Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΥΡΓΟΣ: Αξιέπαινη πράξη απ'τον γνωστό φίλο του Πανηλειακού Γιώργο Μώρο

Σε μια σημαντική κίνηση εντιμότητας αλλά και αξιοπρέπειας, άνεργος πολίτης του Πύργου, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το πορτοφόλι που βρήκε (και το οποίο είχε πέσει από τον κάτοχο του), παρόλο που αυτό είχε μέσα ένα σεβαστό ποσό, κάποιων εκατοντάδων ευρώ, τουλάχιστον 500 σύμφωνα με πληροφορίες!

Πρόκειται για τον Γιώργο Μώρο, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής βρήκε το πορτοφόλι, και στη συνέχεια από τα υπόλοιπα στοιχεία του κατόχου (επίσης κάτοικος Πύργου), που υπήρχαν σε αυτό, τον βρήκε στη συνέχεια ο ίδιος και του το παρέδωσε.

Ο Γ. Μώρος είναι γνωστός συμπολίτης Πύργου, ιδιαίτερα στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, αφού επί σειρά πολλών ετών έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες του Νομού. Παράλληλα, αποτελεί σταθερό φίλαθλο του Πανηλειακού, συνεχώς και από μικρό παιδί. Βρισκόμενος μάλιστα και με διάφορους τρόπους βοήθειας κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, όπως τα προηγούμενα τέσσερα περίπου χρόνια που αφιλοκερδώς έκανε χρέη βοηθού φροντιστή, κ.τ.λ.

* Να σημειωθεί επίσης ότι προχώρησε στην παραπάνω κίνηση, παρότι αντιμετωπίζει σημαντικές οικονομικές δυσκολίες, ειδικά τον τελευταίο καιρό που είναι άνεργος (μετά την εργασία του τα προηγούμενα χρόνια ως υπάλληλος πρακτορείου μεταφορών στον Πύργο)…

- Μπράβο στο Γιώργο! Και τέτοια παραδείγματα να βρίσκουν μιμητές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου