Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Και στα δύσκολα... Ζακυνθάρα! (66 Photos)

Μπορεί σήμερα να έλειπαν από την ομάδα τρεις (ενδεκαδάτοι) ποδοσφαιριστές (Οικονόμου, Βαρέλα και Ουνγιαλίδη), μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των δύο προηγούμενων ματς (Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ), κατάφερε όμως με ψυχή να πάρει ένα ακόμα "τρίποντο"και να τρελαίνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα με τις αποδόσεις της! 
Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές, ήταν μέτριο έως κακό (σε αυτό συνέβαλε και η κακή απόδοση του Τυρνάβου) και ως το πρώτο γκολ (70΄) είχαμε δει μόνο μία καλή φάση, αυτή του 3ου λεπτού, με το δοκάρι του Ευθυμιάδη.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
ΔΟΚΑΡΙ για τη Ζάκυνθο. Ο Ευθυμιάδης στο 4ο συνεχόμενο κόρνερ που εκτέλεσε, ανάγκασε τον Πρίφτη να διώξει με υπερένταση την μπάλα και αφού αυτή πρώτα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!
49΄ Σουτ του Λέκκα (εκτός περιοχής) η μπάλα πέρασε άουτ.
58΄ Σουτ του Μπλέτσα (εντός περιοχής) η μπάλα σταματάει στο χέρι αμυντικού του Τυρνάβου, αλλά ο διαιτητής Σφακιανάκης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
70΄ ΓΚΟΛ: Σουτ (εκτός) του Αποστόλου, η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του Μπιλά, πήρε ύψος και ο Τσόπελας με κεφαλιά (από το ύψος της μικρής περιοχής) την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.
75΄ Ο Γκούτσα απέναντι από τον Ξενοδόχοβ (και από αριστερά) θα κάνει το σουτ θα σώσει σωτήρια ο Ξενοδόχοβ και το σουτ του εμμανουήλ η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.
76΄ Ο Κυριακίδης από δεξιά θα βγάλει την παράλληλη σέντρα αλλά δεν θα βρεθεί κανείς στην πορεία της μπάλας.
85΄ ΓΚΟΛ: Ο Κυριακίδης θα βγάλει την ασίστ στον Κρολ που θα στοπάρει με το στήθος και από καλή θέση με σουτ θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πρίφτη.
86΄ Στο πλασέ του Μπονγκόγκ η μπάλα θα περάσει άουτ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Νόνης, Τσόπελας, Λέκκας (59΄ Κρολ), Καλλιβωκάς, Πιτταράς (74΄ Πέττας), Κριτσμάρεβιτς, Αποστόλου, Μπλέτσας, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας (65΄ Κυριακίδης).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Όττα (73΄ Εμμανουήλ), Ντατίδης, Παπασάββας (46΄ Γκούρτσας), Μιλουντίνοβιτς, Παληγεώργος, Πονγκόγκ, Κυριάκος (55΄ Μπιλά).  






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου