Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Στο ποδόσφαιρο αν είσαι θετικός και αγωνίζεσαι με πάθος, κερδίζεις"

Ολοκληρωτική κυριαρχία της Ζακύνθου στο δεύτερο ημίχρονο είδε ο Ντανιέλ Ακίνο. Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας για τον Φωκικό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά τη λήξη του αγώνα στην Άμφισσα...
Ο Ντανιέλ Ακίνο της νικήτριας Ζακύνθου είπε: «Πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Πιστεύω το γκολ που δεχτήκαμε ήταν λίγο τυχερό. Από ένα φάουλ, ενώ στην συνέχεια είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι και ο Φωκικός προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι. Κυριώς παίζαμε με βαθιές μπαλιές και στατικές φάσεις. Στο ποδόσφαιρο αν είσαι θετικός και αγωνίζεσαι με πάθος, κερδίζεις. Μας βγήκε και η ένταση που είχαμε όλη την εβδομάδα».
Ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας για λογαριασμό του Φωκικού, υποστήριξε: «Τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ. Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους πραγματικά, ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα. Η Ζάκυνθος απείλησε με στημένες φάσεις. Είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλες μπαλιές και στημένα. Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής που μας έστησε στην περιοχή μας, τουλάχιστον πενήντα φορές. Καθαρή φάση για την εξέλιξη του παιχνδιού δεν έκανε η Ζάκυνθος. Σήμερα έπαιζε ο τρίτος με τον τελευταίο. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά. Δεν έχουμε ξένους. Οι παίκτες μας είναι μικρά παιδιά. Δεν έγιναν καθαρές φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όποιος βάλει την μπάλα στα δίχτυα παίρνει τους βαθμούς. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου που πάλεψαν. Έδωσαν και την ψυχή τους. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην Ζάκυνθο. Είμαι τρία παιχνίδια στον πάγκο. Η διαιτησία μας συμπεριφέρεται λες και είμαστε σε άλλο πλανήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου