Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Για νέα διπλή «βόμβα» στην Ελευσίνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, στον Πανελευσινιακό θέλουν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση των Φλίγκου, Πουρή! Τι λέει ο Απόλλων 1926 για Γκέσιο!

Τα... μπαμ των Μπουσινάκη-Γκέσιου φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή!
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, ο Πανελευσινιακός θέλει να κάνει δικά του ακόμα δύο ηχηρά ονόματα και να ενισχυθεί περαιτέρω στην προσπάθειά του για άνοδο στη Football League!

Έτσι, λοιπόν, οι σταυχοφόροι κινούνται για την απόκτηση των Κώστα Φλίγκου (φωτό) και Χρήστου Πουρή!
Ο πρώτος φεύγει απ' τον Ηρακλή Ψαχνών και είναι θέμα χρόνου να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ ο πολύπειρος τερματοφύλακας έμεινε χθες και επίσημα ελεύθερος απ' την Ερμιονίδα.
Οι εξελίξεις τρέχουν και στην Ελευσίνα θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν στην ομάδα τους ποιότητα όπως των δύο προαναφερθέντων που έχουν καταπιεί πολλά... χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα!
Τι λέει ο Απόλλων για Γκέσιο
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς ξεκαθάρισε πως έχει παραχωρήσει άδεια στον Γκέσιο για να δοκιμαστεί από τον Πανελευσινιακό, χωρίς να αναφέρει κάτι γιααποδέσμευση.
Η σχετική ενημέρωση: "Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει ότι έχει παραχωρήσει άδεια στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο, προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα και να δοκιμαστεί από την ομάδα του Πανελευσινιακού, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου