Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Του πήρε τον... αέρα - Νίκη και στο νησί (1-0) - PHOTOS

Νίκη στον Βόλο (2-0), νίκη και σήμερα στη Ζάκυνθο (1-0) για τον ΑΠΣ απέναντι στον Ολυμπιακό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Αντίθετα, η ομάδα του Ντάνι Ακίνο ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με το γκολ του Μπλέτσα στο 27΄ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο κι να παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, αυτό με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη (28/01) και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Οι "κυανοκίτρινοι" μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 33ο δευτερόλεπτο είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, δείχνοντας από νωρίς τις... άγριες διαθέσης τους. Ήταν καλύτεροι, είχαν τις ευκαιρίεςκαι το γκολ του Μπλέτσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι... "πάτησαν" με αξιώσεις την περιοχή του Ξενοδόχωβ στο 20΄ στο σουτ άουτ του Διαμαντόπουλου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν στα πρώτα 10 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα και στη συνέχεια (αδικαιολόγητα) έδωσαν γήπεδο στους αντιπάλους που το εκμεταλλεύτηκαν μόνο στο 54΄ στη φάση διαρκείας όπου στο τελευταίο σουτ του Μπαλντομπαλίεφ ο Καλλιβωκάς έδιωξε πάνω στη γραμμή!

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
33΄΄ Συρτό σουτ εκτός περιοχής του Βαρέλα θα πέσει στην δεξιά του γωνία ο Κασμερίδης και θα μπλοκάρει.
2΄ Καλό σουτ του Χατζησάββα, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.
9΄ Νέο σουτ, αυτή τη φορά, του Βαρέλα η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
17΄ Ο Χατζησάββας θα πασάρει στον Βαρέλα που θα κάνει το σουτ και ο Κασμερίδης σωτήρια θα διώχνει σε κόρνερ.
20΄ Σε καλή θέση στην περιοχή της Ζακύνθου ο Διαμαντόπουλος θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
24΄ Εντός περιοχής το σουτ του Χατζησάββα η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
27΄ ΓΚΟΛ: Ο Βαρέλα θα μπει στην αντίπαλη περιοχήκαι θα προσπαθήσει να περάσει όποιον βρήκε μπροστά του, με τους αμυντικούς να διώχνουν, την μπάλα να στρώνεται στον Τσόπελα που θα βγάλει με τη μία τη σέντρα και ο Μπλέτσας με κεφαλιά να κάνει το 1-0.
37΄ Πάσα του Μπλέτσα σε Οικονόμου που θ κάνει το σουτ από 30 περίπου μέτρα με την μπάλα να περνάει μόλις άοτ!
54΄ Μοναδική φάση (διαρκείας) για τους φιλοξενούμενους που έκαναν 4 συνεχόμενα σουτ με τελευταίο αυτό του Μπαλντομπαλίεφ και με τον Καλλιβωκά να διώχνει σε πλάγιο πάνω στη γραμμή!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχωβ, Οικονόμου, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (69΄ λ. τρ.  Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας (84΄ Νόνης), Κριτσμάρεβιτς, Χατζησάββας, Τσόπελας (83΄ Πέττας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης (82΄ Καρράς), Γιαλούσης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος (46΄ Ρόκας), Μαρτίνεθ, Νικολιάς, Μπιτάνγκ (46΄ Μπαλντομπαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος

   




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου