Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι πέναλτι κι αποβολή. Πώς δεν το είδε;»

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παναγιωτόπουλο τα είχε στη συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και συγκεκριμένα για τη φάση του 54΄όπου, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν «πέναλτι κι αποβολή». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα δουλεμένη, έχουν τον Κρισμάρεβιτς που τους δίνει ισορροπία, ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο κι ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή. Αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε.

Οι ευκαιρίες του αντιπάλου έγιναν από λάθη δικά μας. Από το 15 και μετά η ομάδα μας ισορροπεί το παιχνίδι. Έχουμε μια ευκαιρία με τον Διαμαντόπουλο κι άλλη μία με καλές προϋποθέσεις και πάνω που ισορροπούμε, ο αντίπαλος ανοίγει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερό μας 45λεπτο από την ώρα που έχω έρθει, είχαμε υπομονή, εκμεταλλευτήκαμε τα μπακ μας, δημιουργήσαμε πάρα πολλές προϋποθέσεις κι ευκαιρίες για γκολ. Απλά κατανοώ ότι το τράβηγμα στον Διαμαντόπουλο δεν το είδε ο διαιτητής.
Στο δεύτερο ημίχρονο είναι πέναλτι κι αποβολή. Πώς δεν το είδε; Αλλάζει όλο το παιχνίδι και είναι μπροστά στα μάτια του. Αν είναι η ομάδα να πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος, να το γνωρίζουμε. Δεν γίνεται να μην το δει αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια του. Πέναλτι και αποβολή. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Όταν πρέπει να κατακτήσεις ένα στόχο, πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις μια στάση, να σταθεροποιηθείς, να βάλεις έναν πάσσαλο πιο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου