαδρομή τα τελευταία δύο χρόνια (2012, 2013) θα έρθει να τρέξει στη Ραφήνα από τη Ζάκυνθο με δύο ακόμη δυνατές αθλήτριες από το νησί του Ιονίου. Μαζί της θα είναι η Κατερίνα Φωτοπούλου και η Όλγα Παπαντζίμα, με τις τρεις αθλήτριες να έχουν αγωνιστεί πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, όπου είχαν πάρει στο ομαδικό τη δεύτερη θέση και τη Μάγδα Γαζέα να ήταν νικήτρια στο ατομικό των 8000μ. γυναικών.


Πηγή: stivosnews.gr

1 σχόλιο: