Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ: Ισόπαλο (2-2) το ματς ΑΠΣ Ζάκυνθος -Ζακυνθιάκος (Photos)

Ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα είχε το φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Στάδιο, παρουσία (περίπου) 100 φίλων και των δύο ομάδων!
Στο α΄ μέρος ο Ζακυνθιακός ήταν καλύτερος, πίεζε ψηλά τον αντίπαλο και στις αντεπιθέσεις κατάφερε να ευστοχήσει δύο φορές και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0.
Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς.
Το μοναδικό άσχημο του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Στέλιο Λιβέρη (μάλλον θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού) και ίσως αύριο να πάει Πάτρα για μαγνητική!



ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
9΄ Ο Αποστόλου θα πασάρει στον Πιτταρά που θα μπει στην αντίπαλη περιοχή από αριστερά, θα επιχειρήσει το σουτ, αλλά ο Χαρακτινός θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα διώξει με τα πόδια σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Πιτταράς και ο Βυθούλκας με κεφαλιά από καλή θέση θα στείλει την μπάλα λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.
39΄ ΓΚΟΛ: Ο Φωτιαδης θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και ο Καραμαλίκης στην περιοχή θα κάνει το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καραογλανίδη για το 0-1.
43΄ ΓΚΟΛ: Πάσα του Καραμαλίκη στην περιοχή για τον Μπαρμπαρούση, αυτός θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στον Τσορμπατζίδη, θα πάρει μία περίεργη τροχιά και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-2.
57΄ ΓΚΟΛ: Πολύ ωραία ασίστ του Παπαδημητρίου στον Πιτταρά και ο τελευταίος με πλασέ θα πετύχει το 1-2.
80΄ ΓΚΟΛ: Εντυπωσιακό γκολ για τον Ευθυμιάδη που με βον πλανέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, καμπούρης, Νόνης, Τσορμπατζίδης, Μπλέτσας, Βυθούλκας, Νικολέτος, Αποστόλου, Πιτταράς, Κρολ.
Αγωνίστηκαν και οι: Νινιός, Τηλιόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Λέκκας, Παπαδημητρίου και Ευθυμιάδης.


ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Χαρακτινός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Νίκου, Κωστάκης, Βελιανίτης, Λιβέρης (42΄ λ. τρ. Καλογέρης) Κόλα, Φωτιάδης, Μπαρμπαρούσης, Καραμαλίκης.
Έπαιξαν και οι: Κίτος, Πέττας, Κόκας, Πασκούλεφ και Πάγια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου