Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πήρε πολύτιμο βαθμό στην Κατερίνη (1-1)

Μοιρασιά στην Κατερίνη με τα γκολ των Σταματή για τους γηπεδούχους και Καλλιβωκά για τους φιλοξενούμενους να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.
Μπορεί η Ζάκυνθος βάσει βαθμολογία να θεωρούνταν το φαβορί της αναμέτρησης αλλά ο Πιερικός ήταν αυτός που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά στο πρώτο μέρος καθώς είχε δοκάρι στο 14’.
Συγκεκριμένα, ο Γιαννούλης έκανε το σουτ και ο Κυριακίδης έβαλε το πόδι του με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στο οριζόντιο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 33’ ο Σταματής με κοντινό πλασέ νίκησε τον Ξενοδόχοβ για το 1-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια και το κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε. Στο 87’ λοιπόν ο Βαρέλας έκανε το πλάγιο με τον Καλλιβωκά να πιάνει το βολέ και νικώντας τον Παπατολίκα να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Ελιομάρ, Γιαννούλης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (81' Κόιτς), Ντόσης, Σταματής (61' Παλιάτσιος).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Οικονόμου, Νόνης, Ουνγιαλίδης (72' Παπαδημητρίου), Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ (54' Πιτταράς), Λέκκας (46' Χατζησάββας).



πηγή:  onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου