Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΟΖ: Οι επιτυχίες συνεχίζονται... όχι όμως και το κολυμβητήριο!

Η κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ έλαβε μέρος το Σάββατο 17/1/2015 στη χειμερινή ημερίδα ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγινε στην Πάτρα με συμμετοχή συνολική 6 ομίλων. Έλαβαν μέρος οι αθλητές της Αγωνιστικής Κατηγορίας στην προσπάθεια τους να πιάσουν όρια ή να βελτιώσουν τους χρόνους τους εν΄όψει των χειμερινών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων . Επίσης κολύμπησαν οι αθλητές της Προαγωνιστικής κατηγορίας για ατομικές χρονομετρήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι 9 αθλητές του ΑΝΟΖ έχουν πιάσει τα όρια συμμετοχής στους Χειμερινούς Πανελληνίους Αγώνες Κατηγοριών , που θα διεξαχθούν στην Αθήνα τα 3ήμερα 6-8 και 13-15 Φεβρουαρίου 2015.
Πρόκειται για τους Νικολέττα Μάργαρη, Μαρία Πήλικα, Στέλλα Χιώνη, Ιωάννα Στεφανοπούλου, Φιλίππα Κολοκοτσά, Τζώρτζια Καλοφώνου, Αναστάση Γιακουμέλο, Λεωνίδα Δεδούση και Διονύση Μάργαρη.


"Εισπράττουμε μόνο υποσχέσεις", λένε στη διοίκηση
 Άκρως απογοητευμένοι από την αδράνεια στο θέμα της κατασκευής του κολυμβητηρίου είναι άπαντες στον ΑΝΟΖ. Δια στόματος του Σωτήρη Παπαδόγγονα ο ΑΝΟΖ είναι  ενοχλημένος από την στάση των θεσμικών φορέων του νησιού και όπως τονίζει ο κ. Παπαδόγγονας θα συνεχίσουν τον αγώνα για να υλοποιηθεί το έργο, με συνεχείς προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου