Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Στις 2/9 η κλήρωση – Στις 28/9 η έναρξη – Ο όμιλος της Ζακύνθου



Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου αποφασίσθηκε, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Ένωσης Β' Εθνικής, να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, η σέντρα του οποίου όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα δοθεί στις 28 Σεπτεμβρίου (ο κύριος όγκος των αγώνων), και με στόχο να διευκολυνθούν με περισσότερο χρόνο οι ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις φορολογικές - ασφαλιστικές ενημερότητές τους.
Ενώ ή τις επόμενες μέρες (προς το τέλος του μήνα) ή και τη μέρα της κλήρωσης, φαίνεται ότι θα γίνει και η επίσημη γνωστοποίηση των Ομίλων
Εδώ, υπενθυμίζεται αναφορικά με τον προσεχή Νότιο Όμιλο (αλλά και γενικότερα) ότι είναι με τα ως τώρα δεδομένα:


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
Παναιγιάλειος,
Παναχαϊκή,
Αχαρναϊκός,
Καλλιθέα,
Επισκοπή Ρεθύμνου,
Φωστήρας
ΑΟ Χανίων,
Απόλλων Αθηνών,
Ερμιονίδα Αργολίδας,
Τράχωνες Αλίμου,
ΑΕΚ,
Ηρακλής Ψαχνών,
και Φωκικός, (ή Ζάκυνθος)

Έχει ζητήσει η Ζάκυνθος να έρθει στο Νότιο Όμιλο, κι αν αυτό γίνει δεκτό, πιθανότατα ο Φωκικός θα πάει στη θέση της στο Βόρειο Όμιλο σε μια τέτοια περίπτωση. Αν, ξαναλέμε, γίνει δεκτό το αίτημα αυτό - δίκαιο βέβαια, αλλά μπορεί να της το αρνηθούν λέγοντας ότι ξαναέπαιξε εκεί, και πέρυσι αλλά και παλαιότερα...) της νησιωτικής ομάδας.
 Έγινε και η προγραμματισμένη εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Β' Εθνικής, για τον πρόεδρο (και οι δύο αντιπρόεδροι).
Και όπως δεν αναμένονταν έτσι και δεν έγιναν εκπλήξεις σχετικά με την προεδρία της Ένωσης, καθώς ο Σπύρος Καλογιάννης έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα και μόνο αυτός, οπότε ανανέωσε την παρουσία του στον προεδρικό θώκο.
Πρόεδρος της Football League εκλέχθηκε και πάλι λοιπόν ο Σπύρος Καλογιάννης. Η προσεχής θητεία είναι διετής και βγήκε με 24 ψήφους σε σύνολο 25 ψηφισάντων, δηλαδή σχεδόν ομόφωνα! Να σημειωθεί πως στη διαδικασία δεν μετείχαν η Ζάκυνθος, η Επισκοπή (ενημέρωσε ότι έτυχε έκτακτο προσωπικό πρόβλημα στον πρόεδρο της που δε μπόρεσε τελικά να μεταβεί) και η Δόξα Δράμας (είναι τελείως ...στον αέρα εδω και καιρό και είναι πολύ αμφίβολη και η συμμετοχή της...). Πάντως, το πιθανότερο είναι να μην ψήφισε τον Καλογιάννη (μόνο) ο Ολυμπιακός Βόλου.
Ενώ Α' αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος (ήταν και πέρυσι). Τη θέση του Β' αντιπροέδρου, πήρε ο Βασίλης Ανατολίτης (νέο πρόσωπο) που έχει αναλάβει προσφάτως τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 1926.
Και μια νέα θέση δημιουργήθηκε του ειδικού συμβούλου, που ανέλαβε από την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας!
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, θα έχει άποψη και επί νομικών ζητημάτων του διοικητικού φορέα της δεύτερης κατηγορίας!
Η παρουσία του Κούγια μέσα στα... πράγματα, πάντως, ενδεχομένως να είναι και μια κίνηση για να μην υπάρχουν συνεχώς εντάσεις στην πρώην ΕΠΑΕ.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου