Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ολυμπιακός Βόλου μόνος τρίτος!

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε εύκολη νίκη 2-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, βελτιώνοντας κι άλλο τη βαθμολογική του θέση στον Βόρειο Όμιλο της Football League.

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ομάδα του Δημήτρη Ελυεθερόπουλου πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και «καθάρισε» το θεσσαλικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες ευκαιρίες αλλά να πληρώνουν την αδράνεια στην άμυνα και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η Αναγέννηση έμεινε στους 13 βαθμούς και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο Όμιλο.

Αν και η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είδε τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει προβάδισμα στο 38’ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Διαμαντόπουλου. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Καρδίτσας να έχει καλή κυκλοφορία και ευκαιρίες, αλλά να μην απειλεί την εστία του Κασμερίδη. Έτσι, αφού ο Μαυριάς στο 70’ έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, στην αμέσως επόμενη φάση ο Νικολιάς διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στον Βόλο.

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Ιντζίδης, Μπάρμπας (30' Καρράς), Ρόκας (58' Τριανταφυλλάκος), Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (75' Μπαλντοβαλίεφ)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου (82' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου (73' Τζέκος), Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος (40' Βουτσιάς), Μπιτέλης, Μαυριάς, Παναγιωτόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου