Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Νίκες για την Ηλεία στη Ζάκυνθο (Photos)

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Προεπιλογής Ε.Ο., με την ΕΠΣ Ζακύνθου να υποδέχεται την αντίστοιχη της Ηλείας, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.
Αν και οι Παίδες της Ζακύνθου έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, με δύο αδράνειες της άμυνας, δέχτηκαν αντίστοιχα τέρματα και ηττήθηκαν (0-2).
Στους Νέους, η Ηλεία φέτος… δεν παίζεται και πέρασε… αέρας από το Μαχαιράδο, επικρατώντας με 0-6.


ΠΑΙΔΕΣ
Στο ματς που ξεκίνησε χρονικά οι Παίδες της Ηλείας, αν και πιέστηκαν αρκετά από τους αντίστοιχους της Ζακύνθου, ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 15΄ με πλασέ του Γιαννακόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλικόπουλου και αδράνεια των γηπεδούχων.
Στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Αθανασούλη και τρία λεπτά αργότερα ο Κόσκωρης με διαγώνιο σουτ, εντός περιοχής, πέτυχε το τελικό 0-2.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Καλογεράκος με βοηθούς του τους Άγγελο Αδαμόπουλο και Γιώργο Μπάστα (όλοι τους της ΕΠΣ Ζακύνθου).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Νίκος Μπουρδούνης):
Βλασσόπουλος (75΄ Κοτσώνης), Λυμπερόπουλος (77΄ Κουτουλογένης), Πομώνης Ι., Θεοδόσης, Κοτσώνης, Μεταξάς (68΄ Θεοδωρίδης), Δρόσος, Σέλληνας, Βαρδακαστάνης, Πομώνης Κ., Γουσέτης.


ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος): Μανουσιάδης, Καρλέτσης, Λούρμπας (65΄ Αθανασούλης), Γιαννακόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Βασιλικόπουλος, Κακόγιαννος (50΄ Μπάλλας), Πυλαρινόπς, Κάρδαρης, Παπαλάμπρος (63΄ Κόσκωρης), Βασιλακόπουλος.



ΝΕΟΙ
Από νωρίς οι παίκτες της Ηλείας έδειξαν τις… ορέξεις τους, αφού με δύο γρήγορα γκολ (3΄ και 8΄) πήραν κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 3΄ ο Αστερόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπινιώρης με κεφαλιά (στο δεύτερο δοκάρι) άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αστερόπουλος με τον Καραβατά άλλαξαν ωραία την μπάλα εκτός περιοχής και ο πρώτος με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Μπινιώρης (13΄), Καραβατάς (46΄), Αργυρόπουλος (78΄) και Ζωγόπουλος (86΄). Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια.

Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Αδαμόπουλος με βοηθούς του τους Γιάννη Καλογεράκο και Γιώργο Μπάστα (όλοι τους της ΕΠΣ Ζακύνθου).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Απόστολος Τζαμαλής):
Καμπιώτης, Μαρίνος Σπ., Σκιαδόπουλος Γ., Μπακάμης, Κυριάζος (40΄ Μαρίνος Δ.), Ρίκος, Σκιαδόπουλος Κ., Μαρίνος Δ., Ασίμης, Ντάσης, Τσουκαλάς.


ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ (Αντώνης Χρυσανθακόπουλος):
Λαδάς, Αστερόπουλος, Λούρμπας, Αργυρόπουλος, Φωτόπουλος (65΄ Σκουρλής), Γεωργακόπουλος, Καραβατάς (65΄ Διαμαντόπουλος), Σοφιανόπουλος (15΄ Σώκαλης), Ζωγόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπινιώρης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου