Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Διεξήχθησαν ενδοσχολικοί Αγώνες Αθλοπαιδείας (Photos)



Σήμερα είναι η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Με υπουργική απόφαση δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στα σχολεία αλλά αντί αυτού διεξήχθησαν ενδοσχολικοί Αγώνες Αθλοπαιδείας, σε αθλήματα που επέλεξε ο Σύλλογος Διδασκόντων μετά από εισήγηση των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου, με τη σχετική μέριμνα για τις διαφορετικές βαθμίδες εκπαίδευσης.
Βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

Στο πλαίσιο αυτό η Α. Γ. Ε. Ζ. προσεκλήθη από το 1ο Δημοτικό Ζακύνθου και έστειλε ως εκπροσώπους της, τους προπονητές Χαικάλη, Μυλωνά και Θεοδόση αλλά και τις παίχτριες του γυναικείου Κυπριώτη και Μαλεβίτη για να βοηθήσουν στον σκοπό αυτό. Παρόλη την κακοκαιρία τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι.

πηγή:  agez.gr 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου