Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ήττες για τις Μικτές μας στην Αχαΐα - Τραυματίστηκαν δύο παίκτες της Ζακύνθου! - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν ούτε οι Παίδες, αλλά και ούτε οι Νέοι να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αχαΐας, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 οι Παίδες και με 5-1 οι Νέοι. Να τονίσουμε ότι στους Νέους την αποστολή ακολούθησαν ΜΟΝΟ 11 ποδοσφαιριστές και όσοι αδικαιολογήτως δεν πήγαν στην Πάτρα, η ΕΠΣ Ζακύνθου πρόκειται να τους τιμωρήσει με μία αγωνιστική από το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα τους. Αναλυτικά τα παιχνίδια:



ΠΑΙΔΕΣ
Η ομάδα της Ζακύνθου, μόνο στο α΄ ημίχρονο (διάρκειας 40 λεπτών) κατάφερε να σταθεί καλά, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, αλλά να μην μπορούν να φτάνουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Βαρβαρίγου.
Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν τέσσερις φορές στο γκολ και να πάρουν τη νίκη.
Στο 65΄ του αγώνα τραυματίστηκε ο Κώστας Πομώνης και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Ρίο για περαιτέρω εξετάσεις.
Τα γκολ πέτυχαν οι Μασούρας 50', Παπαγεωργίου 59', Κωτσόπουλος 62', Μουστάκας πέναλτι 67'.
Τον αγώνα διεύθυνε ο Αχαιός διαιτητής Γιαννόπουλος με βοηθούς τους επίσης Αχαιούς Τζουαννόπουλο και Οικονόμου. 

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣΠέτρου, Σπηλιωτόπουλος, Χριστόπουλος, Δαύλας, Καλόφωνος, Ράμμας, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας, Μακρής, Αθανασόπουλος, Μασούρας.
Έπαιξαν και οι Σταθόπουλος, Παπαγεωργίου και Μουστάκας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Νίκος Μπουρδούνης): Βαρβαρίγος, Σταμίρης, Πομώνης Ι., Θεοδόσης, Κοτσώνης, Γουσέτης, Σέλληνας, Δρόσσος, Τσιώλης, Βαρδακαστάνης, Πομώνης Κ. (65΄ λ. τρ. Θεοδωρίδης).
Αγωνίστηκαν και οι Μεταξάς και Κουτουλογένης.




ΝΕΟΙ
Την ήττα με 5-1 γνώρισαν πριν από λίγο οι Νέοι, με τον Σπύρο Μαρίνο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα για την Μικτή μας (μείωσε με κεφαλιά σε 2-1).
ΣΚΟΡΕΡ: Θεοδωρόπουλος 10' 16', Ρούντος 35' - Σ. Μαρίνος 28'. Στο 56' ο Ρούντος και στο 58' ο Γαβριήλ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ
Στο ματς αυτό, ένα λεπτό πριν τη λήξη, τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος (ΑΟ Τσιλιβή) και σε λίγο θα ξέρουμε αν θα χρειαστεί να μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο!!!

ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Κυρίτσης, Νταγιούκλας, Κυριακόπουλος, Μπούμπαλης, Μέρελης, Α. Χριστόπουλος, Ε. Χριστόπουλος, Διαμαντόπουλος (64' Σταυρόπουλος), Θεοδωρόπουλος (62' Σκιαδαρέσης), Ρούντος, Γαβριήλ (60' Νικολακόπουλος).
 
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Αποστόλης Τζαμαλής): Δ. Μαρίνος, Σ. Μαρίνος, Ξένος, Κολέτσης, Σκιαδόπουλος, Ρίκος, Τσουκαλάς, Μαρκεζίνης, Ασίμης, Παπαδόπουλος, Ντάσης.




ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Ώρα 17:58
Οι αποστολές (Παίδων & Νέων) βρίσκονται στο πούλμαν και κατευθύνονται για το ΓΝΝ Ρίου όπου και ο Παπαδόπουλος θα υποβληθεί (προληπτικά) σε εξετάσεις και θα γνωρίζουμε αν θα μείνει για παρακολούθηση ή θα ακολουθήσει την αποστολή για Κυλλήνη και ο Κώστας Πομώνης. 

Ώρα 18:25
Τελικά και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν για περαιτέρω εξετάσεις. Μαζί τους έμειναν ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Ντίνος Σεμιτέκολος και ο Διονύσης Πομώνης ("Μπράιτνερ"). 

Ώρα 18:55
Τέλος καλό...όλα καλά!!! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές βγήκαν από το Νοσοκομείο και κατευθύνονται με τους συνοδούς τους στο Πρακτορείο του ΚΤΕΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου