Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Σχολή Πολεμικών Τεχνών «Απολλοφάνους Φιλόξενος»: Εντυπωσιακή εκδήλωση στην κοπή πίτας (Photos)

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του κοσμικού κέντρου «LIDO», το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολής Πολεμικών Τεχνών «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ». Ο Πρόεδρος της Σχολής, Γιώργος Στασινόπουλος, το Δ.Σ. και η… «ψυχή» της Σχολής και προπονητής, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, είχαν φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια και οι παρευρισκόμενοι να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά!

Η όμορφη βραδιά περιελάμβανε επίδειξη από όλους τους αθλητές της Σχολής (όλες τις ζώνες), καθώς επίσης και απονομές στους αθλητές. Ειδικά αναμνηστικά δόθηκαν στους αθλητές που διέπρεψαν στο Βαλκανικό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου.
Εκτός των άλλων, έγινε επίδειξη αυτοάμυνας από τους ενήλικους μαθητές της Σχολής που παρακολουθούν το ειδικό μάθημα αυτοάμυνας για πολίτες. Οι μαθητές που έκαναν την επίδειξη ήταν οι Νίκος Βαρδακαστάνης και Κώστας Κατραμής.
Πολύ συγκινημένος, από την ανταπόκριση του κόσμου, ήταν ο προπονητ΄ς του ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν αθλητές, γονείς, φίλοι του αθλήματος, τους επίσημους φορείς του νησιού και τους προέδρους των ομοσπονδιών όπου έδωσαν μια ξεχωριστή επισημότητα και λαμπρότητα στη διοργάνωση. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι και του χρόνου να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία για να είμαστε πάλι όλοι εκεί».















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου