Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

3on3 STREET BALL G.N.N.: Εντυπωσιακές διοργανώσεις σε Πύργο, Κουρούτα και Ζαχάρω!



Το 3on3 STREET BALL μπήκε πλέον για τα καλά στη ζωή μας και όλες οι πλατείες της Ελλάδος, τώρα το καλοκαίρι φιλοξενούν αυτές τις διοργανώσεις.
Έτσι λοιπόν το 3on3 STREET BALL G.N.N. διοργανώνει από 24 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου τρία τουρνουά σε Πύργο (24 με 27 Ιουλίου), Κουρούτα (31 Ιουλίου με 3 Αυγούστου) και Ζαχάρω (7 με 10 Αυγούστου).
Τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε ειδικό τάπητα που χρησιμοποιεί η FIBA για την διεξαγωγή διεθνών τουρνουά 3Χ3 και η ευρωλίγκα στον τελικό (έξω από το γήπεδο). Η μπασκέτα θα είναι ολυμπιακού τύπου και ο πινάκας του σκορ θα είναι ψηφιακός.
Στα πλαϊνά του γηπέδου θα υπάρχουν πινακίδες led για τους χορηγούς, καθώς και τρέσες με ηχεία και ρομποτικά. Δεξιά και αριστερά του γηπέδου θα υπάρχουν δυο προτζέκτορες. Ο ένας θα δείχνει το παιχνίδι και ο δεύτερος θα περνά τους μικρότερους χορηγούς. 

Τις τελευταίες μέρες (Κυριακές) θα διεξαχθούν διαγωνισμός τριπόντων, παρουσίαση ZUMBA, TRX, LEBERT μετά διαγωνισμός καρφωμάτων και θα  κλείνουν με τον τελικό και τις απονομές. Τρεις μέρες νωρίτερα από την έναρξη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο ΑΜΑΛΙΑΣ HOTEL ,για την παρουσίαση των χορηγών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου