Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Δεν μέτρησε κανονικότατο γκολ!!!

Ένα γκολ που ήταν 100% καθαρό... "έκλεψε" από τον Ζακυνθιακό ο διαιτητής Νίκας (Μεσσηνίας) στο σημερινό ματς με την Αχαϊκή και του στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει η ζακυνθινή ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Ζακυνθιακός παραχώρησε ισοπαλία στην Αχαϊκή (1-1) και μετά το γκολ των φιλοξενούμενων στο 28΄ (προηγήθηκαν) πήρε  την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν καλύτερος στο β΄ μέρος και πέτυχε την ισοφάριση στο 53΄ με ένα καταπληκτικό γκολ του Σκοζάι από 30 μέτρα.

Όμως στο 70΄ ο Νίκας είδε... χέρι του σκόρερ Τόγια (πρώην παίκτη της Αχαϊκής) και ακύρωσε ένα καθαρό γκολ!
Να τονίσουμε ότι στην επανάληψη ο τεχνικός του Ζακυνθιακού, Σπύρος Αντωνόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Παναγιώτη Τόγια (46΄) στη θέση του Πέττα, αφού είδε ότι όλες τις πρώτες μπαλιές τις έπαιρναν οι αντίπαλοι και έβγαιναν εύκολα στην επίθεση και τον έβαλε δίπλα στον Μάριο Κωστάκη.
Επίσης, ανέβασε πιο ψηλά τον Λιβέρη (δίπλα στον Καραμαλίκη) και πίεσε την αντίπαλη άμυνα.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
28΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα από αριστερά του Αθανασόπουλου στην καρδιά της άμυνας του Ζακυνθιακού μόνος του ο Αποσκίτης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
29΄ Σέντρα Μπαρμπαρούση από δεξιά η μπάλα πέρασε απ΄ όλους και ο Γιουβανέλλης στην προσπάθειά του να διώξει λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του. 
39΄ Ωραία ενέργεια των γηπεδούχων με τον Σκοντζάι να βγάζει τη σέντρα και τον Καραμαλίκη από καλή θέση να μην μπορεί να νικήσει τον Δρακόπουλο που θα σώσει με τα πόδια την εστία του.
45΄ Από δεξιά ο Καραμαλίκης θα μπει στην περιοχή θα κάνει το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού και να περνάει άουτ.
53΄ ΓΚΟΛ: Ο Σκοζάι γίνεται κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής και με ένα καταπληκτικό σουτ θα στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Δρακόπουλου και 1-1.
60΄ Ο Μπαρμπαρούσης στην περιοχή θα κάνει το διαγώνιο σοθυτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ (θα μπορούσε να κόψει την μπάλα στον Καραμαλίκη).
70΄ Σύγχυση στην άμυνα της Αχαϊκής με τον Τόγια να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με σουτ να πετυχαίνει το 2-1. Ο αρμόδιος βοηθός Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας) έφυγε για τη σέντρα, αλλά ο Νίκας προς έκπληξη των πάντων έδωσε επιθετικό φάουλ, με δικαιολογία ότι ο σκόρερ πήρε την μπάλα με το χέρι!!!
77΄ Λάθος στη μεσαία γραμμή για τον Ζακυνθιακό, οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην κόντρα και ο Αποσκίτης που θα προλάβει την έξοδο του Χαρακτινού θα στείλει την μπάλα να βρει λίγο το οριζόντιο δοκάρι και να περάσει άουτ.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Χαρακτινός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Παυλίδης, Πέττας (46΄ Τόγιας), Κωστάκης, Καραμαλίκης (81΄ Καλογέρης), Μπαρμπαρούσης (87΄ Κόλα), Σκοζάϊ


ΑΧΑΪΚΗ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Δρακόπουλος, Ατματσίδης, Κωστής, Μπεκίρης (24΄ λ.τρ. Διακάτος) , Κυριαζόπουλος, Αυγερινός, Αθανασόπουλος (67΄ Νιάρος), Γιουβανέλλης, Καρράς (63΄ Ντάζος), Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου