Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ακίνο: «Μας επηρέασε η κούραση»

Ο προπονητής της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο στάθηκε στην κούραση των τελευταίων αγώνων για την ομάδα του.
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για κούραση.
«Πιστεύω ότι ανάγνωση του παιχνιδιού είναι κάπως παράξενη, καθώς στα πρώτα 60 λεπτά η ομάδα μου έκανε καλό παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως, κάποια λάθη που έγιναν μας στοίχισαν. Βρήκαμε έναν αντίπαλο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν είχαμε καταφέρει δε, να προηγηθούμε, το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

 Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε σημάδια κούρασης με αποτέλεσμα να γίνουν λάθη στα μαρκαρίσματα και στις στημένες φάσεις τον τρόπο δηλαδή που μας απειλούσε ο Ηρακλής. Από την στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την καλή δουλειά που έκαναν, είχαν όμως απέναντί τους μια πολύ σπουδαία ομάδα, που δεν σταμάτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να ψάχνει τη νίκη. Έτσι θεωρώ, ότι ο Ηρακλής θα βρίσκεται σίγουρα μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου