Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Σοκ προκαλούν οι προσφυγές!



Ένα πολύ σοβαρό «πονοκέφαλο» υποχρεούται να ρυθμίσει η ΠΑΕ Πανηλειακός. Απ’ τη σεζόν 2012-13 έχουν ξεκινήσει να... σκάνε προσφυγές κατά της πυργιώτικης ομάδας (από παίκτες εκείνης της χρονιάς και τον προπονητή Μίλτο Γκόφα) οι οποίες μέχρι και πριν από λίγες μέρες συνεχίζονται και αυξάνονται (παρά τις προσπάθειες της διοίκησης Παπαγεωργίου να ρυθμίσει αρκετές εξ’ αυτών)!
Αυτή στιγμή, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες εκκρεμούν τουλάχιστον 20 (!) προσφυγές σε βάρος του Πανηλειακού. Και ίσως και μια-δυο ακόμα...

Όπως για παράδειγμα: Λαμπρόπουλος, Μίλιεβιτς, Βανγκελί, Κοτσώνης, Χαλούλος, Κωνσταντινίδης, κι ακόμα, Αποστολόπουλος, Κουρουμπέτσης, Αλυσανδράτος, Δημητρακόπουλος, κ.τ.λ.
Επίσης εκκρεμεί άλλη μια (τουλάχιστον), ξένου παίκτη, του περυσινού ...περαστικού Όσκαρ Ροντρίγκεζ. Ενώ, εκκρεμεί και του Πόνσε (παρά τη μεγάλη προκαταβολή που είχε πάρει όταν υπέγραψε τον Ιανουάριο, αλλά αντίσοιχα μεγάλο ήταν και το υπόλοιπο συμβόλαιο)...
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, τουλάχιστον πέντε προσφυγές (και άμεσα αναμένονται και μια-δυο τουλάχιστον ακόμα για εκεί), έχουν ήδη φτάσει στον τελεσίδικο βαθμό τους, δηλαδή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Όπου προσεχώς (και μάλλον πριν και την έναρξη του πρωταθλήματος) θα εκδώσει εντολή για την καταβολή οφειλομένων ποσών, υποχρεώνοντας την ομάδα, είτε να τους εξοφλήσει άμεσα, είτε να προχωρήσει σε διακανονισμό μαζί τους για εξόφληση σε δόσεις. Η εκδίκαση των συγκεκριμένων αναμένεται για τις αμέσως επόμενες μέρες...
Αλλιώς θα επιβληθεί μηδενισμός σε αγώνα και ποινή αφαίρεσης δυο βαθμών...
Αυτές οι προσφυγές που προαναφέραμε, φαίνεται σε ΣΥΝΟΛΙΚΟ ποσό να έχουν ξεπεράσει αυτή τη στιγμή, τις 250.000 ευρώ! Και για την ακρίβεια, το ποσό αυτό προσεγγίζει τις 260.000!

Ενίσχυση στο ρόστερ με Αγγελίδη
Όπως έγινε γνωστό, άλλος ένας παίκτης που εντάσσεται στον Πανηλειακό είναι ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Αγγελίδης (γεννηθείς στις 18 Μαΐου 1993). 
Προέρχεται από τον ΠΑΟΚ (αρχικά από τις ομάδες Εφήβων και Νέων, ο οπίος τον είχε αποκτήσει από την από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών) και υπέγραψε εκεί το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2012. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στον Οδυσσέα Κορδελιού και αγωνίστηκε εκεί (12 συμμετοχές, Γ' Εθνική, '12-'13).
Στα τέλη εκείνης της σεζόν ο υψηλόσωμος 1.91 ύψους παίκτης υπέστη ρήξη χιαστών και επανήλθε λίγους μήνες μετά, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2014 όπου στο λήξαν πρωτάθλημα έπαιξε ως το τέλος του με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (3 συμμετοχές).

Πηγή: Iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου